icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ivaskaivaska
24. feb 2015

Ahojte...dnes som si kupila v M tycinku NUPO..zlozenie presne ako v CD...a ta ista chut,teda cokoladovu som zatial zjedla a zapila ju vodou...maju tam polievky,shaky,tycinky..myslim si,ze je to vlastne asi to iste co CD...len lacnejsie...za 12 sackov sa plati okolo 14 eur,na nete som nasla aj za 11,90 ...no myslim si,ze ked by som tiez jedla 3 sacky denne,a pila 2-3 l vody,ako aj odporucaju pri NUPO,tak tiez schudnem tak isto ako aj pri CD...kto ma skusenosti...tycinka ma v DM vysla 2,30 a vyborna

ivaskaivaska
25. feb 2015

tu mate stranku...kde mozete NUPO kupit a tiez ceny a z coho je zlozenie...to iste ako CD
http://www.pilulka24.sk/zdravy-zivotny-styl/nup...

mirus1205
25. feb 2015

ahojte, ja som si minule kupila balenie koktejlov NUPO (čučoriedka s niečím)...ale nejak som to nemohla vypiť...voňa krásna, ale tá chuť, neviem prišla mi taká nejaká slabá oproti CD...

ivaskaivaska
26. feb 2015

@mirus1205 ...ja som si kupila tycinky,,,cokoladovu a karamelovu...cosi uzasne a tiez uz mam polievky NUPO ,zatial len zeleninve...tam je 12 ks za 11,80...a davam si 4 ks a je dobra,naozaj....za dva dni dole 2 kila...som rada...ale vypijem 2 litre vody...myslim si,ze je to to iste ako CD...pozerala som zlozenie a ano...ziadny rozdiel...v DM drogeriach je to drahe,ale tu je stranka a citajte...http://www.pilulka24.sk/zdravy-zivotny-styl/nup...

kaloa
28. feb 2015

ahojte, ja drzim CD uz 18ty den bez porusenia, uz skoro vobec nebyvam hladna, vacsinou nemam chut ani na smakulady, iked obcas samozrejme ano, do dnesneho dna som schudla 7,6kg a kila idu stale dole. Tento tyzden som zacala aj trosku cvicit - orbitrek a vibracna plosina, ale len tak v norme, kedze prijmam malo kalorii na nejake tazsie cvicenia. V poriadku a v klude sa tobda vydrzat. Premna bol najhorsi druhy den, treti den som fungovala ako zvycajne. Ostavaju mi tri dni do kontroly, co ma velmi tesi a dava mi motivaciu aby som v tom pokracovala, nech je vidno vysledky.🙂

lala11
28. feb 2015

@mirus1205 ahoj, mam 1 x hribikovu polievku ,5 x vegetable polievku a 2 x tycinky mint/mentolove/. Vsetko za 20 vratane posty ak mas zaujem. Kludne pis do posty.

luzzia
28. feb 2015

Ahojte, keby ste niektora chceli, mam este nejake vyrobky navyse napredaj, aj napoje, aj nejake polievky este a ine vyrobky 🙂

katrina122
9. mar 2015

kupim CD produkty...ined

tomasleves
9. mar 2015

Ahojte,

predstavujem Vám úžasný 9 dňový detoxikačno-chudnúci program na prírodnej báze. ZA 9 DNÍ -4 až -6 kg. OVERENÉ!!!
Zbavte sa kilogramov bez jojo efektu a zároveň urobte niečo pre svoje zdravie.
Jednoducho, bezpečne a hlavne nutrične vyváženým spôsobom.
Máte príležitosť na ktorú ste isto čakali.
Ste na dobrej ceste byť zdravší a štíhlejší.

CLEAN 9 - BUDOVANIE ZÁKLADOV PRE LEPŠÍ VZHĽAD A LEPŠÍ POCIT

Balenie CLEAN 9 obsahuje:
Forever Aloe Vera Gel™ - (2) 1-litrová fľaša
Forever Lite Ultra™ Shake Mix - vanilka alebo čokoláda
Forever Garcinia Plus™ - 54 gélových kapsúl
Forever Fiber™ - 9 dávok
Forever Therm™ - 18 tabliet
krajčírsky meter
V prípade záujmu píšte len na email: tomasleves@gmail.com

katkamiha
9. mar 2015

Ahojte, ja držím CD od 3,2,, čiže som v piatom týždni diéty.Práve teraz mám týždeň aj s jedným jedlom a musím sa priznať, to ma rozhodilo a maškrtila som pomedzi to. Ale za 4 týždne som dala dole 8,6 kg,no hlave som stratila nejaké tie cm.... Nemám čas vyvárať si, preto som si zvolila CD, dúfam, že to dotiahnem do konca, dala som si cieľ -20kg. Neviem ako je to s inými diétami a náhradami stravy, ja som si kúpila "lakmusové" papieriky( neviem ako sa to oficiálne volá ) a zisťujem si ketózu, myslím, že tá je hlavná- musí sa dodržať, aby som ju mala. Necítim nejaký hlad, ale mám chuť na niečo drobné, proste len tak si zamaškrtiť....

kaloa
10. mar 2015

@katkamiha Ja zacinam zajtra extra tyzden, nemas nejaky typ ako si pripravit kuracie maso aby aj dobre chutilo?🙂 vazis si maso surove ci az po uvareni?🙂 Ja dnes koncim mesiac s cca 10kg dole🙂 chcela by som este 5-10, ale peniazky ma asi nepustia, lebo sa bojim, ze cim menej kg mam tym pomalsie budem chudnut, co je normalne.

evelienna
13. mar 2015

@ivaskaivaska Ahoj, prosim ta si este na tych DM vyrobkoch? ide to tak isto dole ako s CD? dakujem

lubinka65
13. mar 2015

Kocky predam cd asi cca na 2 a pol.tyzdna.len spolu.

jankadanka45687w
Odpoveď bola odstránená
ivaskaivaska
14. mar 2015

@evelienna ahoj...ano,dala som dole za tyzden 3 kg...ja si myslim,ze je o akurat...no rano si dam shake,zapijem 3 dcl vody este...potom si zvyknem dat normalne lososa v oleji,nic,ziadny chlieb..poobede polievku Nupo...ked som hladna ,dam si tycinku NUPO,najlepsia je coko...a pijem vodu...cize nehladujem...ale ziadny chlieb,ani ovoie,ziadne sacharidy....

evelienna
14. mar 2015

@ivaskaivaska noo tak pekne, ja som na CD od utorka, zostali mi sacky este sped tehotenstva. Vcera som si kupila v DM tie NUPO tycinky, naozaj su super, zatial som mala len kokosovu, kupila som si aj polievky, sparglovu a to nemozem...ak mas zaujem, predam ti to za 8 eur, je tam 11 kusov, len jednu som ochutnala...a pojdem si dokupit asi tie CD polievky, a tycinky budem jest z DM, su o 1,50eur lacnejsie a omnoho chutnejsie. A este tie shaky v DM musim ochutnat...je to velky rozdiel v chuti oproti CD?

ivaskaivaska
14. mar 2015

@evelienna ja mam polievku zeleninovu...co ja viem,chutovo je to asi to ste...len NUPO su hustejsie...a ja mam doma latte tycinky,jahodovo malinovu,a coko...no naj je cokoladova...daj si www.pilulka a tam su tie tycinky a vsetko co sa tyka NUPO velmi lacne.A shaky mam latte...iny som zatial nemala,ale je menej sladke ako v CD

ivaskaivaska
14. mar 2015

@ivaskaivaska aj tak si myslim,ze je to o tom,ze vynechavame sacharidy...a pijeme vela vody a vlastne chudnutie zacna v hlave.poznam vela ludi,co zacalo s CD...a zrazu mali vlci hlad,bolenie hlavy...nie,ked budes jest tri krat denne ako v CD a strazit si kalorie,ziadny cukor,ziadna ryza,cestoviny,chlieb a das ri sacky polievky,alebo proteinoveho napoja schudnes tak cii tak....CD -aj ja som schudla...ale zrala by som aj stenu...to bolo o tom,aby sa ti stiahol zaludok....a ked som sa nalievala vodou,kila musia ist dole...no...tak teraz si davam NUPO a aj moje jedlo/dnes kuracie na prirodno a zelenina/ samorejme,nie vela....a chudnem ....pred aj po vypijem 2-3 dcl vody...

semasatke
14. mar 2015

@luzzia mam na predaj výrobky z ExpresDiet: 3x šampiňónonvú polievku, 2x syrovú polievku, 1x paradajkovú a 1x špargľovú polievku + 2x jahodový smoothie a 2x čokoládovo malinový koktejl, cena dohodou 🙂 napíš mi na: satkeova@gmail.com

meri299
15. mar 2015

@sivka22 ahoj mala by som zaujem o tie shaky .Prosim ta aka je cena?Dakujem

fatarina
16. mar 2015

Ahojte zostali z CD polievky a kokteily , kto by mal zaujem ?
@katrina122 mam kokteily i polievky .

sivka22
16. mar 2015

@meri299 Ahoj, uz nemam nic

fatarina
16. mar 2015

@mirus1205 ahoj mas este zaujem , zostali mi nejake polievocky a kokteily

fatarina
16. mar 2015

@lady7 Ahoj zistali mi polievky a kokteily mas este zaujem??

kapokapo
16. mar 2015

Ahojte dievcata, vsetky fanynky ketodiety pozyvam do mojej novej skupinky:
Chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a bez veľkej námahy...
Budeme si vzajomne vymeniat skusensti, rady a podporovat sa pri spolocnom cieli emoticon https://www.modrykonik.sk/group/7235/

mirus1205
19. mar 2015

Ahojte, kúpim CD koktejly, poprípade aj polievky...

patkaa555
19. mar 2015

@lubinka65 ahoj, co mas vsetko a za kolko predavas??