icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

patkaa555
19. mar 2015

Ahojte, buduci tyzden idem na vstupne vysetrenie - este sice nemam termin ale idem sa tam dokopat 🙂 2.5. cize o mesiac aj tyzden idem kamoske na svatbu a potrebujem zhodit. Kolko ste schudli za tie 4 tyzdne baby... a kolko Vas to stalo? Bojim sa, ze ma to zrujnuje

nika_hammy
19. mar 2015

Ahojte 🙂

Chcela by som Vám všetkým dať trošku do pozornosti pripravované Cambridge Diet pobyty - pobyt vo Veľkej Rači na 6 (12.5. - 20.5.2015) alebo 9 dní (12.5. - 17.5.2015) s tým, že sa stravujete len s Cambridge Diet. Dobrý začiatok do chudnutia alebo jarný detox. 🙂 A takisto, samozrejme, oddych v prírode a v hotelovom wellness centre. Ak by ste mali záujem o viac informácii, existuje priamo webová stránka cambridge-pobyty.sk, alebo facebook stránka detoxikačné pobyty s Cambridge Diet - https://www.facebook.com/cambridgepobyty.sk. Pobyt je vedený certifikovanou poradkyňou Cambridge Diet. V prípade hocijakých otázok neváhajte napísať, či už na fb, web stránke alebo aj tu. Rada podám bližšie informácie. 🙂

kaloa
20. mar 2015

@patkaa555 ide hlavne oto kolko vazis, ja som napr dala dole cca 8kil, z povodnej vahy 80. na 2tyzdne to stoji cca 120€. Ale predpokladam ze ak ides na svadbu, budes tam jest aj fajnotky a tym ti hrozi velky jojo efekt, lebo budes 4tyzdne prijimat minimum sacharidov a ptm to v jeden den cele pokazis, ja mam napriklad 3tyzdnovy prechod uz na normalnu stravu a neviem ci by som to riskovala svadobnymi pokrmami. Samozjreme alkohol pit nesmies, lebo ti to narusi cely proces.

patkaa555
20. mar 2015

@kaloa no ak do svadby pekne zhodim co myslim, ze ano tak ma to bude motivovat a budem sa musiet ovladat!!! Poradim sa s tou pani ku ktorej iidem...

patkaa555
20. mar 2015

@kaloa este-tych 8 kil si dala za kolko dole? a ako si na tm tieto 3 tyzdne? vahu si drzis? ako sa stravujes? vdaka

kaloa
20. mar 2015

@patkaa555 ano ano, ony Vam vsetko vysvetlia co a ako, tych 8kil islo za tir 4tyzdne, teraz mam 38. den diety a mam z povodnych 80 kg uz 67,9kg 🙂 mne vaha zatial ide dole, tri tyzdne mam vystupnu prehliadku a potom uz budem jest vsetko( s normou samozrejme) 🙂 da sa u konzultantky kupit aj kniha s receptami, odporucam;) ja som teraz v tyzdni s extra porciou, dalsi tyzden budem na 2 shakeoch, a nasledujuci tyzden komplet normalna strava plus jedna CD tycinka. Ale ked budes mat kompletnu nahradu stravy, budes moct jest zelenu a bielu zeleninu🙂,kolko ti hrdlo raci🙂

patkaa555
20. mar 2015

@kaloa jeej tak pekne ti to ide 🙂 kolko ta vysla ta kniha?

ivaskaivaska
21. mar 2015

ja som drzala CD...ako nahle sa clovek zacne stravovat normalne,aj ked ja osobne nejem ziadne pecivo,tziadne sacharidy,nic,anoi len cestoviny,vaha ide hore...cize CD pomoze,lebo prijmate len malicko jedla...ale potom po skonceni,treba zacat jest len zeleninu,alebo delennu stravu a aj to len v malych castiach a cvicit..inak sme 6 bab co sme dietu drzali a nech sme sa snazili dodorziavat vsetko malo byt,po mesiaci to uz slo hore ☹....a zas na dietu...cize ako kazda dieta aj tato je s jojo efektom...

moll
21. mar 2015

treba sa ovladat ..ja som schudla 36 kg som 2 roky po a nepribrala sam ani deko ..... ziadny jojo ... to maju len tie co sa vratia k starym zlym navykom .... logicke ..maskrtenie a podobne ... 99% ludi s krasnym telom sa ovladaju cely zivot ..ked sa neviete ovladat nepomoze vam ani svetena voda toboz CD
@ivaskaivaska

kaloa
21. mar 2015

@patkaa555 11eur🙂 stoji, taka mensia kniha, celkom zaujimave recepty🙂 uz sa tesim jed ich vysusam🙂
a suhlasim s moll, treba davat pozor na to co jes minimalne esiac po skonceni diety, aby sa vaha udrzala a telo si zvyklo, samozrejme aj po tom sa nesmie prezierat;)

patkaa555
21. mar 2015

@moll ako vyzera tvoj jedalnicek po diete??

moll
21. mar 2015

@patkaa555 jem vsetko ..v malych porciach max do 7 hod vecer ... malo peciva malo sladkosti ... chodim peso kde sa da a nepouzivam vytahy .... nepijem sladke vody ...

patkaa555
21. mar 2015

@moll mozem sa ta opytat aky mala priebeh tvoja dieta? kolko si vazila na zaciatku, kolko si dala dole za prvy mesiac, ako dlho si ju drzala......

moll
21. mar 2015

@patkaa555 nepanetam si to tak podrobne .... je to viac ako 2 roky ....

ivaskaivaska
21. mar 2015

moll...ja sa neprezieram,ale neprijmam vobec sacharidy..ja mam 160/60kg..cize to nie je strasne,ale mala som 68 a to uz bolo zle...osobne si strazim kalorie,ale jednoducho ta vaha sa kolise a to teda aj cvicim...ja som chcela tym len povedat,kto chudne s CD,bude sa uz musiet vzdat akychkolvek navykov akopred ym..cize nie sladkosti,strazit si kalorie...tu nejde o prezierani,ale o tom,ze si davat velikansky pozor co sa je

moll
21. mar 2015

@ivaskaivaska precitaj si prispevok na ktory som reagovala ja .... teraz pises uuuplne inak 😀

beatka86
23. mar 2015

Ahojte baby, chcem začať s touto diétou. Dá sa to zvládnuť? A finančne je to moc náročné? Lebo ak vypočítam že denne 9 eur, tak vlastne toľko miniem aj keď varím, či? A dá sa kúpiť výrobky aj že len na týždeň, aby to nebolo naraz moc? Chcem ísť do Dunajskej stredy k pani Terézii Kissovej, bola ste niektorá z vás tam? Ako to funguje, milá je?

lenkaz357
24. mar 2015

ahojte, kupim shakey a tycinky (tvrde). dakujem ;)

semasatke
29. mar 2015

Ahojte, mam dotaz 🙂 Dnes končím 6ty týždeň cambridge. Som v úplnej náhrade, mala som akurát pred týždňom, týždeň s extra porciou. Diétu dodržiavam uplne, žiadne prehrešky. Len 3 krát sáčok/tyčinka a k tomu zelenina. Väčšinou 2x do dňa zjem buď brokolicu/karfiol na pare, alebo len šalát s uhorkou a cibuľkou, cuketu, kalerab. Naozaj iba tieto veci tak 2 krat. Napriek tomu som za tych 6 týždňov schudla iba 5 kg - aj to sa to stále kolíše. Som dosť nespokojná a neviem čo ďalej ;) Za celý mesiac a pol som si iba 2 krát dala umelé sladidlo do kávy a plus do kaší si pridávam škoricu (aj keď tej by som mohla menej, ale ja milujem škoricu :D )
Mám 167 a začínala som na 72kg, teraz mam 67 :/ Chcela som sa len podeliť o skúsenosť, možno nájsť nejakú radu, či podporu ;)

kaloa
29. mar 2015

@semasatke umele sladidlo by som nedoporucovala, popripade si kup pruzky na ketozu aby si zistila ci ju mas🙂 skoricu taktiez vylucit;)

semasatke
29. mar 2015

@kaloa Práveže škoricu mi poradkyna povolila, vraj si jej môžem dať koľko chcem, myslíš, že môže ublížiť? 🙂 a to umelé sladidlo, naozaj za 6 týždňov dve malé guličky, ale samozrejme, už si nedám

kaloa
30. mar 2015

@semasatke tak to sa ptom cuulujem ze 5kil, iked si nemala vela kil navyse, ale 6tyzdnov je dlha doba, ja som bola 5tyzdnov na uplnej nahrade a z 80 islo 12kil dole pri vyske 173, asi by som na tvojom mieste pila viac vody, to by podla mna mohlo pomct🙂 ja pijem vodu kedy to len ide🙂

moll
30. mar 2015

@semasatke vysad aj zeleninu ..aspon kazdy druhy den ... bud len na CD a viac pit ... pohne sa to ...

kaloa
30. mar 2015

@moll suhlasim, 2 porcie su zbytocne vela, radsej sa.zamesnaj cvicenim🙂

kaja73
30. mar 2015

@semasatke podla mna je 5 kg za 6 tyzdnov uplne OK...ak chudnes viac ako kilo za tyzden ide prec hlavne voda a svaly...tuk vazi malo a teda ubytok vahy ak sa spravne chudne nie je velky..a ak aj naberas svaly je este pomalsi,lebo svaly su tazsie ako tuk.zeleninu by som jedla..ale hlavne listovu..neochudobnuj telo o ziviny len preto aby rychlejsie chudlo..to nie je dobra cesta.
a skoricu si kup napr v DM..tam maju ceylonsku...ta je lepsia ako ta obycajna...obyc.moze mat blbe ucinky na telo.
Radsej ako vahu sleduj cm na bruchu,stehnach a zadku...

semasatke
30. mar 2015

Jáááj ja pijem až až, 3 - 4 litre denne su pre mňa úplná klasika. Nemyslíte, že to môže byť z tyčiniek? Niekde som čítala, že oni dokážu zastaviť, či porušiť ketózu. Skúsim obmedziť zeleninu, no mám veľmi dlhé dni - každý druhý vstávam o 4 a som neustále na nohách až do večera. Poradkyňa mi práveže vravela, nech zeleninu jem, že nikdy nesmiem byť hladná. Tak jaaa už neviem :/

kaloa
30. mar 2015

@semasatke skus to konzultovat s poradkynou, mozno ti lepsie poradi🙂 skus si v lekarni kupit pruzky na ketozu a podla toho sa skus orientovat dalej🙂

patkaa555
30. mar 2015

@semasatke no ja niesom expert ale s tou zeleninou mas pravdu aj mne hovorila ze nesmiem hladovat, radsej si dat zeleninu. A TYCINKY su asi ozaj problem... mne hovoria, ze mi ich neda a ani ich nebude davat - teda nukat lebo ze su kaloricky nevyvazene... tak pouvazuj nad nimi, ze ich vynechas

kaloa
30. mar 2015

@kaloa jj skus vynechat tycinku, ja som ich mala len zopar za cely cas

dai
30. mar 2015

@patkaa555
@semasatke hm... to je divne ze si tak malo schudla... ja som minuly rok chudla z 56kg - za 4 tyzdne mi islo dole 7kg - cize som dosiahla svoj ciel - pritom som cely cas mala rezim 2kase plus tycinka a voda - kazdy den som jedla tycinku, inak by som to asi nedala... ketozu som inak viac menej vobec nemala ( napriek tomu ze som nikdy dietu neporusila ) ale kila isli dole neustale - ono aj s tymi tycinkami je ten prijem tak strasne nizky... neviem si predstavit zeby si mala taky nizky bazalny metabolizmus zeby si potrebovala menej... skor mozno potom preverit ci nie je niekde inde problem - napr. stitna - tam sa bud extremne chudne alebo velmi tazko ( moze byt ze sa ti viaze voda etc. ) , cekla by som aj spanok - v spanku sa aktivizuju mnohe enzyny potrebne na chudnutie... niekde musi byt pes zakopany - nie je mozne aby si pri tejto diete , pri neustalom pohybe schudla za taky cas tak strasne malo 😖