icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

patkaa555
8. apr 2015

@beatka86 fuuha no ja prave naopak..... dokonca saa zabudam aj najest niekedy. Stava sa mi, ze veceru si robim o osmej pol deviatej vecer.... a nechyba mi to. Kazdy je iny darmo. Mne zase stoji vaha od soboty 😒 trochu ma to deprimuje... Velka noc bola skuska velka premna a ked som piekla kolace niekolko krat som sa pristihla ako olizujem varesku a ked som sa vcas spamatala bezala som to vyplut do umyvadla 😀 Svedomie mi nedalo prehltnut to... No daj vediet ako si dopadla a dakujem, ze drzis palce hadam to budem takto zvladat aj nadalej.

ivaskaivaska
9. apr 2015

Nemate niektora na predaj sacky ? moj syn by potreboval aspon na dva tyzdne..cvici a doma uz nestiham varit tie jeho jedla...diky za ochotu...

karmur
9. apr 2015

@beatka86 Ahoj, dnes doobeda som mala bolesti hlavy, teraz je to už lepšie. Ten hlad celkom dobre tolerujem, neustále pijem a pijem... 🙂 MUSÍM vydržať, chcem zhodiť 10 kg, teraz mám 72 kg. Aj ja ti držím palce 😉

karmur
9. apr 2015

@patkaa555 Ahoj, odkedy držíš CD, ako sa ti darí?Dúfam, že aj ja sa zbavím migrény, ináč aj inokedy mávam časté a silné bolesti hlavy, takže som spočítala s tým. Uvidím , čo bude🙂

gotica
9. apr 2015

dobry den nepredava niekto CD dietu???kokteily a polievky??dakujem budem velmi rada

elenamarek
9. apr 2015

ahoj mne ostali zeleninové polievky 11ks speeddiet ja som ich kombinovala s CD dietou su chutnejsie a na rovnakej báze a maju len 90kcal 🙂

patkaa555
9. apr 2015

@karmur ahoj, v stredu (vcera) boli 2 tyzdne. Ja som teraz trochu na nervy lebo ked som bola na kontrole po osmich dnoch mala som dole minus 4,7 kg a 5 cm z brucha. O dva dni na to som mala dole uz minus 5,5 kg a to sa drzi a drzi.... vaha sa niekolko dni vobec nehybe :/ Ale ze to sa stava no.... nic s tym neurobim-menej sa uz jest neda 😀 Idem zahodit vahu asi a odvazim sa az na konzultacii u poradkyni. Inak drzim ti palce 😎

kaloa
10. apr 2015

@patkaa555 to nevadi ze sa ti vaha nehybe 🙂 mne sa to za 2mesiace stalo asi 4x, cca 3-4 dni rovnaka a ptm klesla aj o kilo "za jeden den" 🙂5cm z brucha je velmk dobry vysledok🙂

Ja som bola dnes na vystupnej kontrole a kavitacii, odporucam je to zaujimava skusenost. Len lepsie by bolo keby ze mam este v tele ketozu,co som nemala. Teda ak ste absolvovali mesacny program CD, urcite zavolajte konzultantke a objednajte sa🙂

gotica
10. apr 2015

dbry den kupim od vas kokteily a polievky CD dkujem budem velmi rada ak sa niekto ozve

patkaa555
10. apr 2015

@kaloa no ved hej len keby ma to tak nedeprimovalo... 😒
A to kavitaciu ti robila poradkyna? Ty si pisala, ze si to mala bezplatne - to preco ako??

kaloa
10. apr 2015

@patkaa555 nedepriimuj sa🙂 uvidis ze to padne za par dni:D a jj jedna z nich🙂, kupila som si knihu s receptamj kde boli kupony🙂 ak si mala mesiac CD program🙂

patkaa555
10. apr 2015

@kaloa este nie. V stredu boli dva tyzdne len. Ale ak bude moznost vyuzijem to. vsetko potesi...

semasatke
12. apr 2015

@ivaskaivaska Mám na predaj ExpresDiet sáčky, sú na rovnakom princpe ako CD 🙂 Mam na predaj 3x šampiňónonvú polievku, 2x syrovú polievku, 1x paradajkovú a 1x špargľovú polievku + 2x jahodový smoothie a 2x čokoládovo malinový koktejl. Na cene sa dohodneme ;)

semasatke
12. apr 2015

Idem sa vám teda baby pochváliť 🙂 Dnes mi končí 8 týždeň a podľa mojej domácej váhy mám -10kg ! 🙂 juchuuuu! Ešte by to chcelo viac, no moje telo má problém sa dosať do ketózy, aj v CD centre sú z toho nešťastní, ale nejako sa to pohlo. Začínala som na 72-73 a dnes ráno som mala 62,2 🙂
Šla som do CD zo zdravotných dôvodov a väčšina sa pozitívne vyriešila, čo je to najlepšie, čo sa mohlo stať, úbytok váhy je už iba bonus na vrch 🙂
Som zo seba nadšená, pretože som to dokázala a presvedčila samu seba, že niečo dokážem 🙂 Nie je to len o tom 2 mesiace nešťastne jesť sáčky, ale pozorovať samú seba, učiť sa disciplíne a plánovať si deň 🙂 Ešte samozrejme nekončím čaká ma ešte týždeň a potom 3 týždne prechod na stravu 🙂

patkaa555
12. apr 2015

@semasatke gratulujem :D tesim sa, ked budem vo faze ako ty. len tisko zavidim 😉

ivaskaivaska
12. apr 2015

@semasatke a preco si sa dala na CD ked aj ta je taka ista ?

ludmila4
12. apr 2015

@semasatke
@semasatke mám záujem, napíš cenu.

semasatke
12. apr 2015

@ivaskaivaska Potrebovala som byť pod dohľadom lekára, keďže šlo o zdravotnú vec a niečo dlhodobé.
@ludmila4 píšem správu 🙂
@patkaa555 ďakujem 🙂 v akej fáze si ty? 🙂

patkaa555
12. apr 2015

@semasatke ja som na diete len od 25.3. takze este sa len rozbieham. Ale podla vsetkeho zatial minus 5 kg - uvidim vo stvrtok ci mam dobru vahu 🙂 u konzultantky. Ja planujem takych 15 kg zhodit 😒

semasatke
12. apr 2015

@patkaa555 na akej váhe si začínala? 🙂 5 je super za takýto čas! Kde máš konzultantku? 🙂

karmur
12. apr 2015

@semasatke gratulujem ti, ja som zacinala 8. apríla od 72 kg, ja planujem zhodit 12 kg do leta, dufam, ze sa mi podari.

patkaa555
12. apr 2015

@semasatke 86,6 😖 a konzultantku mam v Banskej Bystrici. Zuzka Cičmanská

patkaa555
12. apr 2015

@karmur ahoj, ako si na tom do dnesneho dna? dari sa?
🙂

beatka86
13. apr 2015

@patkaa555 ahoj, ako vladzes este? Ja som uz skoncila, vzdala to. Bola som vyhladovana a vynervovana s toho. Mne to nezabralo.

karmur
13. apr 2015

@patkaa555 noo je to ťažké, ale držím sa. Dnes som unavená, zas m bolí hlava, som strašne hladná. Mne poradkyňa povolila vaječný bielok,bielu a zelenú zeleninu, ke´d som veľmi hladná. 🙂

karmur
13. apr 2015

@beatka86 škoda ☹

patkaa555
13. apr 2015

@beatka86 SKODA VERU. MRZI MA TO ZA TEBA. JA NEHLADUJEM, MNE DIETA SADLA PERFEKTNE VDAKA BOHU. DUFAM, ZE TO DOBOJUJEM DO USPESNEHO KONCA. ZATIAL: - 6,5 KG 😎

semasatke
13. apr 2015

@karmur aj ja som mala bielu a zelenu zeleninu a bola to najlepšia vec počas diety 🙂 že som mohla niečo chrumať a zaplniť si žaludok, ked som hladna 🙂 vždy mam po ruke kalerab, alebo bielu reďkovku, predtym som si vždy rano naparila brokolicu a karfiol a mala cely deň v miske 🙂 držím palce!

zahna12
14. apr 2015

caute babule🙂)) zhanam kupim vyrobky cambridge, ak ma niekto na predaj prosim ozvite sa🙂)) 🙂

beatka86
14. apr 2015

@zahna12 mam len 4 ks polievok co mi ostalo, lebo som skoncila. Porova- zemiakova, zeleninova, hubova, kuracia-hribova. Ak mas zaujem daj vediet. Dakujem.