icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

karin1811
15. jún 2015

@vejuska1610 to nie je až také hrozné

saluza
16. jún 2015

@vejuska1610 ahoj ja som zatiaľ od 1.6.2015 do dnesneho dna dala dole 3kg a zda sa mi to malo a to som neporusila ani raz nechapem preco to ide tak pomalinky.

mangabika
16. jún 2015

kúpim koktaily 😎

vejuska1610
16. jún 2015

Dnes som bola na vazeni končím zajtra 11tyzden a -20,5kg idem na prechod a o mesiac dva este takých 10-15 chcem dole a budem tip top 😉

vejuska1610
16. jún 2015

@saluza niekomu to ide rýchlo na začiatku niekomu zas neskor

katrina122
17. jún 2015

kupim CD

mimus123
18. jún 2015

Ahojte, dnes som zacala s CD, som moc rada, ze existuje toto forum, velka podpora🙂
Prvy den je narocny, nie som hladna, ale nervozna. Pekny den vam prajem🙂

saluza
19. jún 2015

@mimus123 ahoj ja som začala ešte 1.6. ale dosť som porušovala ale tuky mi išli dole ani ja som neni hladna ale nervozna som riadne drž sa a napis ako sa ti dary ja som včerajší den zvládla dobre a už som si povedala že neporušim.

patkaa555
Odpoveď bola odstránená
ludka111
20. jún 2015

@patkaa555 supiš. Mohla by si prosím napísať z akej váhy si chudla, keď sa ti za tak krátky čas podarilo toľko schudnúť? Ak nechceš tu, tak môže byť aj IP. Ja som tiež teraz na CD, ale nejde mi to tak ako by som si predstavovala. Ale je pravda, že sem tam aj poruším. Ty si sa asi držala a neporušovala si, však?

mimus123
20. jún 2015

Tretí den na CD , dostala som slabú laringitidu, práve idem z pohotovosti, dostala som injekciu a budem sa snažiť nepovoliť, bála som sa, ze to je alergia na CD , ale to organizmus zareagoval na Detox , inak mam 174 cm a váhu 72 kg, chcem sa dostať na 65 kg, ,,,, a obdivujem vás všetky , ktoré ste to vydržali tak dlho, patkaa555 krásny výkon, mas dokonalú postavu, blahozelam,,,, musela si mat silnú motiváciu. Ja nie som hladná, ale občas mi v hlave silne, ze to nevydržím a potom si len pripomeniem moju motiváciu a idem ďalej. Vsetko je o hlave. Držme sa

agathachristie
20. jún 2015

Baby mam 16ty deň, ale už tyzden mi stojí váha. Nič neporusujem. Som zúfalá. Viem, že sa to stáva ale tak skoro? :'(

patkaa555
20. jún 2015

@mimus123 Dakujem 🙂 Moja motivacia bola nasa mala mlada rodinka. Mam 8,5 mesacneho synceka a stihleho partnera. Chcela som byt jednoducho pekna ako oni - s povodnou postavou som k nim akosi nepasovala a pomaly som sa uz ani do nicoho nenapasovala.... Zmenila som myslenie, zivotny styl, stravovanie a pokracujem sama bez CD. Zacala som cvicit ale mam problem lebo ma seklo v krizoch 😒 Tak zatial len strava.... drzim palce. 7 kg, ktore chces zhodit nieje vela-to vydrzis mas to za páár 🙂

vera51
20. jún 2015

Ahojte... Cd drzim uz od marca a schudla som 10 kg ale na pase som dala dole 25 cm ... Poradte co mam robit aby sa to aspon trochu urychlilo... Som zufala :( uz neviem co mam robit :(

patkaa555
21. jún 2015

@vera51 zufala?? 😀 zena nesranduj ved minus 25 cm na bruchu - musis vyzerat super oproti povodnemu stavu. Na vahu nepozeraj!!!! Cm su dolezitejsie pre vyzor - tie vidi aj okolie ale nejake cisla na vahe nie. Hlavu hore bojuj dalej. SUper vysledok podla mna

mimus123
21. jún 2015

@vera51 Klobúk dole, ako piše patkaa , 25 cm brucho to mas o kolko konfekcii menšie cislo? Asi strácas tuky a nie svalovú hmotu, co je super. Inak ženy obdivujem vás ze ste to tak dlho dokázali jesť , ja mam 4 .den a som taka hladná, ze by som vraždila

alzbetinocka
21. jún 2015

@vera51 25 cm zbruska...waaaw...aj mne isli viac cm ako kg,ja som za necele 2 mesuace zhodila -12 cm z bokov..a poviem ti ze je to aj riadne vidno...a to som schudla 10 kg....
Nebud zufala,ved je to perfektny vysledok 💜👍

mimus123
21. jún 2015

@alzbetinocka to si jedla 2 mesiace iba CD ? Kolko si toho jedla, myslim dávok, ja rano koktail, nechutia mi absolútne, na obed polievku , zatiaľ mi chutila zeleninová a ostrá s chili a večer koktail, inak včera som si dala miesto obeda tyčinku čokoládovou, nic lepšie som 4 dni nejedla🙂

alzbetinocka
21. jún 2015

@mimus123 ale na 100% som ju drzala mesuac,potom som uz porusovala...rano koktejl,obed polievka a vecer koktejl.No ja som si kazdy den rano a vecer davala 2ČL psyllia-zasyti ta to a nebudes hladna.dodrziavala som prav.intervaly jedenia (9,13 a o 17), a ked som prisla vecer z prace dala som si zeleninu a syr...a ked som uz mala chut na nieco dobre-dala som si tycinky....😃
Ale pokial chces pekne schudnut-neporusuj.
Ja som potrebovala zhodit do svad.siat,co sa mi aj podarilo😃👍
A jeby ze ju dodrzujem na 100% schudnem aj 20kg,nakolko ja som sla z vyssej vahy ako ty.
Drzim palce💪

ivaskaivaska
21. jún 2015

ahojte dievcata...kupim cokolvek z CD...piste mi prosim vas na gmail: sona.ivaskova@gmail.com....dakujem...a hned aj pocet ks a cena...aspon na 2 tyzdne

mimus123
21. jún 2015

Ahojte musim opäť napísať🙂)) odvážila som sa odvážať🙂 a za tri dni som schudla 3,3 kg, asi je to len voda, ale potešilo 🙂))) jupiiiiii

tinika
21. jún 2015

ahojte, prosim vas aky je rozdiel medzi keto dietou a ketoaktiv? pozeram ich stranky ketoaktiv nema tie napoje len sladke a slane jedla a tyčinky nejake. tato dieta čo tu spominate je na podobnom principe?

tinika
21. jún 2015

@semasatke este mas na predaj?

denky2612011
22. jún 2015

Cavte ja prave zacinam z nupo dietou vie mi niekto ponuknut nupo vyrobky co mu ostali dakujem : 🙂

mangabika
22. jún 2015

zdravím baby, po koľkých dňoch príde ketóza?

adriantje
22. jún 2015

Caute baby ja chudnem s CD 500 uz od 20 aprila a zatial mam dole 22 kg. Je to ta najjednoduchejsia dieta aku som kedy drzala a funguje super. Prvy tyzden je najhorsie, ale potom to ide dole raketovou rychlostou len ju treba dodrziavat a neporusovat. Dost ma prekvapuju na Slovensku tie ceny 3 eura za jeden sacok. Ja ju drzim v Holansku a tu kupujem jeden sacok koktejlu alebo polievku za 2,45, co sa mi uz zda vela, ale 3 eura je prehnana cena. Dobre vas tam tie consulentky okradaju.

mimus123
23. jún 2015

Ahojte baby, dnes začínam 6 ty den, mam dole 5 kg, som zvedavá, kedy sa to zastaví, ale zatiaľ dávam co den to kilo dole🙂))))

mimus123
23. jún 2015

@mangabika ahoj, mne povedali, ze ketoza pride po strvtom dni, ale zatial som neskusala tie papieriky🙂

alzbetinocka
23. jún 2015

@mangabika ono zalezi kolko vody mas navyse v tele.Niekomu pride skor,niekomu neskor a inemu vobec.Ja som mala len minimalnu...a vaha sla dole. 😉

mangabika
23. jún 2015

zdravím všetky ,ja dnes 4 deň a celkom ok ale som hladná ako vlk a patrične nervózna.Kilá idú dole.Mimus ty z akej váhy ideš,že za 6 dní 5 kg? super výsledok pa
😉