icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ludka111
21. sep 2015

Ahojte, kúpim šejky a tyčinky. Nemá niekto na predaj?

erika1235
21. sep 2015

@darinka2013 povodna 85,8 pri vyske 170 cm .pribrala som 15 kil skrz operaciu , tak to chcem frisko dole :D

erika1235
21. sep 2015

@darinka2013 prve dni su najhorsie ale podla mna to take strasne nebolo . vsetko je v hlave , Ja zacinam dnes cvicit

darinka2013
21. sep 2015

@erika1235
tak ti to ide rychlo dole, za 21 dni 8,5 kila super
ja chcem 10 kil. zo 65 na 55 kil , rok po porode neviem to dat dole
ako si vydrzala ked si bola hladna ?

erika1235
21. sep 2015

@darinka2013 No rychlo , snad sa nezastavi, hihi.. uz teraz sa citim super. To ides z malej vahy to bude dlhsie trvat. Ja nejak nepocitujem hlad , nalievam sa tou vodou a nepripustam si . co som mala krizu bolo na jarmoky ,vsade tie krasne vone. No bola som tam hodinu a sup domov lebo samotryznitel niesom :D Ale beriem to moc podstivo. ja si ani prst neobliznem ked aj krmim maleho. Bud vsetko alebo nic . Ja ani tu zeleninu nejem.

darinka2013
22. sep 2015

@erika1235
no ja mam ten problem ze po 10-15 dnoch polavim a zhresim, lebo citim ze klesnem na 60 kil a tiez sa citim super fit, co ide dole len voda a uz nemam disciplinu a koncim :( asi 3 x v tomto roku som tak skoncila ... a to sa pekne drzim tiez nic nedam do ust vsetko vypluvam ked chutnam pri vareni, ale pride moment ked ved len tycinku , len piskotku a je to pase 🙂 potom uz neviem nabehnut lebo som vyhladovana a musim jest...
neviem sa prekonat, vzdy si hovorim ze keby som mala 90 kil tak som disciplinovanejsia ....

erika1235
22. sep 2015

@darinka2013 nebola by si disciplinovanejsia ..to je o voly ..ak je slaba je jedno kolko mas kil .. tak sa hecni. povedz si ze dokial na vahe nebude 55 nic ine jest nebudes ..Pusti si extremne premeny s chrisom powellom. tam baby maju rodiny , deti , chodia do prace , manzel ma napr porazku a aj tak stihne schudnut za rok 90 kil ..a ked to zvladaju oni tak preco nie ty ? a to mas len 5 kil do ciela ..tak sup sup ziadne polavovanie

darinka2013
24. sep 2015

@erika1235
beriem ta za slovo , skusim to tak 🙂

erika1235
24. sep 2015

@darinka2013 mne extremne premeny frcia ked fachcim na orbitreku , vtedy mam viac motivacie makat co najdlhsie ked vidim ze oni 4-5 hodin cvicia ..

bambola82
24. sep 2015

@darinka2013 ahoj..ked citam tvoje vety, tak sa usmievam 😉 ...tuto situaciu mam aj ja...rok po porode,vaha 65kg a chcela by som sa dostat na 55 kg ako pred tehu, no chyba mi pevna vola, aj ked od pondelka drzim dietu, vola sa to tukozrutska dieta a trva 7 dni, vraj schudnem qz do 9 kg, tak uz teraz tomu neverim haha 😀 ...ale zatial vsetko dodrziavam a iba 1kg dole 🙂

darinka2013
25. sep 2015

@bambola82
zlata 🙂))
no ja tento rok 3 x porusila, najviac som vydrzala 18 dni, schudla na 60 kil to isla dole len voda a do mesiaca vsetko naspat... ja som dost mlsna na sladke a kazde rano zacinam kava s piskotami, proste uz o 4-5 rano sa tesim kedy bude 7 nech mozem ranajkovat toto 🙂))
ale ked zacnem dietu tak som neni ani hladna len mam pokusenie do nieco zahryznut, a potom to skonci, hovorim si nikto nieje viac odhodlany schudnut ako ja, precitam si tu tieto prispevky x krat ako kto schudol a kazdy ma vydrz x mesiacov sakra ja neviem mesiac dva potiahnut, nemam problem aj nakupit si sacky z cambridge diet na mesiac aj sa objednat na konzultaciu a potom to musim zrusit x krat lebo som porusila no proste katastrofa...
skusim ten trik ze pokial nebudem mat 55 kil nebudem jest 🙂))

darinka2013
25. sep 2015

@bambola82
tukozrucku som mala 5 rokov dozadu mne to chuti jeden den :(((
ale cambridge tie shaky aj polievky mi velmi chutia cize mam aj vyhodu, niekto to je nasilu, ja si priam pochutnavam rano capucino, obed kuracia polievka a vecer sladkycukrik shak. dokazem jest stale to iste nevadi mi to, ale preco mi prepne ked trochu schudnem???

erika1235
25. sep 2015

@darinka2013 presne aj ja rano capucino , na obed polievka a na veceru nejaky cokoladovy shake..ale to sa ti len oslabí vola , vtedy najviac zabrat ,,

wasilly
25. sep 2015

Ahoj všem, s Cambridge jsem skončila na konci května (tedy před 4mi měsíci) a bez problému se držím na stejné váze jako při jejím ukončení (65 kg). Začínala jsem na 83 kg, dietu jsem držela něco přes dva měsíce a přecházela jsem pak především na svém vlastním jídle, cambridge už jsem hodně nahrazovala. Přidávám mé aktuální foto a fotku před a po. Všem co se do toho rozhodnou jít držím palce, já se cítím stále báječně a vlastně nikdy jsem nevypadala lépe než teď s dvěmi malými dětmi.

erika1235
26. sep 2015

@wasilly tie nohy wow ,,super pokrok si urobila . drzim palce aby to tak uz ostalo. ten prvy mesiac si schudla asi najviac ze ? po tom prvom mesiaci ti to ako islo )?

darinka2013
26. sep 2015

@wasilly
uplne iny clovek , 20 kil je 20 kil ... gratulujem k uspechu a pevnej voli, mam ta za priklad 🙂

ivaskaivaska
28. sep 2015

Ahojte...kupim CD...za primeranu cenu...poprosim do mailu..smajlik25@azet.sk
je jedno co..mne chuti vsetko

katkamiha
28. sep 2015

@kaloa prepáč, prosím, strašne dlho som tu nebola... :( ja si nič nevážim, celkovo som schudla 22 kg,ale cez leto som dala nejaké3 hore,tak som si tarz dala dva týždne a práve som na extra týždni...musím si to udržať, no ja som v tomto strašná, keď mám niečo povolené, neviem sa dojesť...a Ty?? Ako????

lalilla
5. okt 2015

ahojte. ja som zacala vcera s dietou. je tu niektora ktora tiez teraz zacina? 🙂

darinka2013
5. okt 2015

@lalilla
cauko ja by som chcela zajtra zacat, mam uz nakupene sacky
prvy krat drzis?
z akej vahy ides na aku by si chcela ?

darinka2013
5. okt 2015

@erika1235
ahoj , ako sa ti dari ? myslela som na teba

lalilla
5. okt 2015

som rada ze sa niekdo ozval 🙂 lebo je tu skupina chudneme s cambridge diet a tam je to uplne mrtve. ano prvy krat, dnes som na druhom dni. oproti inym podobnym dietam mi tato chuti. ale musim jest aj zeleninu lebo som hladna. tak pockam kym s mi stiahne zaludok 🙂 idem zo 72 a ciel sme si dali 58. musim to vydrzat. nemam silnu volu, ale som rozdhodnuta to zvladnut. tak dufam ze tu najdem podporu. a ty?

darinka2013
5. okt 2015

@lalilla
no ja s pevnou volou podobne, ale chcem uz zacat, vzdy hladam spravny cas 🙂
ja idem zo 65 na 55 kil, tak mesiac by som chcela postiahnut ale tiez potrebujem podporu 🙂 keby sa podarilo aj mesiac a pol by bolo fajn...
aj mne chuti tato dieta to je u mna vyhoda, len s vydrzou som slabsia. snad toto bude vhodna doba a dame to 🙂
ake mas oblubene shaky a polievky ?
mne chuti capucino a maslovy cukrik a oblubena polievka je kuracia..a tie tycinky su super vsetky ale tie az po dvoch tyzdnoch sa odporucaju...
ja som si kupila psyllium, to odporucaju /tu v diskusii/ pred shakom si dat. 2 lyzicky s vodou rozrobit a zapit velkym poharom vody, ze to zasyti a nepocitujes taky hlad.

cceeccyyll
5. okt 2015

Prvy mesiac cca 12kg, cele tri mesiace na 3 dávkach denne

darinka2013
5. okt 2015

@cceeccyyll
za mesiac 12 kil to som este nepocula, krasny vysledok, zase sa motivujem....
ostatne mesiace si kolko isla dolu, este drzis ?

lalilla
5. okt 2015

ja tiez stale hladam spravny cas a ani neviem ako raz som sa proste objednala na konzultaciu a odisla s balickom. mozme aj s ostatnymi ak tu su baby sa podporovat. ja som akurat dosla domov hladna ako vlk tak som si dala ten ich ako keby zeleninovy vyvar nvm ako sa to vola, a tam som si hodila brokolicu a karfiol troska a tak mi to dobre padlo. vies co kedze to drzim iba druhy den neochutnala som vseetko. ale s najopov zatial coko pomaranc mi fakt chutil, a polievky vsetky zatial. tycinky ja som este neskusala ani ranajkove kase takze zatial som iba na koktajloch a polievkach a hladam chute ktore mi chutia.
to mam doma. mozme to? ako zatial nemam problemy len nato som sa zabudla opytat ci sa to psylium moze. je to dobre aj na vyprazdnovanie. inak este nvm ci a moze kysla kapusta? dnes som sla okolo a uplnu chut som dostala. a este zuvacky. citala som ze sa neoporucaju ale je to moja slabost, takze to som zatial nevyradila :( snad to neurobi sarapatu. @darinka2013
supeeer 12 kg kokso. najma zavidim vam baby ktore zvladnete fungovat cely den len na troch sacikoch. pre mna zatial nemozneee @cceeccyyll

darinka2013
5. okt 2015

@lalilla
aj ja mam ten slany napoj-golden, len ked si urobim ten vyvar zo zeleninou , mne sa roztiahne zaludok z toho tepleho a potom som hladna, mne je lepsie byt len na troch sackoch...
mne kase nechutili vooobec ziadne... ma az naplo...
psylium mozes, nema to skoro ziadne kalorie, je to cista vlaknina a na stranke cambridge to doporucuju proti zacpe, tak aj dobre chodis na velku 🙂)) a jedna kocka to tu pouzivala 2 x za den a nemalo to vplyv na chudnutie....
kysla kapusta neviem ci sa moze, skor surova samotna kapusta, to je biela zelenina ci zelena 🙂
zuvacky iba bez cukru, ale ja som mala ustny sprey z DM ky, proti zapachu z ust, po par dnoch som mala ten ocetonovy dych...
boze ja len zavidiet mozem ze 12 kil dole za mesiac, az priam neuveritelne mi to pride... uuuzasne...

lalilla
5. okt 2015

aano golden. akoze ja som dnes dala tri sacky ten golden a zeleninu a zedla by som vsetko. ale pojdem si lahnut radsej. hm no som zvedava na tie kase ze co to bude. no super hned si aj dam, dakujem 🙂
zajtra asi tam zavolam, ze co mi povedia na tu kapustu aj zuvacky, lebo bez nich to fakt nedam asi. no a pojdem si kupit ten sprej lebo akoze ked za den zjes tri sacky a pijes vodu nemyslim si ze mozes mat sviezi dych a to mi vadi. ano ano 12 kg je krasne cislo. ja len dufam ze ked sa vratime na normalnu stravu, nepribereme spat. samozrejme ze nepojdem hned na pizzu ale co tu citam tak tu bolo aj par prisevkov ze baby pribrali. ale tak zase kazda dieta ma toto riziko. a podla mna je toto naozaj extrem. jest za cely den tri sacky, a jest to aj mesiac dva, niet sa comu cudovat ze kila idu dolu. ale tiez som sa nat dala, lebo cely zivot drzim diety tak to skusam aj s touto a verim ze to dotaniehnem az do ciela. budem informovat ako to ide 🙂 @darinka2013 drz sa! idem do sprchy a spat :D lebo by som si najradsej dala daco maleho pod zub.

darinka2013
5. okt 2015

ked postupne nabehnes na normalnu stravu a nebudes to prehanat tak nepriberies...
poznam baby aj po roku dvoch si drzia vahu, 5 kil hore dole riesia...
ja tiez chodim vecer spavat s malym od 20.30 a uz nepridem dolu, nech nevyjedam.. aj ked prve dni diety trpim nespavostou a je mi zima, tak casto aj v noci mam pokusenie predstavy jedla :(( ma to mata ako nocna mora 🙂
ale ine to dali, dame aj my 🙂)))
budem informovat 🙂

jurkom
5. okt 2015

@lalilla ja som začala dnes, po druhýkrát, prvý krát minulý rok schudla som 5 kg za 14 dní, bolo to motivujúce, ale som potom poľavila, prišli dovolenku all inclusive a som zas tučná, idem na to zas. Je to fajn.
Erika, držím palce a verím