icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

erika1235
11. okt 2015

to je zatazko s tou slabou volou ..proste ked na teba pride chut skus sa zamestnat , ono na to zabudnes , a si ani nepripustam ze mam na nieco chut ,snazim sa na to nemysliet , doma ziadne jedlo . to mam vyhodu ze priatel chodi na tyzdnovky , takze ma to tu laka jeho vyvaranie len cez vikendy , som mu hned povedala ze nech somnou dva mesiace nepocita :D tak len mu hovorim co a ako a on si vari ..a potom zvysky poberie prec . mne tu nic neostane. iba co opatrujem jedno dieta tak on dostava obedy od mamky , a to ma laka ked ho krmim , ale rychlo to spapa a e to zamnou :D a ked mam chut na nieco idem von so psom ..ale to mas v pohode tych 60 kil ,,co by za to tu kazda dala .

sanny77
11. okt 2015

zdravim do plena, mala by som otazocku babulky mali ste uz niekto situaciu, ze ste na diete a caka vas oslava? som tak pat dni po a mam ist v sobotu na oslavu rodinnu a o dalsi tyzden na ples, stalo sa vam, ze ste mali nejaky ten den poruseny? vdaka za info.

darinka2013
11. okt 2015

@erika1235
Erika ano mas pravdu 60 kil je krasa, je to ale o pocite, tak isto sa citi zle aj 55 kilova ked ma 5 kil nadvahu tak aj 80 kilova ked naberie par kil hore...
proste som bola zvyknuta na 55-58 kil. aj rodit som isla ako 72 kilova a dosla som z porodnice 62 kil, ako super skoro moja vaha a casom som sa vyjedla doma na 65 kil a nie a nie dole 🙂 ale ja som pahltna na sladke aj dobre jedlo...
to mas super ze si sama bez priatela, moj manzel si uvari aj sam, aj svokra pride kazdu chvilu na tyzden, alebo moja mama a vsetci len kuchtiana jedia 🙂)) keby ma na mesiac zatvorili a dali mi len tri sacky na den a 3 litre vody 🙂))
potom ma tu vsetko pokusa, maleho jedlo najmenej...
este mi aj shaky aj polievky chutia , ja sa nato vyslovene tesim, aj zalejem vodou aj sa idem prejst s malym nech nemyslim na jedlo, aj chrumem karfiol, a zase voda aj nasilu, sacky mi muz nakupi nemusim nikam chodit ani to platit, no full servise, nuz ale pride hodina prd a vyjednavam sama so sebou 🙂)))
skusim potiahnut pokial sa bude dat, vsetky ma tu hrozne inspirujete ze sa to da , a ze mate krasne vysledky a vsetky ste happy ... musim prist tomu na KLB !!!!

erika1235
12. okt 2015

@darinka2013 mozno preto ze ti to manzel kupi a nemusis sa o nic starat tak si to tak povediac nevazis , alebo neberes vazne, Nic v zlom. keby si po tom musela chodit ako a 45 minut od domu ,plus na to cely mesiac makat v praci treba by si to inak brala. Ako chapem ze na materskej sa neulievas ale vies ako to myslim, Ja to tak mam , ked som byvala mladsia otec mi stale nukal peniaze za to ked schudnem , alebo telefon , kolo , proste nieco hodnotne. Ale ono ked to dostanes "zadarmo" tak si to tak nevazis ako ked si na to zamakas sama..

erika1235
12. okt 2015

@sanny77 ano ja som bola cez vikend na kolaudacii..Razne som im povedala zesom na diete a ze to beriem vazne nech ma nenukaju..prezila som to a neskor vecer dobry pocit ze som to zvladla , Ak to porusis , budes sa dostavat znovu 4 dni do ketozy a ako sme hore pisali to je 40 euro

lalilla
12. okt 2015

ja si nemyslim ze je to o tom ze si to nevazi. ja som taka ista a mne nikdo nic neplati. proste si poviem ten maly kusok ma nezabije. uz som strasne vela penazi vyhodila za dietne prostriedky a efekt ziadny. teraz skusam toto a dufam ze konecne toto vide. je to len o voly. moj nazor 🙂
baby ja som bola dnes na tej kontrole. prosim vas ako vas vazia? lebo mna ani nemeraju len ma odvazia. vas meraju? a ani sa ma nepytala ci mam ketozu alebo tak. ale no schudla som 4 kg 🙂 jupiiii. ale no az to ze z vonkajsieho tuku ani gram, ale povedala ze to tak byva ze sa to rozbhne, zo svalou mi islo dole 0,7 gramu asi. a na ten prehresok povedala ze nevadi, ze maso a zelenina je ok, aj ked je to mimo planu. tento tyzden este idem na polievkach a koktajloch. ale uz mi dala aj spagety aj rizito aj puding a tycinky. ze po tomto tyzdni mozem jest az aj hento. takze sa tesim konecne nieco budem zut. a zeleniny mozem kolko chcem aj zuvacky orbit aj vyvar. zabudla som si ale kupit tu sumienku ah. a od pondelku zaradim aj fitko z lahka a uvidime ako to pojde.

lalilla
12. okt 2015

a este daco. konecne som dnes mala den ked som si dala koktajl o siedmej rano, a o jednej poobede som si spomenula ze sak som nejedlaaa :D som sa tesila ze konecne necitim hlad. uvidime ci to bude aj zajtra tak.

erika1235
12. okt 2015

@lalilla je to mozne , ja len tapam a hadam preco nema volu, ale ona sama najlepsie vie..Mna iba pomerala metrom a odvazila , ani vnutorne tuky nic nemerala ani ketozu nemerala ..to je asi ako u ktorej konzultantky . Ja som mala prvy tyzde tiez tak 4,5 kila dole..super ze uz necitis hlad ..ja som dnes presne 6 tyzden a z 85.8 mam 72,5 kg tak sa tesim , uz mam nakupene na dalsie dva tyzdne ..a dnes som robila poriadky v skrini , isli 4 vrecia von :D

lalilla
12. okt 2015

no ja ju chapem, lebo moja vola je dost slaba 🙂 ale zatial sa drzim. ale ved to je jedno. podstatne je aspon snaha ist za cielom. ja sa zajtra sama pomeram, no mne aspon tie tuky. kks mali by to robit ale jednotne a nie kazda inak. aj co som citala inde prispevky daktore konzultantky davaju na prve tyzdne rovno kase tycinky co by sa zevraj nemalo. takze kazdy fakt iny pristup. jj konecneeee z toho sa fakt ntesim, dufam ze si to nerozmysli 🙂 kks supeeeer. no ja nvm presne tu vahu. mame kvalitnu digitalnu a rano som mala 68,2 ked som dosla domov od konzul. tak som mala 69,2. a na ich vahe som mala rovnych 70. tak mas podobnu vahu. no len ja som sla zo 74. ale tebe tlieskma zasa sa opakujem mesiac jest len tie tri sacky by som neprezila. takze super len tak dalej. ja som si dala vysnivanu vahu 58 tak uvidim dokedy do zvladnem. ale tesim sa. ja som si povedala ze v novembri idem na shopping 🙂 a doprajem si krasne kusky. @erika1235

darinka2013
12. okt 2015

@lalilla
@erika1235
neviem ci si to nevyzim, tak by som to nenazvala, manzel ma do toho nenuti, prave naopak ja mu doma pistim ze sa zle citim, on mi to ide zobrat na moju ziadost. 🙂
na zaciatku som o tom presvedcena , tesim ze ako pekne schudnem a tyzden max dva dam a konec japonec. asi som typ cloveka co nieje stavany na takyto typ diety. ale laka ma lahkost akou tomide dolu bez namahy varenia vymyslanie...
ja som bola tiez informovana ze prve dva tyzdne tycinky nie, ani rizoto ani spagety, len sacky, a po 2 tyzdnoch mozes zamenit za sacky ine produkty..
drzim palce baby ste super 🙂))
ja sa vazim vzdy len rano , a rannu vahu si zrovnavam

sanny77
12. okt 2015

@erika1235 vdaka za radu, no uvidim ako to zvladnem to bude fuska tam odolat, s tym maskom a zeleninou hadam nic nepokazim ked tak a budem sa musiet nejako poriadne ovladat, mozno este tak decko striku so sodou by som si mohla dat, niekde som to tusim citala... a to ma na dalsi tyzden caka ples, no hruuuuuuuuuuuuuuuzaaa.... toko pokuseni, som si ja vybrala cas... 😖

erika1235
12. okt 2015

teta hovorila ze tie spagety a rizotu je dobry humus ..potom daj vediet ake to bolo ,lebo 100 ludi 100 chuti , ja sa tiez vazim len rano :D vtedy je najmensia vaha ,,Aj ja chcem ist uz nakupovat ale neni penazi ,,tento mesiac sa toho nakopilo, Natankovat, zaplatit interner, prezut gumy, pokazil sa mi pc , takze si pockam este mesiac az budem mat aspon tych 65 kil a potom si doprajem nakupov ,,

adka2011
12. okt 2015

Ja som sa na tuto dietu dala preto, lebo kedysi cez nu zhodil manzel a napriek tomu, ze sa neskor takmer uplne vratil k svojim nie uplne idealnym stravovacim navykom, nalepilo sa na neho spat len niekolko kil. Poviem narovinu, netusila som, ze jedlo predstavuje tak obrovsky podiel stastia a prijemnych pocitov v mojom zivote. Uvedomila som si, ze som pozitkar jak slak a teraz si aspon viem vazit kazde susto. Ja som sa po porodoch dostala na vahu zo svojej svadby, ale ani ta uz nebola idealna, takze som si povedala, ze chcem zo 67 schudnut na 60 kil. Mozno nie vela, ale slo to ukrutne pomaly. Pri prvom merani mi povedali, ze mam vsetky ukazovatele ukazkove, dokonca velmi vysoky svalovy nadpriemer (cvicit mi problem nerobi aj denne, ale neschudnem tak), tak vraj mozno preto to slo tak pomaly, ze tam nebola nejaka velka nadvaha (meriam 170). Prvy tyzden som vydrzala tak ako som mala, druhy, ked som uz mohla maso a cottage atd, tak som si dala aj trojporciu a pred par dnami som to uz definitivne zabalila na vahe 61 kil. Odvtedy jem kazde 2-3 hodiny, ale mensie porcie a nejem vela sacharidov, obed bez takejto prilohy. Uvidim, ci/kedy sa mi kila vratia...

erika1235
12. okt 2015

@adka2011 gratulujem , uz nech mam aj ja koniec, lebo aj aj som pozitkar , a dokazem si vyzivat aj v zdravych jedlach ,(mojim problemom bol zdravotny stav, tak sa na to uz tesim ze snad ani nezaspim :D

darinka2013
12. okt 2015

@adka2011
adka som sa pobavila na vete : netusila som ze jedlo predstavuje tak obrovky podiel stastia a prijemnych pocitov 🙂))
presne ako ja , vychutnam si vsetko co sa len da 🙂
inak tiez som cele leto behala denne 5 km a chodila plavat k nam na jazero cca 5 min od domu, a za dva mesiac som neschudla ani kilo, sice som vyzerala lepsie aj o knfekcnu velkost, ale pre mna je stale vidina vaha , chcem 55-58 kil a nie 65 kil... z tejto malej vahy to ide tak pomaly :(
spytam sa ta , drzala si dietu 2 tyzdne ? prvy si mala 3 shaky a dalsi tyzden biele maso alebo cotage ? v akom mnozstve si si mohla dat ?
a gratulujem k ubytku vahy 🙂

adka2011
12. okt 2015

@darinka2013 No co uz, chutia mi dobre veci 🙂 Prvy tyzden som mala len shaky a polievky a mohla som neobmedzene bielu a zelenu zeleninu (surovu, dusenu alebo varenu, bez solenia). Druhy tyzden som uz mohla aj biele maso alebo bielu rybu (ale nejakych 120g) alebo polovicu cottage syra, na ranajky aj tie ich kase. Po druhom stretku mi uz dali tie ich spagety a rizoto a tycinky, to bolo fajn, ale mne uz fakt chybalo jedlo 🙂

darinka2013
13. okt 2015

@adka2011
a kolko tyzdnov si to drzala ?

lalilla
13. okt 2015

baby konecneee vsetky kolegyne v kuchynke a ja ze nejdem nie som hladna :D 🙂 zaaaazrak

darinka2013
13. okt 2015

@lalilla
No super, vidis dostavilo sa za tyzden 🙂)) a mas pokoj

lalilla
14. okt 2015

dari uz ficis od znovu teda po tom poruseni? inak dievcata vcera to bolo hrozne vecer. dostala som kramy, a vzdy ked mam tak by som sprepacenim zezrala uplne vsetko. dala som si na veceru shake. nato liter vody. o pat minut hladnaaaa teda skor chute. myslela som na krupicnu kasu a bebe puding s piskotami :D potom otvorila ladnicku. zatvorila. otvorilla ze dam si jogurt. ze neee nemozem zatvorila. otvorila, vytiahla platok udeneho syra, ocuchavala :D uz uz som ho mala v ustach ale hodila som to psovi :D ako psychopat kks. odkusla som si kusok zeleniny a sla sa osprchovat a o 21,10 som lezala v posteli. takze neporusila som ale tie chuteeee. ah. a vazila som sa dnes rano ze co sparvia tie kramy a schudla som len 0,1 kg. ale nevadi, verim ze to je len mojimi dnami, a na vahu sa postavim az v nedelu rano 🙂 . prajem pekyn den a vela siiiil baby

darinka2013
14. okt 2015

@lalilla
to mavam aj ja pri kramoch presne toto, ale ja som taka vadna ze som raz v noci vstala pocas diety a zezrala som celu sunku co smemali samotnu 🙂)))
dobre si to zvladla
a pocas kramov aj pocas ovulacie mas dokonca na vahe viac o 1-2 ako kto. ja to registrujem uz par rokov. takze ked timto skonci tak pojdes aj o 2 dolu

lalilla
14. okt 2015

som rada ze nejsom sama :D ja som mala vcera v aute ze sak ked si dam sunku z lidla co ma 98 percent masa ze sa nic nesatne. ale potom ze nieee co nemam doma to nezjem :D a neodbocila som. uf no dufam nech uz to mam za sebou. dnes sa uplne tesim na polievkuuu mam chut na vsetko ;)

darinka2013
14. okt 2015

@lalilla
To si super, ja prave v takychto siruaciach ako mas ty , neodolam !!!!

erika1235
14. okt 2015

@lalilla
@darinka2013
baby ked sme pri tych kramoch , mne to uz tyzden meska, na stranke pisu ze to moze aj uplne vynechat ..No nic moc akoze ..stalo sa vam to niektorej ?

darinka2013
14. okt 2015

Mne nie 🙂)) pri tych mojich kratkych dietnych cykloch nestihlo 🙂
Ale susede haprovali ona drzala 3 mesiace, casom sa to upravilo
Alebo si tehotna 🙂

lalilla
14. okt 2015

no takze na obed som si dala salaaat s kuskom masa 🙂 porusenie ale nie zavazne. aj konzultantka mo povedala ze ked som veeelmi hladna nech si dam 4 sacok alebo salat s kuskom masa. a stale by som jedlaaa ah. ale uz si dam iba polievku 🙂 a do je vsetko. a od zajtra az do dalsej kontroly bez porusenia pojdem 🙂 nemam ani vycitky, zato chute hrozneeee. takez dari ;) porusila som aj ja. erika ja ti v tomto neporadim, lebo ja to drzim iba druhy tyzdne a mne kramy dosli, nvm ci presne lebo nemam tu kalendar ale max s omeskanim par dni. takze nvm. snad sa ti to napravi

erika1235
14. okt 2015

@darinka2013 haha , nestras , to by to musel byt David Coperfield :D

erika1235
14. okt 2015

@lalilla no dufam aj ja , prve dosli v poho dokonca som mala mensie bolesti aj mensie krvacanie , ale tieto druhe nejak streckuju :D

darinka2013
14. okt 2015

@erika1235
budu slabsie ked mas dietu...

lalilla
15. okt 2015

caute 🙂 no ja mam prave silnejsie. ale cakam kedy uz odide. vcera sme boli s priatelom v kine a predtym ze sa ideme najest. ked som videla vsetko to jedlo :D mala som chut z kazdeho taniera nieco zobrat a dat si. odolala som. sli sme do dmky kde som si kupila nupo tycinku ze si dam aspon kusok lebo take chute som mala ze koniec. ale zjedol ju priatel a ja som sa nikdy tak netesila na svoj vecerny koktajl ako vcera ked sme dosli dom. taaakze som si nedala nic 🙂 ale uz mi to leze na mozog. dufam ze s tymito pojasenymi hormonmy sa zasa moj stav unormalni. a on utorok sa idem na to cvicenie 🙂 dnes ideme s babami na nakupy tak si mozno nieco pekne doprajem 🙂 aj ked zase nebude to mensia velkost zase az taky citelny ubytok vahy ale spravym si radost ;) pekny den dievcata drzte sa!