Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
dnes rano som sa tesila na kasu fuuuuuuuuuuuuj :D cele som to vyhodila do kosa. zajtra skusim ryzovy puding.
fuj aj mna. tu druhu uz ani neotvorim, radsej si to vymenim. nie nie normalne ze ryzovy puding, nie je to ten prasok co stuhne, to mi dala minule aj so spagetami a rizitom. skus sa spytat. takze este mesiac budes prechadzat? kolko sackou za den musis zjest? ale tak krasne si schudla, takze mozes byt na seba hrda a najma bez zlyhania 🙂 . no tieto veci su osemetne, pre zdravie, taky nahly sek zrazu ziadne kalorie skoro, velky ubytok hmotnosti. verim ze sa ti coskoro dostavia a cyklus sa ti upravi. napis co ti potom povedala konzultantka
Ahojte,nemate na predaj sejky( coko,coko mint)? Mala by som zaujem 🙂
@lalilla no ja uz si ho pytat nebudem ,na ten tyzden co budem mat 3 CD plus 400 cal sa mi to neoplati skusat nieco nove , nahodou mi to nebude chutit :D potom uz budem mat len 2tyzdne 2krat shake a 1 tyzden 1krat shake..doteraz to boli dva mesiace len 3 sacky denne..uz sa tesim na masko ,,a na cuketovu pizzu co som nasla recept na nete..Ved to ze z rapidneho ubytku hmotnosti potom hapruje cyklus, chcela som dat este na tych 60 ze este potiahnem ale radsej to dotuknem cvicenim a zdravou stravou a nebudem sa stresovat ..Momentalne je to 7 tyzdnov a dole je 15 kil cca
aha takze takto to prebieha, nech uz aj ja prechadzam aj ja na normalnu stravu, ale este si pockam. s tym cyklom ti drzim palce nech sa ti to napravi. ja som vcera ochutnala hubove rizoto, vyzeralo to dost cudne v miske, ale chutilo to fajn. aspon ja som si teda pochutnala konecne som daco pozula. no a dnes rano som si dala s nadsenim ryzovy puding, dufala som ze bude podobne dobry ako hubove rizoto. ale nie nie. je to strasne sladke, neviem ci to ej tym ze uz vyse dvoch tyzdnov nejem sladke, ale fakt mi to nechuti a stalo sa to co vcera s kasou, skoncila v zachode. takze idem na kokjtaly a polievky a na konzultacke si vypytam par sackov rizota a tyciniek. s koktajlov vypijem uz len cokoladovy a horko tazko pomoranc cokolada a polievky mi zatial stale chutia. erika informuj potom ze aky je to pocit s tym normalnym jedlom v dni ;) a co si varis. inak tie cestoviny co si minule odfotila som nasla v biobchode aj so smakounom.
to vzdy ked nejaky cas nic nejes tak sa ti znasobia chute . ja si pamatam ked som mala mesiac detox ze len zeleninove stavy tak som potom jedla vyvar zo sojoveho masa ,,a to sojova maso som jedla ako najvacsiu delikatesu pod slnkom :D priatel ked ma videl tak hovoril ze aj on tusim prestane na mesiac jest :D Mne tie shaky chutia vsetky bananu a lesneho ovocia , inac sa na ne tesim vzdy , Ale nad tym hubovym rizotom som uvazovala ze skusim, je to nieco ako ta hribova polievka ? lebo ta je dobra ..No napisem co budem varit , ja si pisem denik kazdy den , vahu , fotky , miery , pocity,vychytavky ..treba to niekomu pomoze . Tie cestoviny skusim pozret v tom bio obchode , mozno budu lacnejsie ako tych 60 czk .
:D ah ja sa uz tesim na masko, aj ked som si ho dopriala aj teraz. ale inak polievky shaky ficim, uz treti tyzden som zacala. myslim ze keby pijem len to a nejem zeleninu bolo by to lepsie, ale mne ta zelnina pomaha. A stale som v ketoze. mne chuti len ten cokoladovy najviac, ten pijem aj s chutou. polievky lubim vsetky okrem tej orientalne a rajcinovej. to hubove rizot hej chuti ako ta polievka, ale je to trosku ine. ale myslim ze ti bude chutit. mne chuti jedine to spagety aj ostatne kase a ten puding pre mna cele zle. ja som si kupila v knihkupectve taku knihu :D ze dietny zapisnik. je to velmi pekne spracovane . taky mily dennicek. mam ho doma asi dva mesiace, ale vidis asi ho tiez zacnem vyuzivat ale az ked budem prechadzat na noralnu stravu. ja sa vazim raz tyzdenne a foto tiez nemam. dobry napad tiez sa cvaknem a najma sa chcem pomerat. nepozrerala som kolko stoja, ale viem ze ten smakoun je drahsi ako 2 eura ale tie druhe tvoje cestoviny som nekukla cenu.
vies co ta zelenina neni na skodu , telo by si nemalo odvyknut od tuhej stravy , moja teta po skonceni cambridge z normalnej stravy vracavala nez sa dostala do normalu a telo si zvyklo , takze pomaly dalej zajdes.. len to maso by som nejedla byt tebou , je tazko stravitelne a dlho ti hnije v zaludku , Inak s tym cokopomaranc ,aj mne inak dost chuti , ale bala som sa ho dat lebo uplne na zaciatku tejto skupiny pisala jedna ze to bol najhorsi grz ze to musela vyliat ,,a ja som to pila ze boooze ako jej toto nemoze chutit ,Inak skusim teda to rizozo ,,ale boh ta chran a opatruj ked to bude hnus :D :D ti ho potom poslem postou :D Noo to neviem ci by som sa dokopala to pisat rukou do denicka , ja to mam vo worde , a sa divim ze sa nefotis , potom pred a po ako urobis ? :D jaaa uz tam mam mega rozdiel ,vsetky faldiky zmizli,,uz sa to len tvaruje ..
no tak dufam ze to nebude moj pripad. ja si davam kazdy den daku zeleninku. no tak aspon som pripravila zaludok na hnitie o chvilu. ved ked budes mat ten tyzden s normalny jedlo mjes najma maso ryby a salat :D tak to nebude taky sok aspon. ja ho akurat idem pit na ranajky 🙂 no podla mna ked si kupis jeden sacok :D na odskusanie sa nic nestane. mne chutilo, neni ze vyborne ale je fajn citit ze je tam ryza a s prichutou hribou :D tak dufam ze ti bude chutit. uf to sa mne zas do compu nechce pisat, radsej zacnem pouzivat ten dennik ked som uz zanho dala peniaze. fotku som si cvakla vcera :D vyzeram hrozne, taka pudingova slecna som. musim zacat cvicit, vcera som aj zacala ale po chvili som nevladala.
@lalilla o pudingu mi nieco hovor , ale urcite lepsi chudsi puding ako tlste prasa :D ja na vahe dnes 70,5 kg ,,nechapem ..v nedelu som mala este 72,3, uplne skokom , cely tyzden sa to ani nepohlo a potom hop..zachvilku bude prec aj ta skareda sedmicka , inak sranda ked bola prva osmicka tak som hovorila co by som dala za 7 micku :D priority sa menia ..
http://akoapreco.com/pomoze-vam-cambridge-dieta-schudnut/ Neviem ako vy ale mne počas tejto diety začali trochu viac vypadávať vlasy .. ale schudĺa som za pár mesiacov 20 kg čo je fakt veľa 🙂 🙂
ooo som rada nas pudingovych je viac :D ale to sa tiez napravy. kks jaka super vaha uz. ja som dnes hladnaaa uz s atesim domov spravim si polievocku. kks vidis a ako to rychlo ubehlo. super. no nic neni zdrave. toto urcite nie tri saciky za den ale ani pizza na ranajky mcdonald na obed. myslim ze sme skusili oba extremy aj nezdravo jest aj rapidne chudnut. ja verim ze toto je moja posledna dieta. a ozaj darinka co skoncila s tym?
@lalilla no ja som na nezdrave jedla nejak nebola , ja lubim zdrave jedla , ale vo velkom :D a to je prast jak uhod :D ci si das rezen alebo zapekanu brokolicu so smotanou, dvomi syrovymi strevkami a na vrch div ne cely eidam ,,plus kuracie maso a zeleninu :D no a neboj ze som zjedla 200 gramov :D
ja praveze na to kolko vazim ani moc nevyzeram typuju mi menej kil ale jsó sa ani zle nestravovalala. ziadne vyprazane ani moc mucne jedla cestoviny hranolky. chilsy a slane vobec kks a 70 kg ah. na sladkom si ulietavam ale ani to neni v nadmernom mnozstve ah. uz teraz chudnem navzdy
bola som si dnes po sacky a aha :D zobrala som si tri sacky na osviezenie
@erika1235 hubove rizitooo
no to teda nie :D ani to vyborne nechuti, ale neni to zle az na ten vyzor :D no. ale celkom som si pochutila. dnes na ranajky som si konecne dala arasidovu tycinku od nich. aspon nieco tuhe 🙂
no ale nechcem riskovat ze ked zacnem jest normalne jedlo ze to bude sok. hej viem ze najlepsie sa chudnte z polievok a shakov ale bohuzial tie jest do konca zivota nebudem. takze ja si tu tycinku dam aj ked sa vaha zastavi. snad ale nie :D uvidime v utorok idem na meranie. supeeer vyzera ppc. ) pardon za vyraz ale fakt supa. ale velmi pekna si aj do tvaaare. a ani nevidno ze by si mala mat 70 kg. super
@lalilla sak do konca zivota ne , len pri diete ,a ked budes rozumno jeste aj po nej tak nepriberies , potom dam fotku po prechode na normalne jedlo ,a dakujem za pochvalu..no tiez mi hovoria ze 70 by mi nepovedali ..ked som sefovej povedala kolko vazim tak mi neverila ze si myslela ze mam tak 60 :D
no to teda mam v plane. za tolke peniaze a nic nejedenie kvazi ah. nvm co sa deje ale mam hrozne chuteee vsetko by som zjedla a dnes ma boli aj zaludok dost ah. fakt velky rozdiel a ta suknicka je krasna. fakt kocka. no to som zvedava aj ja. uz s atesim na utorok co mi povedia a dufam ze mi daju ten extra tyzden uz. ja som natom tak isto, nikdo mi netipuje taku vahu. lepsie pre nas :D ;) pockaj v lete budeme kockyyyy
Nikdy som tak rada nevidela tu cervenu mrchu ako dnes :D 2 tyzdne meskala ..uff
ja idem zajtra na meranie podam hlasenie. a dnes som si dala jedno koliecko syru. neodolala som. zajtra dufam ze mi daju ten extra tyzden ci co to je a konecne budem moct jeste maso a salat a tofu. som hladna. nvm co sa to deje ale inak sa drzim, a uz sa zajtra tesim. od stredy by som chcela aj cvicit.
supeeeer tak gratulacia. tak to az tak nastastie vela nemeskala, dva tyzdne su este ok, kks si predstav ze by vyse mesiaca alebo aj viac.klop klop. tak nech aspon neprinesie so sebou zravu naladu ;)
@lalilla ja som bola na meracke dneska,mam najlepsiu konzultantku na svete, ,,velice ma chvalila , dala mi zlavu 210 czk , a tri tycinky ktomu , ze to mam za odmenu ze som tolko schudla :D a od zajtra prechod na pevnu stravu ..uz mam nakupene maskooo,,,ty daj vediet ako si dopadla zajtra

caute baby. takze dnes dva tyzdne co to drzim okrem masa so salatom bez porusenia. vcera som ochutnala tycinku peanut a nic moc lepsia cokoladova. dnes na ranajky som si dala tuzobne spagety bolognese ktore mi nechutia nakoniec :D fakt radsej si dam koktajl. zajtra rano si chcem dat na ranajky kasu tak som zvedavaaaa a utorok chcem skusit to hubove rizito a este mi ostal ryzovy puding a karamelova tycinka na odskusanie, to v priebehu tyzdna. v utorok o tyzden idem na kontrolu a daju mi kazdy den to extra jedlo tak sa tesim na spestrenie 🙂 ako vy?