Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
https://sk.pinterest.com/search/pins/?q=cwp&rs=...
pozrite si receptiky aj pre krok 1
ja mám celkovú náhradu stravy 3CD + neobmedzené množstvo bielej a zelenej zeleniny
dnes si robím karfiolový kuskus + cukinové špagety :P
@mimi1089 ja mam teraz extra tyzden a po nom idem na prechod ...kedze drzim s mamcou chceme ist na prechod spolu a takto sme to vyriesili 🙂 na konzultacii dnes - 0,5 kg ale s toho 1.65 tuku a dokonca vnutornny tuk mam 4 co je pod priemer 🙂 este ti kilecko nech je aj bmi v norme a budem spokojnaaa
@123tana123 no tak to je ozaj pekny vysledok 🙂 teda drzim palceky, nech este to zacarovane kilecko ide dole 🙂
baby prosim vás počas extra týždňa mali ste ketózu???
Ahojte je tu niekto kto drzi CD zajtra idem na prve meranie. Ako sa Vam dari v dietovani?ako dlho drzite a kolko ste schudli?co bolo resp.je vasou motivaciou?ako ste prezili krizu a chut na sladke?necitite sa unavene?dakujem
@stellina1982 ahojky, staci, ked si prelustrujes par stranok dozadu a uvidis, ze je nas tu hned niekolko co aktualne dietu drzime 🙂 niektore su uz v prechodnej faze na normalnu stravu, niektore stale drzia kompletnu nahradu stravy (som medzi nimi). Dari sa mi celkom slusne si myslim, teraz som na zaciatku 8.tyzdna a zhodila som z 90 na 75,6kg aktualne. Meriam 171cm a moj ciel je povodnych 57kg (ze ked aj 2-3kila priberiem po prechode na normalnu stravu so 60kg budem spokojna🙂 ) V 6tom tyzdni myslim to bolo som mala jedno posmyknutie a raz som dietu porusila, no nastastie sa to nejako vyraznejsie neprejavilo, iba dva dni mi stala vaha. Krizy prezivam tak, ze sa idem napit vody, alebo si skratka pripravim nieco z povolenej zeleniny. Na chladnicku som si vycapila moje stare fotky aj s nejakymi citatmi na povzbudenie 😀 tak to mam stale pred ocami.. a co je motivaciou? to si musis najst ty dovody preco chces zmenu 🙂 pre mna su jednoznacne, byt zdrava nielen pre seba, ale aj pre moje deti, chcem sa s nimi vladat hrat, blaznit vonku a nie dychcat po par vyjdenych schodoch.. a samozrejme chcem sa citit opat pritazliva pre muzicka 🙂 aa posledna otazka, nie som vobec unavena, praveze mam teraz dost energie, zhodene kila ma akoby odlahcili 😀
Tak mam pred sebou posledny tyzden a rozhodla som sa nevazit cely tyzden necham sa prekvapit na konzultacii co aa idialo s vahou 🙂 drzte aa babulky
@liviaz jasnacka, mala som aj extra tyzden len to som uz v tom komente nevypisovala este viac dopodrobna, ved to sa dozvie na konzultacii podla toho ako bide chudnut. Pisala som len to, ze celkovo som uz na diete 8my tyzden. To ti verim s tymi polievkami, mne tiez nejdu dole krkom zvlast, trvalo ozaj snad do minuleho tyzdna kym som si ako tak zvykla aj to teda na tri - zeleninova, porova, kuracohribova. A spagety mi celkom chutia tak tie som si teraz par kusov vzala. Ja som si dala dost velky ciel, no chcem to dotiahnut naraz ako prerusovat, lebo neviem ci by som sa dokazala na dalsi krat tak nastartovat ako teraz a predsalen este mi daky kus chyba, aby som aj tie hodnoty mala v norme.
Ahojte, tak sa pridavam aj ja k vám 🙂 vo stvrtok idem na prvu konzultaciu - motivaciu mam ale bojim sa ze zlyham ... ze nevydrzim alebo aj ked tak ja budem ta svetla vynimka kde to proste nebude fungovat 🙂 noo ta hlava niekedy teda vie robit sarapatu ... aj vy ste mali take myslienky ? boooze ale sa aj tesim
@lovelly26 tak držíme palce, ja som to už písala, pre mňa 1a druhý deň bol šok, čakala som troška inú stravu 😀 a chvíľu mi trvalo kým som si zvykla na chuť polievok, po prvom ochutnaní som si myslela, že to nedám, ALE IDE TO, takže sa nenechaj odradiť treba sa prekonať a zvykneš si, ja môžem povedať, že mi chutí, vyberám si jedla podľa chuti tak ako v bežnom živote... a v pohode takže nenechaj sa odrodiť, treba prekonať prvý týždeň a ide to, kilá ťa budú motivovať a ver mi stojí to za to, je to úžasný pocit, keď oblečiem veci, ktoré som 2 roky nemohla nosiť a všeobecne pocit, že si ľahšia super, takže do toho!
@123tana123 to dáš, tento posledný týždeň sa zapri a ideš , držím palčeky!
@liviaz 🙂 no mne tiez hovoria, ze ked som mala 54 bola som uz moc chuda, potom som pribrala na 57 a to som sa citila dobre a hlavne teda ratam s tym ze zo dve tri kila na 60 mozno pojdu hore po prechode na normalnu stravu. Lebo za normalnych okolnosti sa len kuknem na jedlo a uz mam kilo mavyse 😀 a mozno ti to pojde dole pekne aj zdravou stravou a nebudes sa uz musiet trapit polievkami 🙂
@lovelly26 nebooj aj ja som mala take pocity 🙂 ale ked si rozhodnuta uz raz, ze chces schudnut treba sa na to maximalne sustredit, skus si spisat body na papier co ta motivuje aka chces byt a vycap si to ma chladnicku alebo niekam na viditelne miesto 🙂 daaaas to a tuna sme vsetky zgrupene preto sby sme sa aj podporovali, ked budes mat aj tazku chvilku napis 🙂
Ahojte tak a som oficialne medzi Vami 🙂 prave som sa vratila domov od mojej konzultantky.som pomerana odvazene mam nakupene a ranajky za sebou 🙂chystam si obed 🙂. Baby bojim sa ze to nevydrzim.ze zlyham.mam stres ale som zas taka namotivovana ako nikdy🙂.pros Vas povzbudzujte ma ze to vydrzim a hlavne prezijem 🙂 🙂.som clovek ktory nema silnu volu a vzdy zlyhavam a cely zivot drzim diety a to je aj fakt ze to chcem raz a navzdy zmenit.proste schudnut a uz mat pokoj a neriesit cely zivot vahu a zradlo.ach jaj.popravde mi vyhovuje to varenie -nevarenie.mam 160cm momentalne 83kg. Ciel 60kg.moja povodna vaha 55kg takze ked sa na seba pozeram v zrkadle je to na zaplakanie ☹

@mimi1089 ja som sa zabrzdila na 72,5 a nie pod tu 7 ísť. 😒