icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
8. mar 2016

@mimi1089 krásna so 😉 aj cvičíš?

tamichloe
8. mar 2016
adrianaa319
8. mar 2016

Zatial nie

mimi1089
8. mar 2016

@tamichloe dakujem 🙂 doteraz som cvicila velmi nepravidelne, no teraz som sa pustila do Jillian Michaels, chcela by som to udrzat na tych 3-4krat do tyzdna.

pellet1
9. mar 2016

@petus20 ahojky,už si predala tie šejky?

luciarichard
9. mar 2016

Dobré ránko dievčatá tak po týždni dole 2,5 kg mohlo to byť viac ale mám spomalený metabolizmus tak verím že to pôjde rýchlejšie keď sa telo naštartuje ;) a už mám pocit že som sa aj v hlave prepla že tých 27 kg proste dáááám 😎

mimi1089
9. mar 2016

@luciarichard dame to vsetkyyyy spolocne 🙂

adulabb
9. mar 2016

Ach baby, ja dnes rano prave naopak, strasna kriza, tak strasne tuzim po normalnom jedleeee, ach! Dcera papa jogurt, moj muz sa pchal makovnikom, boze ako by som si dala, pomooooc! 😞😒😢

mimi1089
9. mar 2016

@adulabb len sa nedaj zlakat, pomysli si na to ako pojdes vybrakovat obchody s mensim obleckom 😀

adulabb
9. mar 2016

@mimi1089 dakujem, myslim, myslim 😊 Dneska to na mna nejako dolahlo. Stoji mi vaha a je to tak demotivujuce 😞 Uz 2 dni som neskutocne podrazdena a este aj deti stale pistia a natahuju sa o daco, no brrr.

mimi1089
9. mar 2016

@adulabb mne tiez uz treti den veru stoji zas, tak sa chystam aj teraz zrovna cvicit nech tomu pomozem a zase sa to rozhybe 🙂

tamichloe
9. mar 2016

@adulabb bože ani nehovor,aj ja by som si dala normalne jedlo.......a to zacinam 2.tyžden.......tešila som sa,že bude kaša a tyčinky.......no to iste kokteil,polievka ....ale dame to,musime....ja hovorim,slabši jedinec,neda ani týžden

tamichloe
9. mar 2016

@luciarichard ja som dnes mala jahodovy,mnam a včera prvy raz bananovy.....mnamka

tamichloe
9. mar 2016

@mimi1089 ty si od 9.1. bola len strave cd?

mimi1089
9. mar 2016

@tamichloe ano od 9.1. som na Cambridge diete. Zo zaciatku tri hlavne jedla aj jedno jedlo zeleniny povolenej, postupne som tu zeleninu vynechavala, lebo som ju uz nevladala. No a samozrejme medzitym som mala aj extra tyzden 3 hlavne jedla plus jedno jedlo zelenina plus kuracie masko, cottage syr

duro56
9. mar 2016

@pellet1 Ahoj Pellet, aj ja mam zaujem o sejky 🙂!!! Kolko, ake, za kolko? Teda ak este su... Vdaka, Duro

stellina1982
9. mar 2016

@luciarichard ahoj asi sme na tom narovnako.ja som mala vcera tyzden co drzim cd a chcem dat dolu 25kg.vrrr .ale poradkyna mi povedala ze si nemam davat daleke ciele ale postupne kratke ze na to mam pozerat lebo ja chcem mat 60kg (57) teraz mam 79,5 zacinala som na 83,9a ze si mam dat ciel ze sa musim dostat pod 78.ze to je realne a viac motivujuce a hlavne skor dosiahnutelne...ach jaj ked ja uz chcem mat hned zajtra 60 a konecne sa najest.ale som rozhodnuta to vydrzat aj vdaka tomu ze viem ze nie som v tom sama a ze je niekto na tom tak isto alebo podobne ako ja 🙂to ma drzi pri zivote a na praskoch 🙂hehe 🙂

luciarichard
9. mar 2016

@stellina1982 tak som začínala na 95 kg ... čo bol pre mňa šok lebo doma nemám váhu a myslela som si že mám max. 85 :( takže pre mňa to je že by som sa chcela dostať aspoň pod tú 70-ku

lovelly26
9. mar 2016

baby aj vam sa stava ze neviete zjest 3 jedla... nejem nic ani zeleninu len tie sacky ale proste necitim hlad skor odpor k jedlu ... ono kila idu dole ale takto to tiez nevidim ruzovo 😒

luciarichard
9. mar 2016

@lovelly26 odpor k jedlu ? fúúú tak to ja som tento pocit ešte nikdy nezažila 😀

lovelly26
9. mar 2016

@luciarichard normalne nechapem ani ja ... a bojim sa ze to tiez nie je dobre ze tie kila zostanu stat a nepojdu dole :(

luciarichard
9. mar 2016

@lovelly26 tie 3 sáčky musíš dať aby telo malo všetko čo potrebuje 😒

mimi1089
9. mar 2016

@lovelly26 no hlavne je treba tie tri jedla jest kvoli tomu, aby si mala vsetky potrebne vitaminy, mineraly atd. mne sa to teda tiez nestalo, aby som odpovedala na otazku, ale stacia mi uz uplne tie tri jedla bez zeleniny

luciarichard
9. mar 2016

@luciarichard ja som si včera musela vymeniť všetky tie polievky lebo z každej ma napínalo tak ja mám len šejky a kaše ... a keďže mám len sladké musím piť minimálne 3 litre ...

lovelly26
9. mar 2016

snazim sa ... donutim sa asi nejak ... som zvedava na vazenie zatial za styri dni 3,5kg islo dole tak uvidime

mimi1089
9. mar 2016

@luciarichard spagety si neskusala, ci zatial ti ich neponukla, ked len zacinas?

luciarichard
9. mar 2016

@mimi1089 včera som bola a nemala ich .. ale nabudúce si ich zoberiem na vyskúšanie ... lebo tie ostatné "slané" jedlá proste nedám 😢 z každej jednej polievky ma napínalo

mimi1089
9. mar 2016

@luciarichard ja tiez mam s polievkami problem, pijem ich len tak, ze zadrzim dych, nech ich moc nevoniam 🙂 ale spagety su celkom fajn v ramci praskovych moznosti

katarinka74
9. mar 2016

Baby ja som skusala aj ketodiet a musim vam povedat ze Cambridge je oproti tomu mnamka.Ja som asi divna ale mne chuti zatial vsetko z polievok aj z kokteilov.

tamichloe
9. mar 2016

@luciarichard ja som tiež včera zacala 2.t a mne poradkyňa povedala ze 1-2 t len sejky a polievky, tiez som sa tesila na kase😉