icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

jarhal
9. mar 2016

@katarinka74 keto ti nechutilo? ja som na keto 7 tyzden ..mne chuti velmi..

katarinka74
9. mar 2016

@jarhal normalne ma napinalo z toho.omeletu som dala iba jednu,mozem posunut kludne,mam ich v sufliku.Polievky som ako tak dala.

petus20
9. mar 2016

@pellet1 AHOJO áno, už sú fuč :/

mimi1089
10. mar 2016

Jaaaaj baby nervy mam, posledny tyzden bojujem s krizami a ako naschval stvrty den mi vaha stoji dokonca o kustik stupla. Nech sa to uz zase pohneee :(

luciarichard
10. mar 2016

@mimi1089 pre toto som rada že mám doma nefunkčnú váhu 😀 Asi sa naozaj netreba každý deň vážiť 😉

adulabb
10. mar 2016

@mimi1089 no, mne stoji uz 5 dni 😕 Ide to coraz pomalsie. A tiez same krizy, co vam poviem, vcera som podlahla

stellina1982
10. mar 2016

Ach s tym vazenim som uplne posadnuta ja.sibe mi....som si vsimla ze ked jeden den zjem zeleninu tak na druhy den mam dole iba 200g. Ak zeleninu nezjem a teda vydrzim na 3sackoch tak na druhy den mam dole 500g.nuz ale krizu mavam veru casto.este byvam hladna veru...a prave ranajkujem bananovy sejk celkom je chutny.

adulabb
10. mar 2016

@mimi1089... Takze od dnes reset a nanovo. Dnes mam stretko s konzultantkou, uz to vidim, ako ma "pochvali" 😏
Inak baby, vy polievky pijete? To by som nedokazala, fuj, ja si ju prelejem do taniera a pekne papam lyzicou 😊

adulabb
10. mar 2016

@mimi1089 Ale neboj, zvladneme to! 😊👍😉 Ono sa to pohne! Mne potom skace rovno o kilo dole, to sa potom vytesujem 😀 Je to naozaj tak, ze sa netreba vazit kazdy den, no, ale kto to dokaze? 😁 Aj si cvicila? Ja na to dako kaslem ale budem sa zase musieť nakopnut a zacat...

mimi1089
10. mar 2016

@luciarichard no ved ja viem, zeby sa nemalo, zo zaciatku prve tyzdne som sa snazila nevazit, no uz som tomu prepadla

mimi1089
10. mar 2016

@adulabb no ved toto 😀 som si hovorila, ze max raz za tyzden sa odvazim hmmm isto 😀 ako nie vzdy sa vazim kazde rano, ale vacsinou 😀
hej ja tie polievky vypijem, ja ich radsej co najrychlejsie do seba supnem, lebo ich moc nemusim 😀 tak si nepredlzujem trapenie po lyziciach 😀
hej cvicila som, no tak opatrnejsie, lebo mam z prveho dna hroznu svalovku 😀

radka816
10. mar 2016

Ahojte dievcata pridavam sa k vam dnes den prvy zacala som vanilkovym kokteilom .celkom sa to dalo vypit 😊 juj drzte palce moj ciel 55kg teraz mam 72

anetka707
10. mar 2016

Dnes som bola som s mamou v ikei a dala som si maly kapistovy salat (octovo sladka zalievka) snad to bude ok.. vaha sa nejak zastavila asi by som aj ja mala zacat cvicit zajtra sa do toho pustim

anetka707
10. mar 2016

@radka816 tak sme na tom tak podobne ja drzim dnes 11 den a vaha isla dole o +- 3 kg

anetka707
10. mar 2016

@stellina1982 naozaj ? Skusim aj ja vydrzat bez zeleniny. Ja si davam o 18:00 posledne jedlo uvarenu zeleninu zalejem polievkou a mam to ako veceru ale vaha ode pomaly tak ju skusim uplne vypustit

radka816
10. mar 2016

@anetka707 ahooj tak super boze a ako to zvladas? No ja som strasne hladna dala som si poobede kalerab 😂

anetka707
10. mar 2016

@radka816 no mam niekedy strasne stavy a potom mam zas kopu energie
kazdopadne od pondelka chcem ist iba 3cd bez zeleniny vraj ide potom vaha ovela rychlejsie dole

katty2012
10. mar 2016

dnes som si precitala clanok, ktory sem jednoducho musim prilepit. mam za sebou 2 velke - 6 tyzdnove kury s cd, a niekolko kratkdobych, a v hlave myslienku, ze kedykolvek budem potrebovat rychle schudnut, nasadim cd. ale po tomto clanku urcite nie. aspartam je jednoducho zabijak, to je uz dlhodoby poznatok, a myslim, ze ho velmi podcenujeme. v tomto momente som asi nastvana na vsetkych predajcov cd, ktori ju propaguju ako velmi zdravu stravu. maju v ruke par pofidernych studii realizovanych pre potravin, spolocnosti, ktore by nevedeli bez neho vyrabat ani predavat a ktore tvrdia, ze aspartam je vlastne zdravy. ked sa vam chce, precitajte si to...
http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudominulosti...

mimi1089
10. mar 2016

@katty2012 no co sa mna tyka, ja sa opakovane CD drzat nechystam, chcem prejst na zdravu stravu, aby som si vahu udrzovala, ucim sa pomaly pohybovat v zostavovani vyvazeneho jedalnicka, zbieram inspiracie atd. Zacala som doma piect aj domace pecivko a co sa da, skusame vyrabat doma. Uprimne povedane necakala som, ze v CD nebude ziaden zadrhel nakolko nic nemas 100%ne. Staci, ked ides do obycajnych potravin s vytlacenym zoznamom skodlivych ecok a to len clovek cumi ako puk.. Ja som predtym inak skusala drzat napr aj Dukana a aspartam tam odporucaju ako variantu nahradneho sladidla namiesto cukru.. ja by som skratka povedala, ze pokial si dnes nieco nevypestujes, nevychovas, nevyrobis doma, tak to nikdy nemas zarucene..bohuzial :/

adulabb
10. mar 2016

Ahojte zienky, bola som dnes u poradkyne a bavili sme sa na temu jest/nejest zeleninu. Mam vam vsetkym odkazat dobru radu - ZELENINU TREBA PAPAT! Podla jej niekolkorocnych skusenosti (aktualne je najdlhsie posobiacou poradkyňou na Slovensku) je sice fakt, ze bez zeleniny sa chudne trochu rychlejsie, ALE ked si naucite telo fungovat len na 3 CD jedlach mavaju klienti obrovske problemy pri navrate k normalnemu stravovaniu! Netreba jej jest zase na kila, ale aspoň trochu na desiatu a olovrant pomedzi jedla si treba dat. Tak vam to teda tlmocim dalej. Schudnete sice o trosicku pomalsie, ale prechod na normalnu (nesackovu) stravu nebude pre telo taký šok a nebudete mat take problemy s jojo efektom. Je to smutne, ze niektore menej skusene poradkyne radia nieco ine... Tak to zvazte, ako sa rozhodnete. Pekny večer vsetkym, drzte sa! 😊

adulabb
10. mar 2016

@mimi1089 suhlasim s tebou...

erika1235
10. mar 2016

@adulabb ja si tiez myslim ze zeleninu treba papat , aj z toho dovodu aby sa telo naucilo tej pravidelnosti , netreba jej jest vela ale aspon trosku pre ten pocit aby si telo zvyklo ze v urcitu hodinu nieco dostane a po skonceni CD bude telo uz naucene ako takej nejakej pravidelnosti

tamichloe
10. mar 2016

@kapokapo ahoj,krasna premena , aa ako si aktualne na tom??

tamichloe
11. mar 2016

Baby cvičí sa po dvoch týždňoch?

felycity
11. mar 2016

@adulabb aj ju pekne papám, akože normálne stolovanie 😀

adulabb
11. mar 2016

@felycity ja tiez 😁

adulabb
11. mar 2016

@erika1235 jeej, este sem chodis? 😃
Ano, presne tak, o pravidelnych 5 porciach pre telo aj pre to, aby nemalo len istantnu, praskovu stravu, ale aj nieco normalne...

pellet1
11. mar 2016

Predám 52 sackov,mix koktejly...kupovane v UK.Presne to isté...všetko za 120e

katarinka74
11. mar 2016

@tamichloe ja cvicim 3-4 krat do tyzdna vo fitku pravidelne od zaciatku a zvladam ako inokedy.necitim ze by som mala menej sily alebo sa citila unavena.

duro56
11. mar 2016

@pellet1 Ahoj, mozes mi, pls, aspon nacrtnut o ake koktaily sa jedna? A ako sa mozme dohodnut s dodavkou, lebo mam o ne zaujem (Ja som z BA, mozem si ich tu vyzdvihnut). Bola by mozna aj ciastocna "objednavka"? Vdaka