Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ako pridavate fotky?mne to nejde sem dat cez mt
babyyy,dnes som urobila mouse znova , po treti raz a konečne sa podaril,v troške vody so shakom so pridala odmerku zelatiny ,prešejkovala,priliala množstvo vody ako vždy na kokteil,dala na pol hod. do mrazničky a je perfektnyyyy...mam cokoladovy pouding,doslova
@felycity ja som bola 2 mesice na uplnej nahrade a 1 mesiac na prechode , a to som davala tusim tyzden ze 3 sacky plus jedno jedlo, druhy tyzden 2 sacky plus 2 jedla , treti tyzden 2 sacky plus 3 jedla , a stvrty tyzden 1 sacik a 4 jedla , potom uz 5 jedal normalnych ,a schudla som 3 kila za ten mesiac
Baby, pri extra tyzdni, mozem si to masko spravit aj tak, ze vlastne urobim vyvar? Len teda z toho chudeho maska, ale normalne, ze tam supnem zeleniny aj masa a budem mat masovej polievky?
čaute kočky 🙂 dnes som 17 deň zatiaľ -5kg 😀 (ešte 10 by som rada dala dole)
aj som porušila... boli sme s frajerom na večeri a dala som si tresku so zeleninkou (ketóza ostala)
dnes som dostala mesiačiky takže váha vyskočila, ale tak snáď potom aj klesne 😖
chcela som sa poradiť dostala som už aj špagetky a rizoto máte nejaké nápady na vylepšenia ako si ich robíte? ďakujem za rady 🙂
Tak konečne sa tešim aj ja 🙂 s 93kg teraz 79kg este 9kg a budem rada.. Hlavne sa tešim na leto a na dovolenku plavky,šaty waaa tešim sa a držim vám palce baby..
Ahojte kočky, ja som začala pred dvomi týždňami s cambridge. Už mám dole cca 6 kg, aj to cítim na veciach. Teším sa z toho. Prvý týždeň je asi najhorší, ale zvládnuť sa to dá v pohode. Len sa človek musí zaťať a upozorniť celú rodinu, aby neprovokovali s pochutinami. Teraz je to už ok, dokonca ma baví variť pre ostatných členov rodiny. Neporušila som ani raz. Pijem veľa a ide to. Ja chcem dať minimálne 15 kg, možno aj viac. Poznám baby, čo schudli a držia sa už rok, to ma presvedčilo.
baby,ta kasa,to je riadny humus ☹
@tamichloe podľa mňa je skoro všetko humus 🙂 jediné čo mi chutí je čokoládový, jahodový a vanilkový shake ...
@tamichloe tak mne celkom chutia .robim si ich horuce a trosku redsie.papam lyzicou a vychutnavam tie drobne ciastocky z kase.akoze velke stolovanie mam pritom 🙂🙂 chutia mi aj shake a spagety.polievky som skoro vsetky vymenila za spagety.mam asi iba 3-4Polievky doma v pripade ze budem prespagetovana 🙂 a chcem si ist kupit zelatinu tu agar a vyskusat spravit shake.uvidim ake to bude.zatial vsetko pijem teple.mne je stale zima odkedy dietujem.ale aspon ze kg sa hybu.lebo depky som uz mala jak svina...
Baby ako casto si meriate ci skusate robit tu ketozu z mocu?rozmyslam ze kupim pasiky.da sa to v bezne lekarni zohnat? Kedy sa to odpiruca merat ?rano vecer?kazdy den?raz za cas?a ked nemam ketozu to snamena ze nechudnem? Da sa ketoza narusit aj zjedenim povolenej zeleniny?dakujem.
@stellina1982 ja som si dva dni dala sunku od kosti,rano merala,a mala som ketozu silnu....pokial nebudes jest sladke.....a nezvysis sacharidy,tak ketoza bude....kup si ich v lekarni,vola sa DIAPHAN,stoji do 4€,je ich tam 50,možes ich ešte prestrihnut napoly
Baby toto nie je dieta,ale cista hladovka....som 3.týždeň, no vôbec nemam viac energie,absolútne... Cim dalej tým menej
@tamichloe aj ja som teraz v tretom tyz.jedavas aj zeleninu?skus mozno ti to pomoze ked pocitujes hlad.ja si obcas dam ked mam chut na "nieco" a ak mam chut na sladke tak pijem taky sladky napoj od cd s prichutou pomaranca.aj ja som na nervy ale kg ma posuvaju dalej.je to tazke aj pre mna priznavam ale uz sa nechcem depkovat za kg a chcem to ukoncit raz a navzdy.tak som si povedala ze vydrzim dva tri mesiace nech uz mam potom konecne pokoj a nemusim vecne riesit kg a co si oblecem aby som vyzerala normalne...
@stellina1982 mne sladke nechyba a to som fakt jedla vela blbosti...vela peciem......davam si sem tam zeleninu....aj ten vyvar golden....my sme rovnako zacali,stredu mi zacal 3.t....
Ved to,aj pre mna je toto ppsledna sanca ako schudnut....ale myslim si, ze keby jeme v takomto mnozstve klasiku, tak schudneme tiez...len by tam neboli obsiahnuté vsetky vitaminy....do cieľa mam ešte 25kg,no neviem ci vydrzim 4t....nie 3mesiace ☹
@tamichloe ano to mas pravdu ze keby jeme tolko tak schudneme len tiez som stavila na to ze do tela idu vsetky ziviny a vitaminy a nenasla som negativa.mam vysjusane vsetky diety cely zivot dietujem.schudnem 2kg a priberem 3.cely zivit na to myslim zapasim bojujem.zdravo varim nejem pecivo varim bez muky a kg nic vobec nuc.depta na to.tak som povedala ze dost.musim radikalne ist na to a vyriesit to uz raz a navzdy.vydrzat musim 3m a nie furt cely zivot sa trapit.a po diete budem varit tak ako som varila bez muky cukru a pod ale uz nebudem musiet zapasit.teda pevne v tom veri🙂
Ahojte, aj ja som na CD, zacala som najskor 28 dnovym programom Antonie Mačingovej(bolo treba strašne vela varit a pripravovat),ale dodrzala som,avsak namiesto 5kg som zhodila len 2,6kg😓,tak som sa po tom com som pocula o CD dala do toho,cize som suvisle presla z diety do diety(nastastie som nepocitovala ani unavu,ani bolesti hlavy),tak som mohla hned aj pokracovat v cviceni, priznavam,ze energie bolo menej,ale dalo sa zvladnut.Mam za sebou 4tyzdne plnej nahrady stravy a jeden extra tyzden,(kde jedlom boli vecere,nakolko sme boli na lyzovacke,jedla som,co nam v hoteli naservirovali,aj dezert😉)Dalej pokracujem v plnej nahrade stravy,doplnam len bielu a zelenu zeleninu,vegetku zaliatu ako polievocku.Doteraz som celkovo schudla12,9kg,a velmi sa tesim a posuva ma to dalej,ked vidim vysledky(a cvicim minimalne 3xtyzdenne,takze mam aj narast svaloviny). Zacinala som s chudnutim s vahou 79,2kg a momentalne mam 66,3kg. Este 6kg a vysnivana vaha je tu.Verim,ze to dam, aj ked nastrah je vsade naokolo velmi vela. V podstate mi chutia aj polievky,sladke kase,tycinky,aj spagety a sejky,pijem aj kavu cca 2-3 denne,tak si nemyslim,ze kava zastavuje ketozu a pijem tiez dost cistej vody.Drzim vam vsetkym paste a vela odhodlania a pevnej vole. chudnem a cvicim od leta minuleho roka,ale skor som pribrala ako schudla(po porode a po 30tke sa nejak metabolizmus zblazdnil a bola som zufala) a az CD ma nastartovalo.😄
No baby,u mna idu opat cm dole tam,kde nemuseli prsia -8cm a pas -2cm, ostatne zmeram po 4.t,teraz som v 3.t
Ak by niekto chcel predať sáčky CD kúpim.Dík 😉

@radka816 ja som mala prvy tyzden 3,5 kg a povedala ze to je ok - myslim si ze 3 kg su ok 🙂 zatial som 2. tyzden a dalsie 3 isli dole - zavisi od toho aj kolko pijes. cim viac zvladnes pit tym lepsie to ide dole 😉 neverila som ale fakt funguje, predvcerom som vypila len 2L bolo na vahe -200g a vcera 3L a bolo na vahe -400g ... pojde to neboj 😉