icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

janka334
21. mar 2016

Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit, na kolko Vas vyslo chudnutie s CD?
Na ich stranke som najprv nasla tento cennik, ktory sa mi zdal celkom fajn: http://www.cambridgediet.sk/206, ked som "luskala" dalej nasla som este nieco: http://www.cambridgediet.sk/309.
A teraz som z toho troska zmatena, kolko to vlastne stoji, ked napr. na jednej stranke je konzultacia pocas celeho roka zdarma a na druhom linku je kazda konzultacia za 10 Eur a podobne. Viete mi prosim poradit ako to vlastne je? Dakujem.

bubu37
21. mar 2016

@erika1235 Erika,tu som ťa nááááááááááááááááááááááááhodou našla https://www.facebook.com/cviceniahubnuti/photos...

mimi1089
21. mar 2016

@janka334 vstupna konzultacia so zalozenim karty stoji 10eur. Plati to na cely rok. Potom uz platis len za jedlo

sisika27
21. mar 2016

@janka334 ten prvy link je spravny,ja som zaplatila prvu konzultaciu 15€ a uz si iba kupujem jedla,kus za 3€ s tym ze to plati na jeden rok a kontroly su zadarmo.

janka334
22. mar 2016

@mimi1089, @sisika27 - dakujem, velmi ste ma potesili 🙂 😉

tamichloe
22. mar 2016

@janka334 ja platim 63€ každy tyžden,za stravu,ked som chcela golden tak ta stoji 10€, a mix mouse 10€

janka334
22. mar 2016

@tamichloe dakujem za odpoved, to mi aj tak vychadza, 3 Eur / 1 sacok = 1 jedlo x 3 x 7 dni = 63 Eur, je to sice dost, ale ked si spocitam kolko ma vyjde stravovanie "normalnych jedal" tak v tom nie je velky rozdiel. A hlavne budem mat pozitivne vysledky 🙂

tamichloe
22. mar 2016

@janka334 presne tak...je to bez starosti.....len sa treba zatat.......ja zajtra začinam 4.t a je to boj,fakt tažke......chcem si už pridat 1jedlo denne

sisinka76
22. mar 2016

Ahojte kočeny 🙂 zajtra mam vstupnu konzultaciu, tak sa tesim. Mate niektora tak, se 3xdenne sacky + 1 jedlo? Ja viem, ze bez jedla nevydrzim, navyse pri vyvarani pre 3 deti to bude nerealne 😀
Pri vyske 177 cm mam momentálne 73kg, co je uz dost, kedze cez leto som mala krásnych 65 a citila som sa super.

sisika27
22. mar 2016

@sisinka76 ide prave o to aby si sa dostala do ketozy a tej prave jedlo brani,cize urcite musis zacat bez jedla,uplna nahrada stravy,ale mozes pocas dna chrumat zelenu a bielu zeleninu,alebo si zaliat golden ako vyvar a tym sa oklamat,alebo si na vode spravit nejaku cukinu alebo hribiky. az postupne sa pridava jedlo a to najskor piaty tyzden,ked je ketoza rozbehnuta.8kg das dole ako nic,uvidis sama,mne za ten mesiac uplnej stravy odislo 8kg.

luciarichard
22. mar 2016

@sisika27 ja si myslím že do ketózy sa dostane aj s jedným jedlom, veď aj ľudia ktorí držia ketózovú diétu jedia (môj sused) rezne, slaninu, vajíčka, ... nízko sacharidové jedlá a dostanú sa do ketózy .... V cambridge diéte máme znížený aj príjem tukov preto by malo byť chudnutie rýchlejšie

sisika27
22. mar 2016

@luciarichard tak potom sa tak stravuj,ked vies,ze je to v pohode a sused sa tak stravuje,ja ti hovorim to ako sa stravujem ja a som pod dohladom skolenych ludi z cambridge centra. Ja som si to nevymyslela.

luciarichard
22. mar 2016

@sisika27 a prečo do mňa hneď skáčeš ? Ja som len napísala že jedno povolené jedlo jej ketózu nepokazí !

luciarichard
22. mar 2016

@sisika27 Ja som hlavne vysvetľovala ako funguje ketóza... to neznamená že by som išla to ketózovej diéty, preto som začala s cambridge kvôli tomu príjmu všetkého potrebného pre telo ... aby som na konci diéty neskončila napríklad bez vlasov a pod. ;)

tamichloe
22. mar 2016

@sisika27 nemusi zacat len na sackoch....je viac programov....napr. ludia co maju cukrovku,musia jest jedno povolene jedlo +3sacky cd

erika1235
22. mar 2016

@bubu37 ja som davala fotku na fitness and ketler , a ono sa tie fotky rozliezli po celom internete odtial to pozdielalo strasne vela stranok , najlepsie je ze mi skoro nikto neveri ze som to ja :D haha

zuuzankaa
22. mar 2016

@sisika27 ja mám od začiatku 3CD plus jedno jedlo.Poradkyna mi to "naordinovala" z toho dôvodu,že som po operacii. Pýtala som sa na ketozu a povedala mi,že ju dostanem.V tejto diéte nesmieš prekročiť isté množstvo sacharidov ...čiže ja mám dovolené aj kuracie prsia,rybky,troška tvarohu a som v ketoze.

mimi1089
22. mar 2016

Kocky doteraz sa to tu nieslo v kamaratskej atmosfere, tak si to tu udrzme ;) inak z ineho sudka, som si skusala nejake veci, v ktorych som bola napraskana, alebo som ich ani nezapla a tramtadadaa celkom fajne to vyzeralo 🙂 este tych 11kileciek, joooj uz aby to bolo a si obleciem aj saty z promocii, v ktorych chcem ist v auguste na svadbu 😀 🙂

felycity
22. mar 2016

@mimi1089 neboj za chvíľu oblečieš, ja sa tak už teraz vytešujem, všetko, čo som nezapla 2 roky, som zapla, baby to je na nezaplatenie pocit teda pre mňa 🙂

mimi1089
22. mar 2016

@erika1235 no veru tiez som citala, ze sa nepodobas 😀 len ludom velakrat nedocvakuje, ze sa clovek zmeni kompletne a velakrat aj v tvari mega 🙂

zuuzankaa
22. mar 2016

@samanta36 prosím tá,ako si pripravujes cuketku so sampinonmi?dakujem☺

mimi1089
22. mar 2016

@felycity ja tak aj krizy prekonavam 😀 na chladnicke mam kolaz mojich starych fotiek aj s hecovacnymi citatmi plus vzdy sa kuknem dole na zvacsujuce sa teplaky alebo si idem vyskusat daco z mega velkych veci a hned je to lepsie 😀

erika1235
22. mar 2016

@mimi1089 jedna tam pisala ze urcite som to ja ze mam vyrazne nosoretne ryhy :D to som snad nikdy nepocula :D ale zachranili ma :D a to ma nevideli ked som mala tak 20 rokov ked som vyzerala ako chalanisko :D ale tak na tu prvu stranku co som to dala som dostala vyse 16 tisic lajkov a strasne ma to nakoplo ,,a hlavne nepolavovat ,,,

tamichloe
22. mar 2016

@erika1235 aka si kočkaaaa tam 😵

erika1235
22. mar 2016

@tamichloe no ved po diete som zacala na sebe poriadne makat , strava aj fitko , ale dakujem

tamichloe
22. mar 2016

Baby,trošku intimna otazka😀.....mate chut na sex?ja absolutne nie pri tejto diete,aj ked vyzeram coraz lepšie.......ja som tak bez energie..........☹

felycity
22. mar 2016

@tamichloe 😀 zákerná otázka, mňa diéta nejako neovplyvňuje, skôr aké mám dni, niekedy padám únavou a niekedy , že strašná chuť 😀 ... inak chodím behať 4 x do týždňa 7 km a v pohode, som prekvapená, že vôbec nie som unavená, práve naopak, nejaká som naštartovaná, ale to bude tými kilami dole, že ma to strašne posúva vpred a hlavne psychicky som v pohode

mimi1089
22. mar 2016

no ja mam muza na tyzdnovkach, takze chut by som asi mala, aj ked by som bola po zabehnutom maratone 😀 ale teda ja mam chut, aj energiu a ako som schudla tak mm aj viac kreativity 😀 😀 😀

jarhal
22. mar 2016

@tamichloe ty si cislo...teda uf bozinku ..u mna naopak..citim sa atraktivne a asi preto mame to castejsie a to som sla dole len8kg!!!!!!!! 😀 😀 😀 checm ist este dalsich - 8kg!

mimi1089
22. mar 2016

@erika1235 taky vyraz som este v zivote nepocula 😀 ale 16tisic lajkov fuuuha to teda musi riadne nabudit 🙂