icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

adulabb
23. mar 2016

@felycity Ja som od 8/1, tiez taham treti mesiac a mam tiez -13kg. A ty drzis poctivo, alebo aj porusis? Mne sa to zda malo, ale ja aj porusujem, tak sa nedivim 😏
Len ked si to porovnam napr. s @mimi1089, tak si nadavam, preco nedrzim poctivo, kde uz som mohla byt. A mozno by som na tom bola rovnako, kto vie? 😊 Mne sa vaha hybe tak cudne, 5 dni stoji, potom po pol kile- kile to zrazu poskoci. Chodim k poradkyni raz za 2 tyzdne, a vacsinou mam cca 2-2,5 kg dole.

gabona1
23. mar 2016

@adulabb , ja držím poctivo, neporušila som ani raz. Ale je to len 3 týždne. Hladná bývam, a to hlavne večer, preto idem skoro spať a ráno je to ok. Táto diéta je fakt o veľmi pevnej vôli. Ja sa bojím, že keď poruším, že to pôjde pomaly. Ty si teda krásne schudla, klobúk dolu!

mimi1089
23. mar 2016

@stellina1982 no ked to prehltnes, tak si ketozu narusit mozes urcite. vraj sa moze narusit, aj ked ochutnas a vyplujes, ale teda ja to tak robim, ze dam do ust, aby som zacitila ci je dost slane a pod, vyplujem a vyplachnem usta vodou a idem dole v pohode 🙂

adulabb
23. mar 2016

@zuuzankaa Suhlasim s tebou, porovnavanie je demotivujuce 😉 Chudnutie 1-1,5 kg tyzdenne je podla mna take zdrave, len vsetky by sme uz asi chceli byt v cieli a jest normalne 😀
Inak ja za seba mozem povedat, ze sa este celkom drzim, co sa tyka CD jedla. Pijem v podstate len cokoladovy shake, z polievok jem zeleninovu a chilli, a z kasi tu original. Sem tam si dam spagety, neda sa kazdy den, su prilis aromaticke a tycinky, no tak tie mi chutia hlavne karamelova a brusnicova. Je to obmedzeny jedalnicek, ale chuti mi to papat kazdy den, zatial sa mi to nezhnusilo tak, ze by som musela prestat s CD.

mimi1089
23. mar 2016

@adulabb joooj ty si zlata, ale ja tiez som nedrzala / nedrzim dokonale 🙂 dva krat som porusila, lebo som sa vyslovene citila, ze sa potrebujem normalne najest slaneho, no ale na druhy den zase poctivo. to skrz tie hnusne polievky. inak by som to vydrzala celkom v pohode si myslim, len s nimi som bojovala / bojujem :( presla som teraz druhy tyzden na styl, ze si namiesto polievky robim salat z povolenej zeleniny s masom / cottage (tych 100g ako pri extra tyzdni), alebo vyvar z maska a povolenej zeleniny a kazdy cca treti den si supnem cambridge polievku. vitaminy doplnam v tbl. zatial mam dole kusok cez 19kil, chyba mi este aspn tych 11, nech mam aspon 60kg, tie 2-3kila uz potom chcem dotiahnut normalne, ked mi to aj cely rok bude trvat.

felycity
23. mar 2016

@tamichloe odporucam beh... pre mna je to aj taky psychoreset☺

zuuzankaa
23. mar 2016

@adulabb no ja som asi divna,lebo ja vypijem hociktorý napoj ☺ nemám vyhranený, ktorý je naj.a polievky?no to je už iná káva ☺uvaríme si zvlášť sampinonky a šup do polievky.keď mám akože zeleninovu polievku, nástruham si do nej zeler, kalerab a jem to úplne teplé. Dnes som si urobila tu cuketu s cibulkou a sampionmi a golden. Bolo to fakt že dobre. ☺ jediné,čo nedám,je to množstvo vody.zmestim sa max do 2,8l. 😞

adulabb
23. mar 2016

@stellina1982 Podla mojho nazoru netreba z toho ochutnavania robit taku strasnu vedu. Ako ti baby pisali, aj ja bezne jedlo ochutnavam, nic nevypluvam, ani nevyplachujem usta a ketoza nezmizla (kontrolovala som kazdy den). Jasné, ze nehovorime o sladkych jedlach, aj ked aj tam podla mna, keby si ochutnala len tak na spicku jazyka, sa nic nestane. Neviem, preco z toho vsetci robia takeho strašiaka. Chapem, ze poradkyne nas nemozu podporovat v ochutnavani 😀 mohlo by sa to zvrhnut, cloveka totiz lahko prepadnu chute, ale ak neprekrocis prijem karbohydratov cez 50, ketoza by mala zostat zachovaná.

tamichloe
23. mar 2016

@felycity beh je skvely,minuly rok som behavala od marca....chystam sa aj tento....ten skvely pocit po odbehnuti je na nezaplatenie 😵

mimi1089
23. mar 2016

@adulabb no presne si to vystihla, podla mna to je tym, ze nechcu, aby nas to ochutnavanie zlakalo, ze si clovek povie, a ved ked som prezila jedu lyzicku, tak prezijem aj dve aj tri.. 😀 ja preto radsej vypluvam, aby ma to tak nelakalo 😀

tamichloe
23. mar 2016

@zuuzankaa aj ja jem skoro všetko,okrem porovo zemiakovej polievky,rajčinovu som ešte nemala,poradkyna ju nema skladom......aj spagety sa daju,su sice divne,no super ma zasytia....a tycinky milujem......cez den by som dala aj dve 😀,ja milujem sladkeee

adulabb
23. mar 2016

@gabona1 Dakujem ti, tych 13 kg aj vidim aj citim, hlavne pri vstavani zo zeme 😁 Najhorsie je ale to, ze sa z toho vytesujem, aka som "krasna",ako sa zmestim do ciziem, nundy a nohavic, a klesa mi motivacia tahat to dalej, lebo ciel mi pride taky vzdialeny... 😛 Meriam 162 a aktualne vazim 69 kg. Mojim snom je tak 55 kg. Ale myslim, ze budem stastna, ak to dotiahnem aspoň na 62 😞, co bola moja vaha pred vsetkymi tehotenstvami.

stellina1982
23. mar 2016

Baby viem ze som v skupine CD ale neviem kde by som sa to mohla inde opytat.ak blbost tak vymazem pridpevok.no a otazka znie.skusali ste aj ine diety a ine vyrobky a ine znacky ktore funguju na principe cd?napr.ako je ketodiet.nupo.speediet.a pod?nasla som vyrobky cenovo trosku vyhodnejsie a chutovo zaujimavejsie.takk ci by som to mohla kombinovat s cd alebo prejst na inu znacku.nemate skusenosti?ak vadi sa ospravedlnujem.

mimi1089
23. mar 2016

@stellina1982 ja som s inym neexperimentovala, CD ma uz svoju historiu a v okoli mam niekolko zien, ktore s nou uspesne schudli bez toho, zeby mali dake vedlajsie problemy, takze som nespekulovala 🙂

adulabb
23. mar 2016

@mimi1089 Krasny výsledok!!! Obdivujem ta za tu pevnu volu. Ja sa snazim od zaciatku tu dietu nejako "oklamat", skusam, co vsetko mozem pomimo "zobnut", aby mi vydrzala ketoza 😁 Ale neodporucam to nikomu, je to zla cesta, tazko z nej potom zist. Neviem sa zatat a ist na 100 %, x krat som sa vyhodila z ketozy... Takze ja sa tesim aj z mojich 13 kg. Ty kolko merias?

adulabb
23. mar 2016

@stellina1982 Kludne sa pytaj, viac krat sa tu o tom diskutovalo, ze ktore vyrobky su chutnejsie a tak, ale z toho co si pamatam, viacere baby pisali, ze CD im chutovo sadli lepsie ako keto diet alebo Nupo. Ale myslim, ze je to velmi individualne, takze treba len ochutnat, za to nic nedas. CD je taka klasika, ostatne tusim vznikli neskor, preto vela bab ide na overenu tradiciu. Ja osobne som skusala Nupo tycinky, zlozenim su skoro identicke s CD, ale su omnoho chutnejsie. K ostatnemu sa vyjadrit neviem 🙂 Rozdiel je ale aj v pocte porcii co sa pri inych dietach uzivaju na den, CD ma 3, Keto ma tusim 5 a Nupo az 6 porcii denne, tak aby si si to zratala dobre...

jarhal
23. mar 2016

@stellina1982 ja som na kto sackoch ...5x denne cenovo ako cd..ale cd som nikd ynevyskusala a teda neviem porovnat,,,mne sa da ri kupovat zo zlavou cize ..da sa niektore kocky to vzdavaju a predavaju za polovicu... som na keto 9tyzden..ide to pomaly mam dole 8kg ale ja som uz vo vyssom veku a chudnem cely zivot nikdy som vahu nemala vysiiu cez80 kg ..vzdy som sa tocila od 60 -70kg...ale posledne tehu bolo ze som preskocila cez 80kg ..a neslo to dole akor naopak kojenim som paradoxne priberala..schudla som ke dsom prestala kojit po 2 rokoch...ale aj ak som s avyzrala na 78kg! a chcem ist na tych 62-65...nevzdavam to aj ke dsom jedla sacky 3 tyzden a ani gram nesiel dole ..potom s ato zase pohlo le velmi pomaly tyzden kilo dole..co uz aj tak dobre 😀

mimi1089
23. mar 2016

@adulabb to veru ani ja nechcem na ten moj sposob dako nahovarat, ideal je samozrejme vydrzat, no uz ma z tych polievok naplo par krat, tak som si povedala, ze sa nebudem trapit a skusim to takto este, ak by to neslo tak by som s tym uz sekla, ale velmi ma to nakoplo pokracovat, ked si dam trosinku toho morcacieho maska (hoc len uvareneho vo vode a neosoleneho, btw mne chuti ako keby bolo ochutene nechapem 😀 ). Ja meriam 171cm a sla som z vahy 90kg.. aktualna vaha 70,8 a chcem na tych 60to este potiahnut. a potom uz na normalnej strave aj s cvicenim 57-8 to by bol uz ideal, moja povodna vaha, ale tak ani silit to nebudem ak to nepojde 🙂

radka816
24. mar 2016

Ahojte kočky taak za 14 dni -5,5kg 😊 este 10 a mozem normalne jest ☺😊😉

mimi1089
24. mar 2016

Silno uvazujem o zmene konzultantky, uz mam toho plny zub.. :(

tamichloe
24. mar 2016

@mimi1089 preco co sa deje?

anya99
24. mar 2016

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...

https://docs.google.com/forms/d/1GLdku51Cyr7LE6...

anetka707
24. mar 2016

Moj dnesny obed za odmenu -7kg juchuu 🙂 brokolicovy krem s medvedim cesnakom + zemiakova CD
a spagety z cukiny s medvedim cesnakom a opecenym kuskusom z karfiolu
mnam 🙂

mimi1089
24. mar 2016

@tamichloe lebo uz aj moja trpezlivost ma svoje hranice :( kurnik som klient a nepovedala by som, ze narocny, ale zase odtial potial. Nemozem povedat, ona je mila, prijemna, pokeca, ked sa stretneme, ale zabudlivejsieho cloveka som este asi v zivote nestretla (a to teda zijem s mojim muzom, ktory vecne nieco hlada!), ved ked zabudam, tak si kurnik kupim diar a zapisujem si.
Hned na prvej konzultacii (po tej vstupnej) ma nechala cakat skoro 3/4 hodinu, ze zabudla na nase stretnutie, zakecala sa s dakym. A vzapati mi hovori, zabudla som na vas uz rano, tak nemam pre vas ani jedlo musime ist ku mne. Dalsi krat jej pisem, ci stretnutie zajtra plati, nie neplati lebo ona ma stretnutie konzultantov Cambridge (keby jej nenapisem, trepem sa za nou zbytocne a to podotykam dochadzam za nou hodinu a pol a plus som bez jedla). Dohodli sme sa vtedy, ze mi doda jedlo ku svagrovi, ktory mi to doruci. V aute jej vypadla goldenka, co si nevsimla, tak som jej pisala, ci ju nahodou nema vypadnutu, ak ano, nech mi ju zanesie ku svagrovi a on mi to uz doruci. Opat zabudla a povedala mi, ked som jej pisala, ze uz mi to da ku dalsej varke jedla. Dalsi raz mi nabalila len 40sackov, pritom som jej napisala 42ks na cele dva tyzdne a este mi povie, ze ja som ju zmiatla. Jediny raz som jej pisala ci mozem daku potravinu, odpisala mi o tyzden... no a teraz uz ma zabila. cez vikend jej pisem ci mi moze poslat postou novu goldenku (samozrejme postovne hradim), lebo som si to pred tyzdnom nevsimla, ze uz mi nevydrzi tri tyzdne dalsie a nemam nikoho, kto by mi to vzal autom k nam. Povedala, ze bez problemov v pondelok posiela. v Utorok vecer jej pisem, kedze nic neprislo ci to poslala, len odpisala sorry zabudla som, idem hned zabalit. Tak som jej napisala, nech mi to posle 1.triedou, lebo som doma len do stvrtku (dnes) do vecera a potom pridem az 10.4.domov, tak by mi to dva tyzdne stalo zbytocne na poste, pritom medzitym uz aj 1.4.mame konzultaciu.. No hadaj co. zatial mi sice neodpisala, no je 12:30 a postarka k nam chodi doobeda len. Nasrata som ako hovado uz.

sandrasstini
24. mar 2016

ja som mala keto diet ale len skusobny balicek vdaka bohu. mne jedine co sa dalo zjest boli polievky a naj boli tycinky. omelety boli podla mna daco priserne a detto sejky. som rada ze som si kupila len skubony balik. nuppo zozenies v dmke, tam som mala coko koktejl neni zly ale pit to denno denne dakujem neprosim. tycinky nupo su zato geniaaalne!!! mnam lepsie som nejedla. ostatne produkty som nemala. a skusila som aj cd tam mi chutili vsetky veci, ale zas je neskutocne draha. drahsie ako keto, ked som to pozerala. ostatne ze protisimo a taketo som neskusala. takze tak 🙂 takze ziadne sacky ja uz skusat nebudem :D

adulabb
24. mar 2016

@mimi1089 fuha, tak ak mozes, radsej ju vymen. Ved ak dochadzas tak ci tak, je ti jedno kam, no nie? Moja konzultantka je velmi spolahliva, zvykne mi dokonca vzdy den vopred poslat aj kontrolnu sms, ci stretko plati... Ma plne police jedla, a drzi vsetko, este sa mi nestalo, ze by som nieco chcela a ona by to nemala. Dokonca mi po kazdom stretnutí posiela mailom tu tabulku, co jej vyhodi vaha, cize si to mozem doma vytlačiť, porovnávať, tešiť sa... Vzdy sa priznam, ked porusim, ona potom len pokruti hlavou 😀 ale povzbudzuje ma dalej, vraj idem svojským sposobom, ale idem a dat 13 kg za 2,5 mesiaca je slusne, no nie? A na otazky mi vacsinou posle sms obratom. Poriafny rozdiel oproti tvojej skusenosti. Nevahaj a vymen ju. 😕

adulabb
24. mar 2016

Veru, nupo tyčinky su neskutocne!!! 😋 Karamelova je uzasna, je v nej skutocny naozajstny karamel, mnam... 😊

zuuzankaa
24. mar 2016

@adulabb prosim tá,tie tycinky spĺňajú kriteria cd diety?☺ a koľko stoja?

zuzzi08
24. mar 2016

@mimi1089 tak to je sila 😮😮😮

felycity
24. mar 2016

@mimi1089 vymeň, musí sa o teba starať ako o klienta, ak si ťa chce udržať....