icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
27. mar 2016

@lkll 2kg?? sranduješ......??

tamichloe
27. mar 2016

bože baby,to je take tyranie 😀, na stole zakusky,v chladničke vyborny salat.......waaaaaaaaaaaaaaaau...
prečo si nemožme dat aspon kavu s mliekom??

tamichloe
27. mar 2016

@zuuzankaa ved ani ja nemam vyčitky svedomia,no ked som si dala včera tu plnku,dala by som si dnes znova sladkee...no naststie som odolala....do ciela mam ešte 23kg.....s cd, by som chcela ešte dat 10kg...no uvidime

zuuzankaa
27. mar 2016

@tamichloe dáš to,neboj.ja potrebujem zhodiť ešte 8kg. V lete chcem vyzerať k svetu☺ skús cvičiť jillien. Ak necvicis.Trvá to 20min.Ja idem od zajtra.

tamichloe
27. mar 2016

@zuuzankaa poznam ju,zatial necvicim...chystam sa behat aj

liviaz
27. mar 2016

A ja som si dneska luskla styri zakusky .....no mesicky su svina co vam poviem

tamichloe
27. mar 2016

@liviaz štyri? Waaau dosť 😃

adulabb
27. mar 2016

Joj baby, ani ja som neodolala 😁 Dala som si z udeneho, aj z kolacov... Po sviatkoch budeme napravat - poctivo drzat a cvicit. 😜

renata43
28. mar 2016

Dievcata, nemáte na predaj cokolvek z CD diety??? Kupim....

renata43
28. mar 2016

@mimi1089 mas este na predaj tie spagety?

mimi1089
28. mar 2016

@renata43 nie nie uz su prec

tamichloe
28. mar 2016

baby,dnes som si dala lososa na troske kokos.oleja,a potom som ho potrela pestom z medvedieho cesnaku,včera som ho robila.........to bola delikatesa...mnam....baby,lepšie ako ... 😀

stellina1982
28. mar 2016

No a hlasim sa veru aj ja neodolala som...trosku vajicka dva kruzky klobasky 1chery rajcina a platok z aspiku a trosku suncicky...ALE zatial ziadne sladke....asi zacnem intenzivne fajcit 🙂 to mi trosku zahana chute ...ach jaj...

tamichloe
28. mar 2016

@stellina1982 to sa radšej najedz namiesto cigi

jarhal
28. mar 2016

ako co? 😀

tamichloe
28. mar 2016

@jarhal 😀 😀 _ _ X 😀

jarhal
28. mar 2016

@tamichloe asi som divna....ale ja som prestala fajcit pocas diety...nechuti mi...zmenili sa mi chute....ale to dolezite mi chuti zas..takze niekto je zas spokojni... 😀

tamichloe
28. mar 2016

@jarhal ja som nastastie nikdy nefajcila.....jedlo milujem,hlavne teraz cez sviatky trpim 😀.-D

jarhal
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
28. mar 2016

@jarhal kolko teraz važiš?co by som ja dala keby vidimaspon 7 na začiatku,zatial vidim 9 ☹,absolutne sa necitim na taku hmotnost.....sa cudujem že mi nechyba chlieb......z ovocia milujem banany,chyba mi jogurt biely,banan,med a skorica

jarhal
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
28. mar 2016

@jarhal aj mne tie peniaze chybaju,potrebovali by sme ich dat do domu,dvor.....a tak...tiež som už nevidela inu možnost..........no uvidim,dokedy...ja som to už chcela ukončit pred tyždnom,teda po 3.t.......teraz od stredy mam mat extra tyžden,tak uvidim čo bude........a ten jedalniček ti poslala ta baba...?stale mam na mysli sa ta spytat,čo robot,stale si s nim spokojna?Robota-čo zrusili tvoje miesto?No je to tažko prisposobit pracu s malým dietatom,poznam to

jarhal
Autor odpoveď zmazal
liviaz
28. mar 2016

@jarhal ja neviem kolko mas rokov ale mne sa zda ze v urcitom veku mozes robit cokolvek a zit aj zo vzduchu proste neschudne ani deko zivy priklad moja 55rocna mamina ma 65kg stravovala sa macingovou a schudla na 62kg podotykam ze mala macingovu 4 mesiace a kukni proste ani za svet .....

tamichloe
28. mar 2016

@jarhal myslela som ten co ti mala poslat Janka z ketodiet

zuuzankaa
28. mar 2016

@tamichloe ja som tiež krásne schudla zmenou stravy.cd beriem iba ako štartovací bod,aby som sa prestala prezierat. Je to naozaj zrut penazi. Ak chceš,napíš mi mail a ja ti niečo preposlem. Mňa to síce stalo 70e,ale poskytnem ti to😉 to bude môj druhý krok po cd.alebo mi pošli link,ak si na fb. ☺

tamichloe
28. mar 2016

@zuuzankaa nie som ma fb,hovoríš o jedálničku?

jarhal
Autor odpoveď zmazal
jarhal
28. mar 2016

@tamichloe poslem ti do i.p je to dlhe

tamichloe
28. mar 2016

@jarhal aj ja keď som mala 24r,tak som schudla 18kg za 3m