Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
bože baby,to je take tyranie 😀, na stole zakusky,v chladničke vyborny salat.......waaaaaaaaaaaaaaaau...
prečo si nemožme dat aspon kavu s mliekom??
A ja som si dneska luskla styri zakusky .....no mesicky su svina co vam poviem
Joj baby, ani ja som neodolala 😁 Dala som si z udeneho, aj z kolacov... Po sviatkoch budeme napravat - poctivo drzat a cvicit. 😜
Dievcata, nemáte na predaj cokolvek z CD diety??? Kupim....
baby,dnes som si dala lososa na troske kokos.oleja,a potom som ho potrela pestom z medvedieho cesnaku,včera som ho robila.........to bola delikatesa...mnam....baby,lepšie ako ... 😀
No a hlasim sa veru aj ja neodolala som...trosku vajicka dva kruzky klobasky 1chery rajcina a platok z aspiku a trosku suncicky...ALE zatial ziadne sladke....asi zacnem intenzivne fajcit 🙂 to mi trosku zahana chute ...ach jaj...
@stellina1982 to sa radšej najedz namiesto cigi
ako co? 😀
@jarhal aj mne tie peniaze chybaju,potrebovali by sme ich dat do domu,dvor.....a tak...tiež som už nevidela inu možnost..........no uvidim,dokedy...ja som to už chcela ukončit pred tyždnom,teda po 3.t.......teraz od stredy mam mat extra tyžden,tak uvidim čo bude........a ten jedalniček ti poslala ta baba...?stale mam na mysli sa ta spytat,čo robot,stale si s nim spokojna?Robota-čo zrusili tvoje miesto?No je to tažko prisposobit pracu s malým dietatom,poznam to
@jarhal ja neviem kolko mas rokov ale mne sa zda ze v urcitom veku mozes robit cokolvek a zit aj zo vzduchu proste neschudne ani deko zivy priklad moja 55rocna mamina ma 65kg stravovala sa macingovou a schudla na 62kg podotykam ze mala macingovu 4 mesiace a kukni proste ani za svet .....
@tamichloe ja som tiež krásne schudla zmenou stravy.cd beriem iba ako štartovací bod,aby som sa prestala prezierat. Je to naozaj zrut penazi. Ak chceš,napíš mi mail a ja ti niečo preposlem. Mňa to síce stalo 70e,ale poskytnem ti to😉 to bude môj druhý krok po cd.alebo mi pošli link,ak si na fb. ☺

@lkll 2kg?? sranduješ......??