icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
28. mar 2016

@jarhal delenou stravou

tamichloe
28. mar 2016

Baby,prosim napíšte kolko mate rokov,tie co chudnete
Ja mam 38r

bubu37
28. mar 2016

Dievčatá,môj brat sa venuje rekreačne kulturistike a pýtala som sa ako sa dá stravou schudnúť,tak odporúčal mi sacharidové vlny.Trošku som o tom lúslala na nete a pozrite tu výsledky za mesiac
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.78077...

bubu37
28. mar 2016

@tamichloe ja 40 rokov

felycity
29. mar 2016

40

zuuzankaa
29. mar 2016

@tamichloe aj ja mám 40.teda už takmer 41☺ ako hovorí bubu, ide o sacharidove vlny a stravovanie podľa uznávaného trénera.dosahuje výborne výsledky.lenže ja potrebujem najskôr stiahnuť žalúdok a sebadisciplinu. Preto začínam cd.☺

liviaz
29. mar 2016

Ja mam 34 - a tiez mam problem schudnut resp.ja priberiem aj z vody ked si moje telo povie 🙂 ale do leta ma este caka druha cesta.....

jarhal
Autor odpoveď zmazal
zuuzankaa
29. mar 2016

@jarhal nie,sacharidove vlny sa musia presne dodrziavat. Myslím gramazou- množstvom potravin.resp.je dôležitý pomer napr.k bielkovinam. Nie,že sa napchame sladkym a rohlikmi 😝to sú síce tiež vlny,ale isté nie sacharidove😀😀

jarhal
Autor odpoveď zmazal
zuuzankaa
29. mar 2016

@jarhal Tak ale zasa ber to pozitivne. Tvoje vlny boli aké chutné ☺☺☺

tamichloe
29. mar 2016

@liviaz ja priberam z prežierania,ja fakt vela zjem......a preto vyzeram ako vyzeram

tamichloe
29. mar 2016

@jarhal to si mala cheat day...ješ všetko,čo si si odopierala...sach.vlny su......ideš od najmenšieho množstva sacharidov po vyssie,asi max 200g na den a potom zase klesas az na 50g za den........napr. tu mas jedalniček
http://trenujeme.sk/sacharidove-vlny/

tamichloe
29. mar 2016

@zuuzankaa tohto všetkeho sa budem musiet vzdat,ked si chcem udržat hmotnost...ja milujem všetko od cesta,sladke......chlieb,.....

tamichloe
29. mar 2016

baby,si predstavte,skoro všetky zakusky nam zostali,piekla som 3plechy....tak teraz vidno,kto najviac vyžieral zakusky...😀 no predsa JA 😀, tak mi ich je luto,mam chut si dat cheat day,aby som ich nemusela vyhodit ☹

jarhal
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
29. mar 2016

@jarhal ked ten čo najviac ostalo,je ovocno-zelatino-slahačkovy,to nemožem dat do mrazničky......

zuuzankaa
29. mar 2016

@jarhal baby,ja som neprijal ani jeden jediny ☺a to sa stalo prvý krát.až včera dcéra chytila nervy,že čo oni majú s mojou dietou a upiekla margot rezy😀😀😀 kým som bola s manželom na menšom wellnes, ona piekla a druhá robila chlebiky 😀😀😀čiže u nás také sviatky. A večer som sa skoro zbesnila,keď som ich videla,ako si to vychutnávali 😞 takže viem,ako sa cítite,keď to doma tri dní vidíte.mnam

evittam
29. mar 2016

Zbytočne sa trápite, ženy - ja keď mám na niečo chuť, tak si dám - kúsok - a nič sa nestane - nebojte sa - z jedného obloženého chlebíka alebo kúsku koláča určite nepriberiete 10kg. A radšej si dám ako sa mám trápiť. Nič hrozné sa nestane - a je to aj odporúčané. Či idete držať diétu celý život?! 😉 Radšej sa zdravo stravovať, raz za čas si dopriať, pohyb a je to v pohode - aspoň u mňa to takto funguje perfektne. 🙂

tamichloe
29. mar 2016

@evittam jasne že si dame,nebudem cely život držat cd...ale pokial si to platim,tak sa nebudem napchavat zakuskami 😵

evittam
29. mar 2016

@tamichloe No vidíš a ja som si nič neplatila - u mňa zbytočne vyhodené peniaze. Mám 38, krásne som schudla úpravou stravy a cvičením. A dám si keď mám chuť čo len chcem. Už len udržiavam a cítim sa skvelo aj bez "vyhadzovania peňazí do luftu". 😉 🙂
A nedá mi - takže keď skončím cd, tak sa začneš "napchávať" zákuskami a za chvíľu budeš tam kde aj pred cd a potom zase dookola - no to je také typické pre väčšinu diét. Ale držím palce aby si dosiahla čo chceš, ale diétou to určite nebude-každá z nich má rovnaký koniec - či skôr alebo neskôr. 🙂

tamichloe
29. mar 2016

@evittam viem 🙂

liviaz
29. mar 2016

@tamichloe ja odkedy som mala žlčnik. zachvat som sa prestala prežierať, a pomáha mi 4-5krat denne jest velmi. Keby si vedela čo som bola schopna zožrať pred 10rokmi - na obed koleno gril. s tou chrumkavou kožou a poobede pri kavičke kybel nugety tej fajnej arašidovej. Ble - ked sa obzriem dozadu nechapem ....čisty des.... 😖

mimi1089
29. mar 2016

@evittam hold niekomu to tak lahko nejde bohuzial

tamichloe
29. mar 2016

@liviaz este si na cd?kolko si uz schudla a za aky cas?

evittam
29. mar 2016

@mimi1089 A ty si myslíš, že mne to ide-išlo ľahko?! (áno možno tak pred 18-timi rokmi 😀) Ja som toto nikde nenapísala. Ale určite lepšie upraviť stravu a zaradiť pohyb-ak je to možné ako platiť a vyhadzovať peniaze za kraviny, ktoré majú za následok len to, že znovu priberieš.....Mne to išlo ešte pomalšie než pomaly a vydržala som-nevzdala som to a tu som a som na seba pyšná a som spokojná viac než kedykoľvek predtým.....Diétou nevyrieš vôbec nič - a to platí pre každého -ale samozrejme na to musí tiež prísť každý sám.....

evittam
29. mar 2016

....malo tam byť diétou nevyriešiš...-ospravedlňujem sa za preklep

felycity
29. mar 2016

@evittam no v niecpm mas pravdu ak je sviatok preco si nedat kusok, ale kazda name iny metabolizmus a ked to prekroci iste hranice - ano z nasej viny tak potom u nieoho to ide velmi velmi pomaly dole az zacnes byt frustrovana, mna osobne cd nakopla podarilo sa mi schudnut 14,5 kg, ti na tejto diete som pochopila , ze mojmu telu staci menej jest, ze ked si uz zvyknes tak som uvidela kolko vela som zbytocne jedla, samozrejme tie ktore mame predidpoziciu ze priberame aj z nicoho si musime uvedomi ze pokial chceme si udrzat vysnivanu vahu tak cely zivot si musime davat pozor nastravu,mat jy upravenu a hybat sa... sctym pohybom v dnesnej dobe to nie je take jednoduche, ja mam chvalabohu to stastie, ze deticky bud chodia so mnou behat, ja beham oni bicyklunu alebo hodinku si uz vydrzia same doma..., ale nie jazdy ma tuto moznost.... ano, tato dieta ju brutus draha, ale mbe yo za to stoji tak ma nakopla, ze chodim 3x do tyzdne behat uz 10 km o psychike ani nehovorim a zaroven uz mam v hlave varovanie, ze sa musi stravovat zdravo, sem tam si dopriat, ale strazit si to...

evittam
29. mar 2016

@felycity Mne toto vysvetľovať nemusíš - ja som bohužiaľ na tom tak, že ak vypijem viac vody, tak je to na mne vidieť - dúfam, že viac vysvetľovať nemusím. A s dostatočnými skúsenosťami okolo tejto problematiky budem stále a vždy tvrdiť, že všetky diéty sú na dve veci a končia - ako som už napísala - skôr či neskôr taktiež rovnako. 😉 Veľmi jednoduchá rovnica platí vždy a u každého - strava/pohyb - 80%/20%. 😉 A ide to - a hlavne zdravo a dlhodobo - a nevadí ako - stále lepšie pomaly ako vôbec alebo s nejakými zdravotnými problémami alebo jo-jo efektom. Ale každý ako len chce - rýchle chudnutie= rýchle pribranie nazad......Samozrejme hovorím o nie extra obéznych ľuďoch - to je iná "kapitola" tam ak sa človek začne zdravo stravovať a hýbať tak je normálne ak začne zo začiatku pekne uberať na váhe a dosť veľa. 😉

evittam
29. mar 2016

@felycity A ešte jedna vec - ja nepotrebujem platiť drahú diétu aby ma to nakoplo k pohybu a k tomu čo potrebujem. Stačí - a to sa už opakujem - zdravá strava (raz za čas si dopriať - taký kalorický deň) a žiadny problém. Radšej si zaplatím permanentku do obľúbenej telocvične alebo fitka alebo neviem čo ako platiť za drahé a umelé - prepáč za výraz - sračky.....Ale veľa šťastia....Niekto to k životu potrebuje.....Ja našťastie nie, za tie peniaze si radšej kúpim dobrú a kvalitnú čokoládu. 😉
Radšej si spravím dobrý a kvalitný šalát s dobrým a kvalitným mäskom - ryba, kuracina, morčacina....ako kupovať umeliny v prášku.