Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@stellina1982 To si myslíš len ty, že je to tvoja posledná záchrana.....ale na to prídeš časom sama a za 5 týždňov -9kg v tvojom prípade nie je ani normálne a ani zdravé, ale veľa šťastia keď skončís s cd......
@evittam ked si ju nemusis platit,tak naco si sem prisla mudrovat a posudzovat...prečo sa takto stravujeme...nikto ta neprosil o radu......prečitaj si nazov skupiny,aby si sa spamatala,kde sa nachadzaš,pravdepodobne si si ju pomylila s nejakou ultra stravou......a
My ovladame pravidla zdraveho stravovania.........🙂
@evittam ja som skusila fakt vsetko.doslova do pismena a do botky.nechudla som a nikdy som neschudla viac ako 2-3kg.a to som sa obmedzovala v strave riesila co varit komu a ako co piect a pod.furt pri hrncoch a v hlave len slovo dieta a obmedzovanie ....mozno to nie je zdrave mozno to nie dobre vhodne taketo dietovanie ale to je jedno.dieta nema vedlajsie ucinky je na lekarskej baze sacky obsahuju to co telo ma prijat pocas dna a pod...po ukonceni cd a konecnom schudnuti sa mozem opet vratit k zdravej strave .ale najskor potrebujem nastartovat organizmus.
A smiem otazku?preco vlastne sa nachadzas v skupine o Cd ked ju asi zrejme nedrzis si proti nej neschvalujes a teda v podstate jej neveris....je fajn ze propagujes zdravu stravu ale tu okrem zdravej stravy riesime hlavne problematiku tykajucu sa prave CD.
@tamichloe Ak sa ti nepáči, tak nečítaj - prišla som sem napísať svoje skúsenosti, rada poradím a nemusím odporúčať drahé a zbytočné produkty - iba toľko - a kľudne poradím a nie som závislá na nejakej "ultra strave" - to je čo?! Je to verejné fórum a verejná diskusia, tak ak sa ti nepáči tak si to vypni. Neprišla som "mudrovať" - chcela som vás podporiť a hlavne v zdravom chudnutí a nie v kupovaní kravín - ale to už je na tebe a tvoj problém. Nezabudni za pár mesiacov založiť tému - napríklad - "ako som sa sklamala v cd a podobných diétach" - veľa šťastia v jedení a kupovaní umelín. 🙂
@stellina1982 Prečo?! Chcem vám otvoriť oči - ale ako vidím je to zbytočné. Aj ty si len nahováraš to čo píšeš, ale ok - si prečítaj to zdravé zloženie tej chemickej umeliny a skús si to nechať niekým, čo tomu rozumie vysvetliť. A prepáč, ale neverím tomu, že ak si naozaj obmedzila stravu - napr.bez bielej múky, cukru, mastných, vyprážaných jedál, všelijakých "mlsaníc" a zaradila si pravidelný a efektívny pohyb, že ti to nepomohlo..... 😉 Ja som prešla všelijakými diétami a vždy to bola len otázka času kedy sa mi to vrátilo aj z úrokmi. Ale ok dievčatá, tak si to tu užite a vychvaľujte, nejdem vás zaťažovať a ani vám radiť ako zdravo a efektívne schudnúť a hlavne dlhodobo si to udržať. Peace a have a nice day. 😉
@stellina1982 A fakt veríš tomu, že ak prestaneš s tými umelými sáčkovými diétnymi polievkami a jedlami a začneš normálne jesť, tak bude všetko ako predtým?! 😀 😀 😀 😀 Si sprav radšej šalát s kuracím mäskom alebo lososom - urobíš lepšie a určite lepšie investované peniaze. A už naozaj nebudem rušiť vaše nadšenie z akýchkoľvek diét a hlavne teda z cd. 😅
@evittam zobud sa ,stale meleš to iste dokola.......a zase to isteee 😀....po každej diete nasleduje jojo efekt,samozrejme aj po cd,ked sa vratime k povodnym stravovacim navykom...a takisto,ked aj ty vybočis z tej tvojej super zdravej stravy...........a ked vies,že su to umeliny,tak si to určite skusila 😀
Maš pocit,že tu niekto volal HELP ME Evitka......tak sa obleč a chod radšej s detmi na vzduch....pomože to hlavne tebe 😀,predychas tu nasu umelu stravu 😀 😀
@mariosmykal prosim vysvetli
@evittam v akej teme sa nachadza....nestojime o jej mudre reči,
Dakujem
@tamichloe Vieš, čo - mne je úplne jedno čo "žereš" - kľudne aj trávu okolo cesty. A ja som už na vzduchu bola. Ako som už napísala - chcela som len pomôcť - "ale komu nie je rady tomu nie je pomoci". Asi som ti stúpila na otlak. 😀 😀 😀 😀 😀 A nie, nikdy som nevyhadzovala za podobné "sračky" peniaze - a čo iné je to ak nie umelina, keď je to v prášku a podobne a má to dobu spotreby minimálne rok - čerstvá-zdravá strava-nebodaj? 😀 😀.
@evittam Evitka až 1.5. Mario odchadza 😀 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/vsetko-o-modrom-koniku/
@evittam ja teda nechcem do teba rypat nie je to moj styl ani nic ale opytam sa ta na rovinu.V com nam vies poradit ty co nam vies teda odporucit ?samozrejme tykajuce sa oblasti Cd kedze sa nachadzame prave v tejto skupinke.lebo pokial chces odporucat zdravu stravu radit ale utocit na cd tak v tomto pripade bude asi lepsie ked sa das do skupiny zdravej stravy kde netreba riesit Cd.
@stellina1982 Už som sa vyjadrila a viac sa nemienim. V oblasti cd ti môžem len odporučiť nevyhadzovať za to peniaze - to je všetko. Ale to je určite v tvojom prípade zbytočné. Ja na cd neútočím len tvrdím, že je to ďalšia hlúposť ako všetky podobné diéty a produkty.
@evittam neviem o co ti ide, vysvetlila si nam svoj nazor, ok, my zas nas postoj, fibito, nenusi nas tu presviedcat... myslim, ze nam staci raz vysvetlit ..nikto sa ta nepttal na nazor, ak dovolis kazda sme dospele a kazda sme zodpovedna sama za seba a kde budem investovat svoje peniaze je ken a len moja vec, ty si pokojne investuj do coho ty chces a poprosim ta aj v mene ostatnych, aby si tu nerypala. Dakujeme za tvoj postoj, ake neprosili sme ta o pomoc.
@stellina1982 kašli na nu,sedi si na kably.......ani ja nie som rypavy clovek, s nikym som sa tu nikdy nehadala....ale ona neustale mudruje a nikto sa jej neprosi
@felycity V poriadku - tak mi prepáč. Nikoho o ničom nepresviedčam a ani som nepresviedčala - stále som písala len o svojich skúsenostiach a o svojich názoroch. To je všetko.
@tamichloe A na "kábly" si sedíš tak akurát ty. Ja si na kábli určite nesedím. 😝 A ešte raz a na posledy - nakolko ty si si určite prisadla ten kábel už asi na stálo - toto je verejné fórum kde môžem napísať čo len chcem kedy len chcem a ako len chcem - ani o tvoje "múdre reči" sa tu nikto neprosil a stále len vypisuješ.
@evittam Pokial si tu prisla len rypat, naozaj tu nemas co robit. Kazda tu vieme, preco sme s touto dietou zacali, vacsina z nas chce pokracovat zdravou stravou. Pokial to tebe slo dole len upravou stravy (ako vylucenie peciva, priloh a pod), gratulujem, si stastna zena. Ja medzi ne nepatrim a to mam len 26rokov. Uz si tu x krat zopakovala, ze ty si drahe kraviny kupovat nebudes, ani nechces. Nerozumiem co tu teda robis, ked tato tema sa nazyva Cambridge dieta. Tu si moc nepochodila, mozno treba ist skusit predavat svoje poznatky do inej skupiny. My sa tu chodime navzajom podporit a povedat si pekneho slova a nie sa za nieco odsudzovat a rozpravat sa tu s posmeskami. Pekny den ti prajem.
Jaj babule aj som sa tu stratila vo vasich novinkach vzhladom na milion prispevkov, nie k tejto teme 🙂 Ja som sa pocas sviatkov celkom drzala, spravila som si naviac kuracieho maska a tak, ale inak sa snazim nespustit 😀 v piatok idem posledny krat ku konzultantke starej, dietu uz dokoncim s novou 🙂 a od soboty (co zacinam vzdy novy tyzden), sa idem vratit opat ku polievkam aj, nech idem opat naplno. Tato pauza ale nebudem klamat mi padla dobre 🙂
@mimi1089 Ďakujem aj tebe. A ešte raz - neverím, že ak si budeš teda variť vlastné polievky z čerstvej zeleniny ako zalievať umelé prášky vriacou vodou, že neschudneš tak isto - ale toto je aj o psychike. Takže ešte raz a posledný - končím v tejto téme. A nikoho som nezosmiešnila, do nikoho som nerýpala - len som reagovala.
@evittam keby si vystupovala priatelsky, asi by tu viacere kocky tak na teba neragovali, no nemienim uz dalej sa tu tvojim prispevkami zaoberat, zaujimaju ma tu kocky, s ktorymi si tu piseme, ich uspechy aj neuspechy a nie len tvrdohlave mudrovanie bez snahy pochopit druhu stranu.
@mimi1089 Ok, no zvykaj si a zvykajte si, že nie vždy vám každý bude pritakávať. A ako som už napísala - chápem vás veľmi dobre - je určite jednoduchšie zaliať umelý prášok zvarenou vodou ako postáť pri sporáku 20 min a uvariť si niečo lepšie. Ešte raz - želám vám veľa šťastia a úspechov vo vašom snažení a hlavne žiadne sklamanie a "jo-jo" efekty. A to naozaj úprimne. 😉
Ja nikde nevystupujem nepriateľsky - a ak sa to tak zdalo - len som reagovala na podnet. Ja som len chcela upozorniť, že existuje aj lepšia a zdravšia cesta. To je všetko. Pekný deň dievčatá.
Ahojte, dnes som čítala článok, kde Kristína Greppelová priznáva, že tiež fingovala na CD dva mesiace. A potom prechod...schudla krásne ...cca 30 kg 🙂

Hlasim sa
Mam 34rok.160cm 1dieta
Dnes mi zacina 5tyz co som na cd
Zaciatocna vaha 83,9 vaha ku dnesnemu dnu 74,9 = - 9kg.
Cely zivot drzim diety.povodna vaha kedysi bola 55-57kg ked som ostala tehu som mala 75kg pocas tehu +33kg rodila som viac ako 108kilova ...co vam poviem cely zivot chudnem.neprezieram sa delim stravu nejem pecivo muku cukor a zdravou stravou som dokazala schudnut max 2-3kg....Cd je moja posledna zachrana a sanca.