Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Tak. Mesiac dneska za mnou, ubytok dvanast kil a ako odmenu za to som dneska dostala svoje dni :D A zajtra si davam cheat day - sushi a potom hopsa na dalsi mesiac CD 🙂
@bielalalien supeeer gratulujem krasny ubytok...na sushi sa chystam hned ako skoncim :D
@zebrickaa dakujem 🙂 ale predpokladam ze tam bolo dost vody, lebo sa mi zda biologicky nemozne tolko zhodit :D a kedze nemam pevnu volu musim sa odmenit uz po mesiaci, hadam pri intenzivnom cviceni som uz na druhy den spat v ketoze 🙂
Ahojte,
dajú sa objednať produkty aj cez internet? Keď nemám na okolí žiadnu konzultantku?
@liviaz 🙂 dakujeeem moja, no tak s tou pevnou volou je to diskutabilne, keby nemam tak dlho krizove obdobie, uz by som asi aj skor bola tam kde som teraz.
@tamichloe jej dakujem velmi 🙂
@bielalalien ze waaaau, 12kg za mesiac? sanka dole 🙂 skvele! a sushi radsej nepripominajte baby 😀 ja mam doma chlapa, ktore sa sushi venuje ako zalube a robi ho neskutocne 😀 a ja si mozem len tak nechat zajst chut teraz.. 😀
@bubu37 🙂 zlata, kujem 🙂
@jarhal 😀 dakujem, tiez ked sa vidim nenamalovana pripadam si, ze mam o par rokov menej, uz som si odvykla na taky pohlad 😀
Ja inak dnes 7. den na CD a rano váha doma 83,3kg, čiže 3,2kg šlo dolu za tyzden. Váha ubkonziltantky dnes môže ukázať niečo iné, nakoľko na jej prifi váh som mala vyše 87...neviem, či nie az 88kg. Potom podám hlásenie 😝 Ale popôrodnu brucho mi šlo neskutočne dole
takze z 87,8 kg som sla dolu na 85,2kg, co je 2,5kg. Pas o 4 cm a boky o 5cm menej. 😉

@mimi1089 waaaaaaaaaaaaau krasa klobuk dole mas este raz moj velky obdiv ze to tolko zvladas 4mesiace je supa....toto mi pomaha drzat sa, ja mam len mesiac a tyzden za sebou a dole k dnesnemu dnu presne 9kg. este cchcem minimalne 4kg a max 8kg 🙂