icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lenqa2541
30. máj 2016

@zebrickaa ja som teraz na prechode a moja poradkyňa mi vravela 6 dní 3 sáčky jedno jedno so zelenou zeleninou, nejaké 4 dní to isté ale zapojiť farebnú zeleninu, ďaľších 5-6 dní pridať bielkovinu ale už len 2 sáčky, potom ďalší týždeň pridať ovocie alebo celkovo sacharidy ale tie jesť len do 14tej až 15tej hodiny , a potom raňajky, obed, večera a jeden sáčok CD..ale ja som sáčky skôr vysadila, stačila mi už tá strava

stellina1982
30. máj 2016

Ahojte ach jaj nieco sa deje v mojej hlave neviem sa nakopnut mam chute stavy.som iba na 1sacku cd ale kg stoja .asi sa dam znovu na 3sacky.len sa bojim ze to nedam tak ako prvykrat.pomoc baby co vam pomaha motivovat vas co vas posuva vpred ?co vam dava silu vydrzat?

glloria21
31. máj 2016

@stellina1982 No ja som presne v takom istom stave. Nie a nie sa odlepiť. Na začiatku som som krásne vydržala na 3 sáčkoch a teraz nie ...

stellina1982
31. máj 2016

@glloria21 no a co mi poradis? Som depresivna zas ide namna stav ktory som mala ked som bola tucnejsia proste cele zle...idem prave k poradkyni po sacky.idem spet na 3sacky ale bojim sa neskutocne ze to nedam.mam akesi vnutorne rozpolizenie divne a pred kramami.vrr

glloria21
31. máj 2016

Vieš čo ani mi nehovor, ja som dala do toho už toľko peňazí a nemôžem sa poriadne naštartovať. Neviem ako poradiť, snáď len sila a pevná vôľa 🙂

zebrickaa
31. máj 2016

@stellina1982 a neskusala si takto, ze rano CD, obed 100g sunky so zeleninou, vecera CD? mne toto veeeelmi islo a ta dieta ma tak zacala bavit, ze mi je aj luto,, ze vo stvrtok idem na prechod...a inak aj ked som takto jedla teda aj dalej jem tak mi vaha isla pekne dole cca 200-300g denne ako kedy...nevazila som sa kazdy den radsej 🙂
@glloria21 baby date to je to len v hlaveee, je to len jedlo, ked schudnete date si vsetko co budete mat chut jasne s mierou, toto som si ja hovorila a radsej si dala zuvacku 🙂 tak drzte saaaa

mimi1089
31. máj 2016

@stellina1982 ahojky. dufam, ze sa na mna nenahnevas, len ti chcem povedat moj nazor, ze lepsiu vec ako vratit sa k 3sackom podla mna nemozes spravit. Ked si pisala vtedy ako si si to vymyslela, nechcela som pisat nic, lebo kazda z nas tu mala krizy a kazda sa ich snazila riesit si po svojom, aj ja 🙂 no myslim, ze to nie je dobre takto az prilis kombinovat jedno bielkovinove, jeden cd jeden nupo tusim si tam mala atd. telo uz musi byt z toho velmi zmatene, lebo ty si isto nevies tak presne nastavit ten prisun potrebnych zivin, kalorii atd v ramci sackov a tak telo postupne prestane chudnut a strajkuje. Co sa tyka motivacie, stale si pripominaj preco to robis, rozpravaj o tom, fakt si spis zoznam bodov na papier preco to je pre teba dobre, nesrandujem naozaj si to spis a vycap si to na miesto kde chodis stale okolo. Kazdy pride do krizy, cize sa nemusis bat, ze to len ty s tym bojujes 🙂 Kazda si tym prechadzame 🙂 Ked aj zakopnes, hlavne treba ist dalej a nevzdat to.
Takto napr vyzera moja chladnicka 🙂 :

pellet1
31. máj 2016

Ahojte kolegyne 🙂 tak ja dnes 6.den CD a dole 4,3 kg. idem zo 113,5 takže som rada 🙂 Trochu mám problém s dodržiavaním režimu, kedže pracujem, mám babo a ešte hladného manžela :P inak chcem sa opýtať, našla som sáčiky z minulého roku, sú asi polroka po záruke,myslite že sa este môžu skonzumovať ked su to v podstate dehydratované výrobky?

pellet1
31. máj 2016

@mimi1089 ahoj...chcela som ti len povedať že je skvelé čo si dokázala, obdivujem ťa a dakujem za motiváciu

mimi1089
31. máj 2016

@pellet1 jej dakujem 🙂 taketo slova sa velmi dobre pocuvaju, ja hlavne tebe aj ostatnym kockam prajem, aby sa aj vam podarilo byt zase inspiraciou pre niekoho ineho a hlavne, aby ste dosiahli svoj ciel a citili sa dobre 🙂

stellina1982
31. máj 2016

@mimi1089 ahojky dakujem za podporu si fakt velka motivacia a vzdy si klikam na tvoj profil nech viem ze sa to da...a mas veru pravdu nemala som kombinovat a zacat vymyslat...vrrr nevadi poucila som sa...dnes som spat na 3cd a este 8kg mi chyba do ciela.trosku sa bojim ale snad vydrzim...dakujem velmi za rady...cenim si to...a obdivujem ta.

stellina1982
31. máj 2016

@tamichloe ahoj ako pokracujes?ako idu kg? Ja ako vyssie pisem od dnes som spat na 3cd. nechudla som takze chcem ist znovu na prisno hoci sa obavam zlyhania a slabej motivacie...snad vydrzim...tebe sa ako dari?

tamichloe
31. máj 2016

@stellina1982 ahoj,som na 2cd,dokopy som dala 20kg dole,este by som chcela 10,no tiež sa mi moc nedari,planujem sa vratit na 3cd.......

camaon
1. jún 2016

@tamichloe za aku dlhu dobu si dala dole tych 20kg ? inac smekam

coffinka
1. jún 2016

@leona0607 ahoj ako sa ti darí?dlho ťa tu vidieť neni.ja po 14-tich dnoch -5,3kg,tuky išli dolu,svaly hore...tak ja som veľmi spokojná

tamichloe
1. jún 2016

@camaon od 2.3. do 31.5.

zebrickaa
1. jún 2016

@tamichloe krasny výkon za 3mesiace

huma
1. jún 2016

@tamichloe super, mas moj obdiv

huma
1. jún 2016

Dievcata, ja som dnes zacala extra tyzden. Mam ocakavat, ze sa vaha zastavi, resp. ze chudnutie bude pomalsie alebo normalne to pojde dolu ako doteraz?

zebrickaa
1. jún 2016

@huma mne isla dole ale pomalšie 🙂

tamichloe
1. jún 2016

@zebrickaa
@huma baby ďakujem 😉 aj ja som stastna....citim sa stihlunkooo

mimi1089
1. jún 2016

@huma mne sa vacsinou zastavilo

huma
1. jún 2016

@mimi1089 a musím ten extra tyzden dodržať? Nemôžem ďalej na 3CD byt? Konzultantka, samozrejme, tvrdí, ze musím, ale nespytala som sa, aký to ma dovod

mimi1089
1. jún 2016

@huma ano, mala by si. ja ti to vysvetlim tak ako to chapem ja, moznoze ma kocky este poopravia. No ale ak som to spravne pochopila, tak keby nemas ten extra tyzden, tak sa moze stat, ze si telo da sa povedat zvykne na mensi pocet prijimanych kalorii a prestane postupne tak rychlo chudnut. Tym, ze ten extra tyzden suvisle dodrzis niekolko dni, tak telo dostane taky novy impulz, ze opat prijima viac a tak ked sa vratis na stary rezim o 3sackoch tak pekne pokracuje v spalovani a v chudnuti.

tamichloe
1. jún 2016

@mimi1089 je to tak 😵

mimi1089
1. jún 2016

@stellina1982 dakujem 🙂 neboj zvladnes to, uvidis 🙂 niekedy to znovunakopnutie trosku trva, ale bude dobre ;)

mimi1089
1. jún 2016

@tamichloe supeeeer vysledok, ze 20kg, ved to je skveleee 🙂

huma
1. jún 2016

@mimi1089 no ty si hotovy poklad, dakujem, tak teda budem papat riadne, len som plna a treti sacok mi ani netreba, ale tak uzijem si to

bozskypalo
2. jún 2016

@mimi1089 si sefka ako pekne si schudla... a dobre motivujes 😀

mimi1089
2. jún 2016

@huma hej to poznam 😀 ja som tiez bola v takej faze, ze som nevladala a stacili mi uplne tie tri sacky, lajdala som ten extra tyzden a potom veru to chudnutie slo pomalsie.