Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@jojina21 - ja nechapem, ako Ti moze byt jedno, ze do seba davas chemicku bojovu latku : americký úrad síce povolil sladenie aspartamom, zároveň ale zdokumentoval 92 škodlivých príznakov pri jeho častej konzumácii. Medzi inými uvádza otupelosť, bolesti hlavy, únavu, závrate, bolesti žalúdka, búšenie srdca, zvyšovanie hmotnosti, podráždenosť, úzkosť, stratu pamäti, halucinácie, vyrážky, záchvaty, slepotu, hučanie v ušiach, depresie, stratu sluchu, kŕče, stratu chuti, nespavosť, slabosť.
Niektorí odborníci ďalej aspartam dávajú do súvislosti s nádormi mozgu, sklerózou, epilepsiou, chronickými bolesťami svalov, chronickou únavou, Parkinsonovou a Alzheimerovou chorobou, cukrovkou, malígnymi tumormi lymfatického tkaniva, defektmi u novorodencov.
Zdravy zivotny styl je univerzalny a je vhodny pre kazdeho. Problem je v tom, ze vela ludi chce schudnut za mesiac, a to sa zdravym spobom zivota proste neda. Priberes za mesiac 15 kilo? Tak preco by si mala tolko schudnut?
Ludia su netrpezlivi, lenivi a preto veria takymto nezmyslom. Aj ja som drzala cambridge dietu, aj ja som krasne schudla, par mesiacov som si aj vahu drzala, a potom som to nabrala spat 🙂 Proste je to tak. Ak sa vratis k predchadzajucemu zivotnemu stylu, ide to naspat. A tie prachy, co to stalo, radsej na to ani nemyslim!!!
Ale ok, je to kazdeho volba davat do tela chemiu, ktora poskodzuje organy, alebo vyzivne, zdrave jedla, bylinky, ktorymi svoje telo cistis a vyzivujes vsetkym potrebnym.
Drzim Vam palce.
@erika1235 vsak o tom hovorim 🙂 bez zdraveho zivotneho stylu si postavu neudrzis / neziskas.
a ak uz sladia steviou namiesto aspartamu, tak palec hore. potom vsak nechapem, preco to nepropaguju a nedokazem zohnat ziadne zlozenie. mozes mi sem postnut fotku z obalu - zlozenie? napr. jeden koktejl a polievka. dost ma to zaujima 🙂
@squishy no ved to , dieta ti ma pomoct s tymi prvymi kilami , pomoct zacat ..a potom zdravy zivotny styl ..ved o tom to je ..nikto tu dietu nebude drzat cel zivot ,, a za ten mesiac dva neumries :D..stranka je zatial v pripravach , urcite sa tam bude postovat neskor aj zlozenie ..dockas sa
@squishy no a to nevies ake skodliviny ma v sebe taky paralen,kvapky proti kaslu a antibiotika ,ale sak si ich nikdy nebrala ked sa tak srasne bojis aspartmanu😜vzdy sa najde niekto kto poucuje, mas pravo na nazor podla ustavy......len nestreckuj sama si to drzala, teraz zijes zdravo a nanovo pokukujes po novych produktoch lebo uz maju steviu namiesto umeliny 😃 celý napoj je jeden umelý hnus ,ale mne chuti a pomaha...a nemusis vzdy prejst na zdravu stravu, staci sa jednoducho neprezierat....dneska je taka doba,vsetci chcu vsetko zdrave, bio organicke....kuva mam tri decka,muza ,všetci radi jeme klasicku kuchynu tak sa teraz z toho zdraveho stylu nepo....e h a nakoniec cely zivot som bola ako prst, teraz na krku 40, tri razy jak velryba a no a čo? Nechcem preferovať to čo všetky ovce...jem,pijem to čo vyhovuje mne....bru noc a nech ti to nadsenie vydrží celý život,prajem hlavne slobodnym a bezdetnym
@jojina21 - nechapem, o com hovoris. jedine, co chcem vidiet je zlozenie, ze je tam ozaj stevia. to je taky problem? zaujima ma to z cisto vyzivoveho hladiska. drzat tuto dietu uz ozaj nemienim, ale som rada informovana, kedze na nete tieto info z nejakeho dovodu chybaju. preco asi? 🙂
@squishy téma sa vola cambridge diet-chcem schudnut a nie Cambridge diet-nedrzte ju lebo je to nezdrave a jedzte bylinky..len toľko k tomu..
@kiristinka1 - forum sa vola "cambridge dieta" nic viac, nic menej, t.j. tu ide hadam aj o informacie. o to mi ide 🙂 najde sa tu niekto, kto tuto dietu drzi, ma tie sacky a vie mi tu pridat fotku zlozenia? priamo pod oknom "Tvoj prispevok", v pravo dole. dakujem.
@jojina21 - v prvom rade, dakujem. v druhom rade, nechapem tie urazky. clovek tu chce informacie a zrazu je brzda a kliest. nechapem, preco sa ludia vedia takto samovytocit a nadavat na vsetky strany, ktore maju co len trosku iny nazor na vec. prajem do buducnosti pevne nervy a pokoj v dusi. peace (y) 🙂
jaj uz som tu po dlhom case aj som to sem chcela postnut tu steviu ale vidim ze uz to tu je , tak snad uz bude dobre ..🙂
Cambrigde diétu vrelo odporúčam je chutná nenáročná na prípravu a kilecka a cm idú pekne dole ja som ju držala 6 tyzdnou a dala som dole 11 kg som mesiac bez dieti a ani kilo sa nevrátilo takže veľká spokojnosť ,samozrejme ze k svojmu jedálničku som sa nevrátila vyskúšala som aj ketto diétu ale tam som neschudla ani kilo aj keď som všetko poctivo dodržiavala.
Ahojte dievcata, v kratkosti pripojim aj moj pribeh,obcas to tu citam, tesim sa z Vasim uspechov,najma tie zotrvacne.🙂 ja som tiez cez leto pauzovala, aj som si dopriala vselico ale,ked boli vacsie prehresky,opat som korigovala. Moj ubytok s cd cca 13 kg, monentalne som stale priblizne na 63 a cielom je dostat sa pod 60 kil. Uz asi dva tyzdne som v cykle 3 sacky,ale cez vikend rodinne oslavy moju cestu k cielu vzdy zmarili..tiez uz akosi chyba sebadisciplina. Niekedy si uz tak pripadam,ze sačkujem v praci cez tyzden,tam sa drzim,je to perfektne vykrytie stravy,musim dodat,ze mne to stale chuti,najma polievky a ochutnala som aj nutrifood,tie hlavne jedla nemaju chybu,aj ta fasirka s kasou alebo sparglova polievocka.mnam. avsak napriek tomu stagnujem...pri vareni prehresky,kompenzacie sladkym atd.dnes napr nanuk.cele zle ! Od zajtra rana chcem nabehnut na 2tyzdnovy disciplinu. Lebo len kupujem a efekt uteka...co je skoda. Este chcem dodat,ze dva tyzdne pijem jačmen kt.kombinujem s chlorellou, kvoli detoxu a ociste a myslim,ze v kombinacii s nutrifood by mohol prist zelany efekt rychlejsie. Nie preto to vsak beriem. Prajem Vam vela stastia a discipliny k vysnivanej postave
@walerijana No presne som toto mala aj ja. Na začiatku som schudla cca 13 kíl a potom nie a nie sa naštartovať. Vždy som si nakúpila sáčky (naozaj mi chutili) ale vždy som porušila a efekt nebol až taký. Od dnes som si povedala, že si dám o CD pauzu a idem na pravidelnú stravu podľa jedálnička Petra Havlíčka (nedá sa mi ísť presne podľa toho, ale aspoň niečo skúsim) a uvidím aký bude výsledok.
Musela som to uťať, pretože sáčky som nakúpila a nedodržiavala som to vôbec. Tak uvidíme 🙂
@glloria21 tak drzim palce nech sa dostavi źelany efekt🙂
Dnes som si vyzdvihla stravu na dva tyzdne ..davam si poslednu sancu 🙂 ak popustim v sebadiscipline,odkladam motivaciu po novom roku a šporim radsej na letenku niekam za slnkom🙂

@erika1235 na prvej fotke ste krasne a na tej druhej doslova nadherne a akoby ovela mladsie. super.