icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

susu000
11. mar 2014

@andreafa nepostrehla som ako dlho ju už beries a koľko si schudla?

andreafa
11. mar 2014

@susu000 poslala som ti IP, aby sme nekecali o inom, než je táto téma 🙂

anes52
11. mar 2014

@andreafa moja zlatá, keby som ja mala takú váhu a výšku, vôbec neriešim chudnutie s CD, ale pri vyššej nadváhe aj zdravé stravovanie niekedy zlyhá a hlavne to chudnutie dlho trvá, už po schudnutí súhlasím s názorom susu000, lebo neviem pri ktorej diéte sa dá schudnúť za 7 týždňov 15 kg ako sa to podarilo mne a skoro bez cvičenia, s tým začínam až teraz 🙂

didietka
11. mar 2014

@erikahla presne o tom to je, dostat sa co najskor na zdravu stravu. Ja som brala CD len ako nakopnutie, lebo som proste stale nevedela zacat, tak som si povedala, ze rychlo schudnem prvych par kil a potom uz budem dostatocne motivovana pokracovat dalej prirodzenou -zdravou cestou. Preto som bola na 3CD iba kratko a snazim sa rychlo presedlat na zdravu stravu. uz po 3 tyzdnoch som si zacala davat salaty, kuracie maso, masovo-zeleninove vyvary, vela ryb...... Ku kazdemu jedlu mam aspon 100g salatovych listov a ide to pekne dole. Este len sa blizim k polke chudnutia, ale som velmi spokojna s priebehom aj s tym ako sa to s mojim stravovanim vyvija. A ketozu mam stale.

didietka
11. mar 2014

@andreafa
@erikahla dievcata pridavam sa do vasho kruzku zdravej stravy 🙂

didietka
11. mar 2014

@susu000 myslim, ze k stravovaniu, ako ho opisujes ty vsetky postupne smerujeme, nasim problemom vsak bolo a asi aj dovodom preco sme sa dali na CD, ze nas netrapi 5-10kg nadvahy, ale podstatne viac a vtedy uz nie je lahke zacat ani s cvicenim (vsetko ti zavadza a vsetko ta boli) a tiez vysledky prichadzaju podstatne pomalsie. Ja sa presne takto stravujem ako to opisujes ty od obeda do vecera. Iba na rano mam 1xCD a na desiatu miesto ovocia zeleninu, aby som si udrzala ketozu.
Ak by ti nevadilo, uvitala by som tvoj recept na dukanov chleba-zemlu, ak by sa dalo poslat do IP. Ja doma peciem spaldove pecivo a celozrnny chlieb, ale ja to nejem, kedze je tam vela sacharidov a vyhybam sa lepku.

didietka
11. mar 2014

@erikahla ja si myslim, ze ten prechod na normalnu stravu mas strasne rychli, z 3CD prejst na normalnu stravu za 2 tyzdne mi zavana jojo efektom. Ja by som radsej skratila obdobie s 3CD a predlzila s 2CD a 1 CD. Ale to je len moj nazor, nie som poradkyna.

erikahla
11. mar 2014

@didietka Vo štvrtok idem na kontrolu, uvidím,čo mi povie. Ďakujem za názor.

andreafa
11. mar 2014

Dievcence, kto ma zaujem mozem poslat do IP recepty na chleba, zemle, pizzu, hakusky a lievance podla uja Dukana - bezlepkove, proteinove a vraj vynikajuce 🙂 recepty su od susu000.

andreafa
11. mar 2014

@anes52 máš pravdu s tým chudnutím, ja som potrebovala nakopnúť spalovanie, viem, že to vyznie až smiešne, keďže nemusím chudnúť veľa, ale neľutujem, že som sa na to dala, a keď už teraz viem, aké ťažké je zhodiť aj poondených 6 kíl, tak klobúk dole pred Vami ostatnými. Ste to perfektná motivácia, a tebe gratulujem ku krásnym - 15 kilečkám 🙂 len tak ďalej 😉

zuzikboc
11. mar 2014

@andreafa Ja poprosím 😀 Ďakujem 😉

maros313
Odpoveď bola odstránená
woman14
11. mar 2014

@maros313 super, blahozelam 🙂

andreafa
11. mar 2014

@zuzikboc poslem ti rano 🙂

andreafa
11. mar 2014

@maros313 waw 🙂 gratulacia velika 🙂 🙂

99koalka99
12. mar 2014

@andreafa ahoj, prosím ťa pošleš aj mne do IP receptíky, ďakujem 🙂

erikahla
12. mar 2014

@andreafa Ja mam zaujem. Dakujem 😉

anes52
12. mar 2014

@maros313 no vyzeráš super, fakt iný človek, ešte by som chcela radu od teba a síce kedy si začal počas diéty cvičiť? ja sa nútim do toho ale akosi sa neviem nakopnúť , je cvičenie podľa teba a iste vieš viac aj od ostatných "schudnutých na CD"dôležité? snažím sa viac hýbať ale to cvičenie... 🙂

girlie_konik
13. mar 2014

ahojte, sestra predáva 10 koktejlov za 20€ aj s poštovným (spotreba 20.6.2014 mix prichute), nemal by niekto záujem? V rámci BA možný osobný odber 🙂

misa77
13. mar 2014

Ahojte baby.ja som tu nova a chcem vas inspirovat...ja drzim CD uz 2 mesiace a islo mi dole 15 kg aj napriek tomu ,ze si sem tam dam sunku,bielu zeleninu .......a samozrejme moj nazor je,ze bez pohybu to ide tazsie ,takze som si pridala 2x do tyzdna pilates.....moja mamina to tiez drzi ma 61 rokov ,jej sice vaha za 2 mesiace klesla o 10 kg aj to je super vysledok,ale jej isiel dole vnutorny tuk a centimetre......ja som vsetky diety vyskusala,ale tato mi vyhovujer najviac z 2 dovodu som pod kontrolou a je to myslim si dost drahe.......takze vsetkym chudnucim drzim paste a ten pocit ked namiesto vel.46 si kupite 40 to je supeeeeeeeeer!!!!!!!!!

7104282570
13. mar 2014

Ahoj, přečetla jsem všech 89 stránek a začínám v pondělí. Obdivuji každého co se na to dal a vydržel. Misa 77 také potřebuji 15 kg dolů, tak snad to půjde, čtení těchto příspěvků mě bude motivovat. 🙂

misa77
13. mar 2014

ved preto som napisala tento prispevok,aby som motivovala dalsich,ze sa to da......ja s vahou bojujem cely zivot bohuzial...,ale po porodoch mi zostali vsetky tehotenske kila a dostala som sa na 108 kg a teraz mam 93 a idem dalej ........a ak ma niekto zaujem mam na predaj kase.....1 ks po 2,50eur.....

didietka
13. mar 2014

@misa77 super, pekne ti to ide dole. Ja som dnes 64 den a mam dole 14kg. Ale uz som len na 1cd denne. Aj tak mi vaha pekne klesa.

anes52
13. mar 2014

@misa77 vitaj , ja som tiež začínala na takej váhe ako ty, teraz som už na CD od 20.1. a mám dole tiež 15 kg, aspoň podľa mojej váhy, zajtra alebo v sobotu idem na "merania" tak potom dám ostatné výsledky, tiež som vyskúšala hádam všetky diety a táto mi vyhovuje najviac a aj sa pri nej cítim najlepšie, nech si každý vraví čo chce, nemám zatiaľ nijaký problém ani depku a to že je drahá má tiež svoje výhody, aspoň sme si vedomé že keď za niečo zaplatíme mali by sme to dodržať na 100 %.Tak si teda navzájom držme palce 😀

erikahla
14. mar 2014

Ahojte divcence ! Tak vcera som bola po 3 tyzdnoch na meraniach a mam rovnych 9 kg dole. Vraj ok. Vyfasovala som jedlo na dalsie 2 tyzdne a ten druhy mam extra. A ked som tu pisala o tom prechode na "normalnu"stravu, je dokonca podla ich predpisova este rychlejsi - vsetko prebieha pocas 1 tyzdna a aj vtedy ma byt este ubytok 1-3 kg. Takze tak 😎

panki
14. mar 2014

@girlie_konik ahoj, je to ešte aktuálne? ja by som to kúpila

girlie_konik
14. mar 2014

@panki - ahoj, uz sa ozvala jedna kocka. Ak by to padlo, tak si na rade 🙂

fate_girl
14. mar 2014

Zenusky tak po 31 dnoch na CD mam na vahe -6,5 kg (myslela som a dufala, ze to bude viac, ale nevadi, aj toto potesi 🙂 ) a cm isli tiez pekne dole... prsia nezmenene (aj ked mne sa zdaju o dost mensie, lebo vsetky podprsenky mi lietaju), ruka - 2,5 cm, pod prsiami -4 cm, pas -7 cm, podbrusko -6 cm, boky - 5 cm, stehno - 3,5 cm, nadkolenom -3 cm, lytko - 3 cm... takze "UZ LEN" 13,5 kg a budem max spokojna, dufam, ze do konca maja to zvladnem 🙂

7104282570
14. mar 2014

ahoj, to vám to jde všem krásně 🙂 , moje poradkyně mi doporučila držet v neděli hladovku a od pondělí začít 3 CD, máte s tím někdo zkušenost?

scandy1
14. mar 2014

Ahojte všetci chudnúci. Od zajtra sa k vám pripájam aj ja. Bude to chcieť asi poriadnu dávku pevnej vôle, lebo som rozožratá, tak držte palce. 😀