Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
ahojte, ja som sa vážila ráno, ale bola som v robote, takže hlásim až teraz- schudla som 0.6kg, ale keďže som mala 85.6 a v tabuľke som mala 85kg, tak teraz mám presne 85.0, takže zatiaľ nie je zmena. Nedajú sa dávať aj desat. čísla? Ale nevadí, myslím, že o týždeň to už bude 84, tak si počkám 😉
@jaannuusskkaa do tabuľky prosím teda ešte 85,0kg
@henrieta16 nevadi ako som zvladla 1. level tak zvladnem aj 2. 😀 ale tie kliky daju zabrat
s povodnych 80 kil mam 79 boky -3 prsia a brucho - 1 ak to pojde takto dalej tak to bude super 😀
@henrieta16 ja sa nevzdavam s pasa mi zislo 5cm takze som aj ta trochu rada 😀
@baby124 ja si to tiež vravím, že to zvládnem 😉
@henrieta16 ked sme zacali musime aj skoncit nikdy predtym som necvicila kazdy den no teraz ma to zacalo bavit 😅 musime to zvladnut
@baby124 ved toto, že aj mňa. Nikdy predtým ma cvičenie nebavilo, tak ako teraz. Práve si idem zacvičiť, kym drobec spí a veľmi sa na to teším 😀
@henrieta16 ja vacsinou cvicim az vecer o 18 a hned potom idem do vane a mam pokoj
dnes som sa pri Jillian ani nezapotila a ani nezadýchala a zdalo sa mi to aj nejaké krátke 😀
Stála som na zastávke, keď sa ku mne prihovoril jeden známy, či som to ja. Som nechápavo pozrela, som si myslela, že každý starne... ale až tak som sa zmenila??? ☹ ☹ ☹ A ďalšia jeho otázka ma položila: "si tehotná" ??? Dosť si pribrala. To podotýkam, že som vždy mala 50 kg a vtedy som mala 60 kg. Schudla som teraz 2 kilá vďaka tomu, že pravidelne pijem vodu (predtým som skoro vôbec nepila) viac si pridávam na tanier zeleniny a začala som cvičiť podľa DVD Emmy Tekelyovej. Ešte 3 kilá...na 55 kg... tak by mi to stačilo.
@baby124 ja iba ked drobci spia, podľa toho ako stíham, napr. teraz som si to odcvičila 😀 a mám pokoj 😝 idem ešte vonku na prechádzku, dúfam, že nebude pršať, takže zase nejaký pohyb 😉
@zuzu188 ja som ju cvičila pred chvíľou a už to je akosi krátke, nie? A tiež už mi to neberie takú námahu ako pred pár dňami. 😀
@henrieta16 musíme sa teraz povytešovať,lebo zachvíľu budeme znova nevládať 😀
@alka221 nie od zajtra, štartuj už dnes 😀
@zuzu188 máš namysli 2. level? Akurát som si ho prezerala znovu a zdá sa mi náročnejší, ale ked prejdeme prvý, mali by sme to už lepšie zvládať, bez svalovky, no nie? 😝
@henrieta16 oki, zacvicim uz dnes.. 😉
@henrieta16 mne sa uz to cvicenie zda kratke- len aby som nezazila pri leveli 2 sok 😀 - na dvojku idem az v sobotu.
@henrieta16 ja uz som bola na prechadzke a teraz isla mama s malou tak mam chvilu pre seba

@gabriela1987 moj nazor ked budes brat tab. A davat pozor nastravu ,cvicit tak mozno schudnes,podla mna zbitocne vyhodenie penazi