Chudla ste už niektorá pod dozorom Jozefa Miklu?
Ahoj kocky mam na vas otazocku chudla ste uz niektora pod dozorom Jozefa Miklu? ma nejaku stranku kde sa zaregistrujete on vypracuje jedalnicek a treningovy plan a ma tam dost vela uspesnych klientiek ale tak radsej by som keby mi nejaka otvorene napisala ako je to naozaj dakujem 🙂

skus poslat mail ales lamka http://aleslamka.cz/
@snehulienka99 dakujem
preco nejdes radsej do fitka, v kazdom je x trenerov, ktori ti aj jedalnicek poradia, aj ti ukazu, ako cvicit
nevyhadzuj zbytocne peniaze na nejaky jedalnicek, nikdy nevies ci su tie klienty realne. svetzdravia.sk mal uz pruser s tym, ze si vymyslali spokojne klientky.
Chod do fitka, najmi si trenera, vypracuje jedalnicek, pomoze s cvicenim. Osobny kontakt je na nezaplatenie.
Tým fotografiám úspešných klientiek veľmi neverím. Minulý rok si u neho kolegyňa zaplatila jedálniček a cvičebný plán. Po nejakom čase, tuším mesiaci, mu mala poslať ďalšiu fotku postavy na porovnanie. On to potom zverejňoval na fb a sranda bola, že na tej druhej fotke nebola jej postava 😠

nedala by som mu ani cent...každému dáva rovnaký jedálniček... myslím, že je tu s ním už téma, kde si baby posúvajú o ňom informácie a porovnávajú jedálničky....