Baby, tak ja zacinam malu "odnoz" temy "Chudneme", lebo sa tam zacinaju pliest diety 🙂 . Uz som spiominala, ze pred 100 rokmi mi veeeelmi pomohla schudnut delena strava, aj teraz si ju obcas naordinujem, ale nevydrzim, takze v tomto novorocnom predstavzatovom obdobi - ktora sa ku mne prida? Aj nove recepty bodnu, aj podpora ...
no čo baby ako sa vám darí? mne nijako, ja mám stále chuť na niečo sladké, aj ked zásady dodržujem, dolu som šla kilo, čo by som bola rada, ale včera večer som sa vela najedla na večer a išlo všetko hore. restávam sa vážiť a bude pokoj
ja som donedávna držala túto diétu, aj manžel, ten schudol 11 kíl, no ja som schudla 4 kg, no otehotnela som, , takže pokračujem po pôrode a po kojení 🙂, veľa zdaru prajem, myslím, že je to jedna z diét, kde sa človek môže do sýtosti najesť bez následkov
Ahojte, dodrziava niekto tuto dietu? Od zajtra zacinam, ale potrebujem trochu pomoct.
caute baby . ja zacinam dnes s delenou , vsetko nastudovane ..len nejako mam taku dilemu, ak mam v zivocisny den tvaroh mozem donho dat protein ? on je 90 % bielkovina ,,a je tam na tu jednu odmerku 1,2 gramov sacharidu .. myslite ze to mozem zmiesat ?
Ahojte,baby.ja drzim dietu.schudla som zatial len 3kg xa 2dni ale ide to.ale chcem sa vas opytat co mozem take papat.take jednoduche.z coho sa nepribera.bageta moze byt?energeticke napoje mozu byt?a musli tycinky celozrnne,mozu byt?
@lunuska Už je asi hodne po termíne, ale nedá mi nereagovať, možno pre ďalšie:
Energetické nápoje sa s diétou absolútne nezhodujú. V tele narobia riadny bordel. Musli tyčinky tie také bežné z potravín sú plné jednoduchých cukrov, takže určite nie. Vraj existujú aj nejaké fitnes verzie, proteínové, v predajniach s výživovými doplnkami pre športovcov, ale tie ja nepoznám. (Nie som športovec 😝) A bageta - chlieb všeobecne - sa pri rýchlej diéte vyraďuje medzi prvými.
@lunuska Ja som pri delenej jedla aj chleba, ale len v ten den, ked som mala rastlinnú skupinu, t.j, len s rastlinnou nátierkou 🙂, pila som aj colu - light, kde je umelý cukor, čiže môžeš, ale zasa nie vela, bagetu môžeš taktiež, ked budeš mať rastlinno - zeleninový deň 🙂, t.j., rastlinné nátierkové maslo + akákoľvek zelenina 🙂 Držím palčeky 🙂, aj ja sa chystám na delenú ale až v zime, lebo teraz dojčím moje malé dievčatko 🙂
ahojte baby.môžem si dať v rastlinný deň na domáci čisto špaldový chleba rastlinné maslo( perla) ?
@audiova domáci chlieb áno, podla zásad delenky, cize nesmie obsahovať mlieko, vajcia, olej len repkovy alebo olivovy a pod. .. rastlinne maslo by som vynechala... v rastlinny den co najmenej tukov.. perlu urcite nie... ked uz, tak modra flora light alebo stela... tieto dve su povolene, aj to s prizmurenymi ocami... ked nie je potrebne, nepouzivat... a ked uz tak len tenulinku vrstvu, upplne neviditelnu 😉
hlásim po mesiaci úbytok 2,7 kg. nie je to nič moc ,ale aj to poteší.výška 170cm váha aktuálne 64,1kg
Máte niekto recept na palacinky podľa delenej stravy?
Prosim vas, kolko casu preslo kym ste zacali chudnut na delenej strave? Teda kym sa vaha pohla.
@babulka no ja c hcem zacaz tiez od zajtra konecne..ja som ju drzala asi pred 10 rokmi a schudal som asi cca 8 kg..a drazala som ju dva mesiace...ale cekälkom fajn dieta nei ej to take drasticke a je suepr ze si mozes vybrat aky chces den..na aky mas chut alebo popropadne co mas v chladnicke...moj ciel je 5 kg schudnut aspon..
Pridavam sa drzim od minuleho stvrtka cize zajtra tyzden, nic som neschudla ale som optimista 😀 ono sa to snad nastartuje...ale musim povedat, ze sa citim lachsie ...
kedysi som delenou stravou schudla 5kg za cca 3 mesiace ale musim povedat ze nemam velku nadvahu a jedla som aj vecer napr. strudlu sladenu javorovym sirupom (do 18.00) na co si teraz davam pozor a vecer uz len zivocisny "den."
No co ma zmiata po rokoch vidim pozitivny rozdiel v rozdeleni neutralnych potravin a to : mlieko ,tvaroh, maslo, bryndza, tucne syry a pod....no to si mozem dat v rastlinny den do kavy mlieko? a celozrnny chleba s maslom a syrom ? fuuha....
@pastelka28 ako si na tom ? 🙂
@maslenka no nedavam si ale na par strankach som mlieko objavila v neutralnej skupine...
a podla tohoto : http://www.polakova.sk/delena-strava/ dokonca aj smotanu 😀
@saska112 mozes zltka s mukou?
@catherinah ahoj, dnes uz sice DS nedrzim ale vraj su zltka neutral, podla tych novsich informacii 🙂
@mart1na26 ano, tak ako pises.. ak to splna zasady delenej, kombinujes, len to co sa moze, mozes to jest kedykolvek, v akejkolvek hodine, ale len v tej spravnej kombinacii.. čiže kľudne po obede hneď aj koláčik..