icon

Chudnime spolu

20. sep 2025

Ahojte dievčatá. Neviem či to sem patrí ale rada by som založila,, spolok" chudnucich žien. Včera som dostala takú facku od seba samej a musím už schudnúť. Neobleciem si už nič zo šatníka. Nemám kamarátky a do fitka mi to časovo (zatiaľ) nevychádza a tak nemám kde nájsť ženy, ktoré chudnú a mohli by byť motiváciou. Jedna druhej navzájom. A tak ak máte chuť, môžme si sem písať ako sa nám v chudnutí darí, cviky, jedálniček atď.

Strana
z2
anonym_7ba14f
20. sep 2025

@anonym_autor ináč je tu aj skupina, cesta k mojej premene, alebo tak nejak. Len tam už sú dosť zabehnuté žienky.
Rada sa pridám, ale fotky jedine z jedál pridám, a nejaké recepty, seba nezverejňujem nikde, ani bez hlavy 😄 a necvicim. Aspoň zatiaľ nie

elenajezova
20. sep 2025

Ahojte. Ja som už síce "za vodou", ale rada by som vás inšpirovala. Takto pred tri a pol rokom som sa presne takto naštartovala, že musím dať dole 15 kilov. A od 1.2. som išla za svojím cieľom zo 70 kilov na 54 kilov. To bola moja dievčenská váha. Tak som nabehla do posilňovne, na prvý mesiac som si zajednala trénera a začala som s premenou. Upravila som jedálniček v zmysle nevyjedať "hlúposti " pomedzi hlavné jedlá...a ono to fungovalo ..😅 od februára do júna som dala dole na tých 54 kilov. A držím ich doteraz a to vo veku 50 rokov...😊 Som na seba sama pyšná a páči sa mi moja premena. Najviac sa mi osvedčila rýchla chôdza. Nie beh ale rýchla chôdza...tak veľa stastíčka vám prajem. Samozrejmé, chce to pevnú vôľu a hlavne vydržať...

sevrin
20. sep 2025

To mi pripomenulo, ako na jednom fóre jeden tlstý 120 kilový trkvas mal presne rovnaký plán, ešte sa chvastal ako dá za 8 mesiacov 40 kilov dole 😅
Po dvoch mesiacoch neschudol ani kilo, "však do mája času dosť", po ďalších dvoch mal dokonca o nejaké to kilo navyše 😅 vzdal to.

anonym_64cee7
20. sep 2025
@elenajezova

Ahojte. Ja som už síce "za vodou", ale rada by som vás inšpirovala. Takto pred tri a pol rokom som sa presne takto naštartovala, že musím dať dole 15 kilov. A od 1.2. som išla za svojím cieľom zo 70 kilov na 54 kilov. To bola moja dievčenská váha. Tak som nabehla do posilňovne, na prvý mesiac som si zajednala trénera a začala som s premenou. Upravila som jedálniček v zmysle nevyjedať "hlúposti " pomedzi hlavné jedlá...a ono to fungovalo ..😅 od februára do júna som dala dole na tých 54 kilov. A držím ich doteraz a to vo veku 50 rokov...😊 Som na seba sama pyšná a páči sa mi moja premena. Najviac sa mi osvedčila rýchla chôdza. Nie beh ale rýchla chôdza...tak veľa stastíčka vám prajem. Samozrejmé, chce to pevnú vôľu a hlavne vydržať...

@elenajezova waw super
Ja neviem sa dokopat dať 5 kilo dole😁🫣
Inšpirácia ďakujem

luccija
20. sep 2025
@elenajezova

@elenajezova ako často si chodila a koľko km?

sockar
Odpoveď bola odstránená
anonym_f92664
20. sep 2025

Ja som sa vybrala behat.. teda chodit, lebo nevládzem ubehnúť.. dokopy 2,5km viac chodze jednoznacne nez behu a tempo slimaka, ale aj tak bolo super.. ze som sa ja sprosta tak dlho odhodlavala..🤦😀 nevadi, v pondelok idem znova 🙂 a este fitshaker je fajn, ja som spoko.. chcem to striedat s tym mojim akoze behom/chodzou

sockar
Odpoveď bola odstránená
elenajezova
20. sep 2025
@luccija

@elenajezova ako často si chodila a koľko km?

@luccija každý deň a jednu hodinu rýchlosťou 6 km/ hod.

fineta
20. sep 2025

Aj ja som vo faze chudnutia 7 tyzdnov. Dnes mi váha ukázala -6,5 kila. Konečne ma tento spôsob žitia začína baviť. Este 2x toľko a budem najšťastnejšia. Držím Ti veľmi a aj ostatným s podobným osudom päste. 😁😁

fineta
20. sep 2025
@elenajezova

@elenajezova a koľko ti trvalo schudnúť 16 kil? 😊

elenajezova
20. sep 2025

Od začiatku februára do konca júna. Teraz sú to už vlastne vyše tri roky.

fineta
20. sep 2025
@elenajezova

Od začiatku februára do konca júna. Teraz sú to už vlastne vyše tri roky.

@elenajezova klobúk dolu za 4 mesiace 👌🏽

majlo1234
20. sep 2025
@sockar
Odpoveď bola zmazaná

@sockar to som presne ja🤣odbehnem maraton a potom vyzerem aj susedovie chladnicku

sockar
Odpoveď bola odstránená
sockar
Odpoveď bola odstránená
loliki
20. sep 2025

No chudnime spolu. Dnes som bola na rodinnej oslave, jedla máme ešte aj na zajtra. 🙂

sockar
Odpoveď bola odstránená
autor
21. sep 2025

Mne vylúčením sladkého a podobných blbostí kilá nejdú dole. Ja musím zamakať a vtedy sa to pohne. Inak mám 163cm a 74kg, čo je extrém. Pred 8 rokmi som mala 53kg a mala som už aj 47kg. Najlepšie som sa cítila pri 47kg.

anonym_714f68
21. sep 2025
@anonym_autor

Mne vylúčením sladkého a podobných blbostí kilá nejdú dole. Ja musím zamakať a vtedy sa to pohne. Inak mám 163cm a 74kg, čo je extrém. Pred 8 rokmi som mala 53kg a mala som už aj 47kg. Najlepšie som sa cítila pri 47kg.

@anonym_autor ja 171/77 🙄 .... potrebujem 63

allie1008
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor co keby sme sa podporovali cez whatsapp?

anonym_8f6929
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak pri tej výške 47kg to ani rici ani cici..to ani krv nemôžeš darovať.

autor
22. sep 2025
@anonym_8f6929

@anonym_autor Tak pri tej výške 47kg to ani rici ani cici..to ani krv nemôžeš darovať.

@anonym_8f6929 mala som zadok aj prsia primerané postave. Obliekla som si hocičo a vyzeralo to dobre. Včera mi v obchode bolo do plaču keď soomsi skúšala oblečenie. A inak krv nemôžem darovať asi aj tak lebo beriem anopyrin (opravte ma ak sa mýlim)

autor
22. sep 2025
@anonym_714f68

@anonym_autor ja 171/77 🙄 .... potrebujem 63

@anonym_714f68 no a teraz si predstav mňa o 10cm nižšiu s tvojou váhou. Inak v akom štádiu chudnutia si teraz?

autor
22. sep 2025

Baby tak ja dnes začínam už natvrdo. Dúfam že na Vianoce sa vám odfotim v šatách ktoré mám tu odložené už 4 roky 🫣

sherynkamalinka
22. sep 2025
@anonym_autor

Baby tak ja dnes začínam už natvrdo. Dúfam že na Vianoce sa vám odfotim v šatách ktoré mám tu odložené už 4 roky 🫣

@anonym_autor idem do toho s tebou. Dnes začínam s behom 🙂

autor
22. sep 2025
@sherynkamalinka

@anonym_autor idem do toho s tebou. Dnes začínam s behom 🙂

@sherynkamalinka ideš prvý krát behať? Ja tiež chcem začať len budúci týždeň mám jedno kontrolné vyšetrenie a keď bude všetko ok tak sa pustím do behu aj ja. Ale tento týždeň začnem len veľkou úpravou stravy a nejakým cvičením doma. Akú máš výšku a váhu?

anonym_8e1f63
22. sep 2025

Ja som uz v proscese, od zaciatku marca zatial -20kg. Este by som chcela aspon 7 ale uz to ide velmi pomaly 🙈

sherynkamalinka
22. sep 2025
@anonym_autor

@sherynkamalinka ideš prvý krát behať? Ja tiež chcem začať len budúci týždeň mám jedno kontrolné vyšetrenie a keď bude všetko ok tak sa pustím do behu aj ja. Ale tento týždeň začnem len veľkou úpravou stravy a nejakým cvičením doma. Akú máš výšku a váhu?

@anonym_autor mám 158 a 56 kg. Ciel je 50 max 52. Behať idem prvýkrát. Plán je behať 5 týždene, tak uvidíme 🙂
ako ideš upravovať stravu? Co sa chystas vynechať?

anonym_714f68
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_714f68 no a teraz si predstav mňa o 10cm nižšiu s tvojou váhou. Inak v akom štádiu chudnutia si teraz?

@anonym_autor jem 5x denne plus bicykel aspon 30 min denne.. do konca roka by som mala rada 65.

Strana
z2