Chudnime spolu
Ahojte dievčatá. Neviem či to sem patrí ale rada by som založila,, spolok" chudnucich žien. Včera som dostala takú facku od seba samej a musím už schudnúť. Neobleciem si už nič zo šatníka. Nemám kamarátky a do fitka mi to časovo (zatiaľ) nevychádza a tak nemám kde nájsť ženy, ktoré chudnú a mohli by byť motiváciou. Jedna druhej navzájom. A tak ak máte chuť, môžme si sem písať ako sa nám v chudnutí darí, cviky, jedálniček atď.
Ahojte. Ja som už síce "za vodou", ale rada by som vás inšpirovala. Takto pred tri a pol rokom som sa presne takto naštartovala, že musím dať dole 15 kilov. A od 1.2. som išla za svojím cieľom zo 70 kilov na 54 kilov. To bola moja dievčenská váha. Tak som nabehla do posilňovne, na prvý mesiac som si zajednala trénera a začala som s premenou. Upravila som jedálniček v zmysle nevyjedať "hlúposti " pomedzi hlavné jedlá...a ono to fungovalo ..😅 od februára do júna som dala dole na tých 54 kilov. A držím ich doteraz a to vo veku 50 rokov...😊 Som na seba sama pyšná a páči sa mi moja premena. Najviac sa mi osvedčila rýchla chôdza. Nie beh ale rýchla chôdza...tak veľa stastíčka vám prajem. Samozrejmé, chce to pevnú vôľu a hlavne vydržať...
To mi pripomenulo, ako na jednom fóre jeden tlstý 120 kilový trkvas mal presne rovnaký plán, ešte sa chvastal ako dá za 8 mesiacov 40 kilov dole 😅
Po dvoch mesiacoch neschudol ani kilo, "však do mája času dosť", po ďalších dvoch mal dokonca o nejaké to kilo navyše 😅 vzdal to.
Ahojte. Ja som už síce "za vodou", ale rada by som vás inšpirovala. Takto pred tri a pol rokom som sa presne takto naštartovala, že musím dať dole 15 kilov. A od 1.2. som išla za svojím cieľom zo 70 kilov na 54 kilov. To bola moja dievčenská váha. Tak som nabehla do posilňovne, na prvý mesiac som si zajednala trénera a začala som s premenou. Upravila som jedálniček v zmysle nevyjedať "hlúposti " pomedzi hlavné jedlá...a ono to fungovalo ..😅 od februára do júna som dala dole na tých 54 kilov. A držím ich doteraz a to vo veku 50 rokov...😊 Som na seba sama pyšná a páči sa mi moja premena. Najviac sa mi osvedčila rýchla chôdza. Nie beh ale rýchla chôdza...tak veľa stastíčka vám prajem. Samozrejmé, chce to pevnú vôľu a hlavne vydržať...
@elenajezova waw super
Ja neviem sa dokopat dať 5 kilo dole😁🫣
Inšpirácia ďakujem
@elenajezova ako často si chodila a koľko km?
Ja som sa vybrala behat.. teda chodit, lebo nevládzem ubehnúť.. dokopy 2,5km viac chodze jednoznacne nez behu a tempo slimaka, ale aj tak bolo super.. ze som sa ja sprosta tak dlho odhodlavala..🤦😀 nevadi, v pondelok idem znova 🙂 a este fitshaker je fajn, ja som spoko.. chcem to striedat s tym mojim akoze behom/chodzou
@elenajezova ako často si chodila a koľko km?
@luccija každý deň a jednu hodinu rýchlosťou 6 km/ hod.
Aj ja som vo faze chudnutia 7 tyzdnov. Dnes mi váha ukázala -6,5 kila. Konečne ma tento spôsob žitia začína baviť. Este 2x toľko a budem najšťastnejšia. Držím Ti veľmi a aj ostatným s podobným osudom päste. 😁😁
@elenajezova a koľko ti trvalo schudnúť 16 kil? 😊
Od začiatku februára do konca júna. Teraz sú to už vlastne vyše tri roky.
Od začiatku februára do konca júna. Teraz sú to už vlastne vyše tri roky.
@elenajezova klobúk dolu za 4 mesiace 👌🏽
No chudnime spolu. Dnes som bola na rodinnej oslave, jedla máme ešte aj na zajtra. 🙂
Mne vylúčením sladkého a podobných blbostí kilá nejdú dole. Ja musím zamakať a vtedy sa to pohne. Inak mám 163cm a 74kg, čo je extrém. Pred 8 rokmi som mala 53kg a mala som už aj 47kg. Najlepšie som sa cítila pri 47kg.
Mne vylúčením sladkého a podobných blbostí kilá nejdú dole. Ja musím zamakať a vtedy sa to pohne. Inak mám 163cm a 74kg, čo je extrém. Pred 8 rokmi som mala 53kg a mala som už aj 47kg. Najlepšie som sa cítila pri 47kg.
@anonym_autor ja 171/77 🙄 .... potrebujem 63
@anonym_autor co keby sme sa podporovali cez whatsapp?
@anonym_autor Tak pri tej výške 47kg to ani rici ani cici..to ani krv nemôžeš darovať.
@anonym_autor Tak pri tej výške 47kg to ani rici ani cici..to ani krv nemôžeš darovať.
@anonym_8f6929 mala som zadok aj prsia primerané postave. Obliekla som si hocičo a vyzeralo to dobre. Včera mi v obchode bolo do plaču keď soomsi skúšala oblečenie. A inak krv nemôžem darovať asi aj tak lebo beriem anopyrin (opravte ma ak sa mýlim)
@anonym_autor ja 171/77 🙄 .... potrebujem 63
@anonym_714f68 no a teraz si predstav mňa o 10cm nižšiu s tvojou váhou. Inak v akom štádiu chudnutia si teraz?
Baby tak ja dnes začínam už natvrdo. Dúfam že na Vianoce sa vám odfotim v šatách ktoré mám tu odložené už 4 roky 🫣
Baby tak ja dnes začínam už natvrdo. Dúfam že na Vianoce sa vám odfotim v šatách ktoré mám tu odložené už 4 roky 🫣
@anonym_autor idem do toho s tebou. Dnes začínam s behom 🙂
@anonym_autor idem do toho s tebou. Dnes začínam s behom 🙂
@sherynkamalinka ideš prvý krát behať? Ja tiež chcem začať len budúci týždeň mám jedno kontrolné vyšetrenie a keď bude všetko ok tak sa pustím do behu aj ja. Ale tento týždeň začnem len veľkou úpravou stravy a nejakým cvičením doma. Akú máš výšku a váhu?
Ja som uz v proscese, od zaciatku marca zatial -20kg. Este by som chcela aspon 7 ale uz to ide velmi pomaly 🙈
@sherynkamalinka ideš prvý krát behať? Ja tiež chcem začať len budúci týždeň mám jedno kontrolné vyšetrenie a keď bude všetko ok tak sa pustím do behu aj ja. Ale tento týždeň začnem len veľkou úpravou stravy a nejakým cvičením doma. Akú máš výšku a váhu?
@anonym_autor mám 158 a 56 kg. Ciel je 50 max 52. Behať idem prvýkrát. Plán je behať 5 týždene, tak uvidíme 🙂
ako ideš upravovať stravu? Co sa chystas vynechať?
@anonym_714f68 no a teraz si predstav mňa o 10cm nižšiu s tvojou váhou. Inak v akom štádiu chudnutia si teraz?
@anonym_autor jem 5x denne plus bicykel aspon 30 min denne.. do konca roka by som mala rada 65.

@anonym_autor ináč je tu aj skupina, cesta k mojej premene, alebo tak nejak. Len tam už sú dosť zabehnuté žienky.
Rada sa pridám, ale fotky jedine z jedál pridám, a nejaké recepty, seba nezverejňujem nikde, ani bez hlavy 😄 a necvicim. Aspoň zatiaľ nie