Chudnutie a ovisnutá koža

vahcaac
28. apr 2023

Baby idem z popôrodných 90 kg na 60 kg. Zatiaľ mám 76kg. Tie čo máte skúsenosti s chudnutím veľkej váhy, máte ovysnutu kožu?

Pred tehotenstvom som mala 60 ca. Tých 90 som mala asi tak dva mesiace

lucia851
28. apr 2023

@vahcaac ahoj a ako sa ti darí chudnúť lebo mne to vôbec nejde ledva som 4 kila schudla a nechce sa to pohnúť

domiklik
28. apr 2023

@vahcaac silový tréning a dostatočný príjem kalorii

lucia851
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinka888
28. apr 2023

Koza je elasticka. A ak su to poporodne kila a vaha ide dolu zdravo pomaly nemusis sa bat.

lenuska1907
28. apr 2023

Ja som schudla zo 72 (keď som išla rodiť), na 49, ovisnuta koža mi veru ostala, jemne sa to zlepsovalo po cca 2 rokoch, no teraz som zasa tehotná, tak budem znova na štarte. Co pomáhalo podľa mňa bolo masírovanie koze kefou na telo pri kúpeli. Plus odporúča sa pridať kolagén ako doplnok. (Nezabudnúť kombinovať s viť. C- podporuje jeho vstrebávanie)

vahcaac
autor
28. apr 2023

Chudnem pomaly, sólovým tréningom a stravou. Ide mi to dobre, ale ja nemám žiadny cieľ časový dokedy to chcem stihnúť. Cítim sa lepšie každý den

missviolet
28. apr 2023

schudla som pomalym tempom zatial 31kg a zatial ziadna ovisnuta koza az sa cudujem

pralinka25
28. apr 2023

asi trochu zalezi aj od veku a od elasticity koze. popraskala ti koza v tehotenstve? ja som raz schudla 30 kil po prvom porode behom pol roka a neovislo mi nic ale bola som mlada 28 rokov. teraz som v tehotenstve tolko nepribrala pribrala som len 12 kil ale uz mam 40 a podla mna ta koza nie je uz to co byvala. ked stojim je to v pohode ale ked si sadnem alebo sa zohnem nezda sa mi taka pevna na bruchu takze podla mna vek je dost dolezity faktor.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz