Baby idem z popôrodných 90 kg na 60 kg. Zatiaľ mám 76kg. Tie čo máte skúsenosti s chudnutím veľkej váhy, máte ovysnutu kožu?
Pred tehotenstvom som mala 60 ca. Tých 90 som mala asi tak dva mesiace
Koza je elasticka. A ak su to poporodne kila a vaha ide dolu zdravo pomaly nemusis sa bat.
Ja som schudla zo 72 (keď som išla rodiť), na 49, ovisnuta koža mi veru ostala, jemne sa to zlepsovalo po cca 2 rokoch, no teraz som zasa tehotná, tak budem znova na štarte. Co pomáhalo podľa mňa bolo masírovanie koze kefou na telo pri kúpeli. Plus odporúča sa pridať kolagén ako doplnok. (Nezabudnúť kombinovať s viť. C- podporuje jeho vstrebávanie)
Chudnem pomaly, sólovým tréningom a stravou. Ide mi to dobre, ale ja nemám žiadny cieľ časový dokedy to chcem stihnúť. Cítim sa lepšie každý den
schudla som pomalym tempom zatial 31kg a zatial ziadna ovisnuta koza az sa cudujem
asi trochu zalezi aj od veku a od elasticity koze. popraskala ti koza v tehotenstve? ja som raz schudla 30 kil po prvom porode behom pol roka a neovislo mi nic ale bola som mlada 28 rokov. teraz som v tehotenstve tolko nepribrala pribrala som len 12 kil ale uz mam 40 a podla mna ta koza nie je uz to co byvala. ked stojim je to v pohode ale ked si sadnem alebo sa zohnem nezda sa mi taka pevna na bruchu takze podla mna vek je dost dolezity faktor.
@vahcaac ahoj a ako sa ti darí chudnúť lebo mne to vôbec nejde ledva som 4 kila schudla a nechce sa to pohnúť