Ahojte, viete mi poradiť ako mám schudnúť pri deťoch? Jedna má 5 rokov, škôlkarka, a maličká má 8 mesiacov. Nič drastické, niečo s čím máte skúsenosti, nepotrebujem schudnúť veľa ani okamžite. Chcela by som dať dole aspoň 5 kg. Ďakujem
@denyskalili pohyb strava tieto dve veci sú veľmi dôležité
Cvicit a jest zdravo?
Nedojedat po detoch, vecer sa nedlavit sladkym na doplnenie energie. 5 rocnu na bike, malu do kociara a Ty k tomu korcule alebo bicykel a sedacka/ cyklovozik. Turistika s nosicom, v zime lyze. Vahu si takto drzim po troch detoch, organizovanemu cviceniu som nejak nikdy neprisla na chut.
@beata_k Lenze chudnutie nie je o pol dni vo fitku ani raw strave. Je to celkova zmena zivotneho stylu, nastartovanie svojho organizmu, kvalitna vyvazena strava, dostatok pohybu.
Ale chapem, ze deti su univerzalnou vyhovorkou na vsetko Kazda z nas to tak do urcitej miery robila
@zmrzlinka2021 Ja viem. Len som velmi nepochopila preco sa pyta co s tym maju deti. No vsetko. Dobre vieme, ze s detmi to uz nie je tak jednoduche ako bez nich. Taka otazka o nicom.
@beata_k Ono chudnutie je vecou hlavy, vole.. mas kopec bezdetnych, ci s detmi, co su pomaly uz dospele, a rodicia su obezni. A zial potom castokrat aj tie deti.
@denyskalili uplne normalne, ako bez deti. Zvysit vydaj a znizit prijem.
Praveze pre mna deti este lepsia motovacia- aby si za nimi vladala behat a treba zdravo varit aj kvoli tym detom. Ja som zacala tak, ze ked bola mala v skolke, drobca slm supla do kocika a takmer kazdy den 7km rychla chodza. Prestala som sa napchavat pecivom a cestovinami, uvarila radsej zdravsie jedlo. Kedze zeleniny a kvakitneho masa kvoli maleho prikrmom bolo stale dost, slo to o to lahsie.
Trochu viac pohybu ak je to možné (napr. prechádzka s deťmi) a trochu menej jedla alebo lepšie povedané večer jesť najneskôr do 19 tej potom už nie aj keby ste ako hladná až ráno raňajky normálne.
@denyskalili tiež som doma na materskej a začala som premenu, cvičím doma, tých 35 40min každý deň sa dá nájsť bud skoro ráno keď spi alebona obed alebo večer. Aspoň pre mňa je to priorita a už som schudla 9kg za dva mesiace
Ahoj, podobne mám 2 deti - 4 ročná a 10 mesačná. Znížila som príjem, zvýšila výdaj, začala som cvičiť s Fitshakerom a dala s dole 8 kíl. Ja to hlavne o strave a VŠETKO ZAČÍNA V HLAVE.
Ak sa hybes veľa a váha nejde dole, musíš sa hýbať ešte viac, lebo telo si zvyklo. Vyšší výdaj, nizsi príjem, inak to nejde
Chudnutie nie je o pohybe , ale o strave. To ti povie kazdy trener. Mozes sa hybat kolko aj nechces, ale ked si das poriadnu veceru a potom ides spat, tak tazko zhodis. Rataj si kalorie a schudnes, prijem max 1500:denne.
@denyskalili co ma chudnutie spolocne s detmi?