icon

Chudnutie, zdravá strava - jedálniček od Barbory Gamanovej

roxana61
16. aug 2021

Ahoj, je tu niekto kto mal jedálniček od Barbory Gamanovej, ktorá má na FB aj IG stránku ako je v nadpise tejto diskusie...? Skúsenosti, recenzie...? Ceny sú vysoké,tak či to podľa vás stoji zato. Ďakujem

janai1
Odpoveď bola odstránená
roxana61
autor
16. aug 2021

@janai1 aký si mala? Na chudnutie? Nechudla si? Alebo jedla boli nechutne? ...a mala si ho dávnejšie alebo teraz niekedy

janai1
Odpoveď bola odstránená
roxana61
autor
16. aug 2021

@janai1 takže si ani podla toho nešla. Tak nevieš či schudneš toľko čo sľubuje...?

roxana61
autor
16. aug 2021

@janai1 vyzerá tak profi

kacusik69
16. aug 2021

@roxana61 nemam jedalnicek od nej, ale mam z tejto aplikacie, pouziva ju mnoho vyzivovych poradcov a trenerov… recepty su tie iste, akurat prijem je vypocitany (mal by byt) konkretne na tvoju osobu, a uz jednotlive jedla vacsinou ti navoli osoba ktora ti jedalnicek robi… ja mam verziu s uplne vsetkymi jedlami, tak si vyberam… a schudla som cca 13 kg … opakujem ale ze s nou skusenost nemam, ale tento jedalnicek nie je najhorsi, treba mat len stastie na to ze sa trafi do chuti…

roxana61
autor
16. aug 2021

@kacusik69 a koľko si zaň zaplatila,ak sa môžem opýtať...
A ešte ako dlho ti trvalo dat dole tych 13kg

kintina1
16. aug 2021

@roxana61 skuste si pozriet na insta zuzkafit_inba_fitness , ja som mala od nej jedalnicek a bol super a za prijatelnu cenu 😊😊😊

janai1
Odpoveď bola odstránená
kacusik69
16. aug 2021

@roxana61 od 15.4. idem s jedalnickom (ale nie vsetky jedla cerpam len z neho, viac menej sa len inspirujem - u mna to bolo trosku ine cele) - celkovo rozdiel je od 1.4. a ja som za jedalnicek neplatila, ale tam kde ho robia, ho robia tusim za 50 alebo 70 eur

zdenazz
6. mar 2022

@roxana61 Ja mám jedalniček od Gamarovej. A hneď som oľutovala, škoda peňazí . Držala som sa ho 2mesiace a dlhšie som trpieť nemohla .Tie recepty je jeden odpor. Väčší grc som nejedla , také kombinácie jedál čo dala do tých receptov , bezhlavo . Aj keď som jej napísala , že aké suroviny nemám rada , dala mi ich tam . Takze 2mesiace som na ranajky mala len jedno to isté jedlo na obed som striedala 4jedlá a na večeru 3. Ani som neschudla koľko som chcela a keď som jej to písala že kde je problém , odpísala mi že viac nepotrebujem schudnúť . WTF !…..Tak som si nastavila svoj vlastný režim a schudla som hneď pekne a bez hnoja v ústach .

luccija
6. mar 2022

@janai1 veď tie jedla nevyzerajú zle🙂ale taký jedálniček nie je umenie zostaviť.

roxana61
autor
9. mar 2022

Ja som si nakoniec ten jedálny objednala a popravde tiez ľutujem. Chudla som len prvý mesiac, potom sa to zaseklo. (Skúsila som 2x s odstupom q rovnaký scenar) Najviac ma hnevala komunikácia s nou, trvalo dlho kým odpísala, niekedy až na druhý mail a I to, akoby len ho zbežne prešla a odpovedala na kazde desiate. Neprimerane veľmi prehnaná cena..

kika_46
18. máj 2022

@kacusik69 z akej aplikacie prosim?

silvia3121
30. okt 2022

Baby aj mna by zaujimala ta aplikacia aka je to?

majka879742
30. okt 2022

@roxana61 ahoj ja som sice od nej nemala ale takýto plán ako dava ona som mala... Je to plán ktorý tuším využívajú aj poradcovia v extrémnych premenách. Každý plán je na mieru 🙂 Mne pomohol a aj kamarátka co ho mala dala krásne dole 🙂

silvia3121
30. okt 2022

@majka879742 vies mi poslat prosim do ip ako taky plan vyzera? Ja mam toez od trenera ale mne tristvrtina z toho nechuti 🤦‍♀️

majka879742
30. okt 2022

@silvia3121 ahoj rada by som ale keďže som to mala vytlačené len a to bolo cca 4 roky dozadu tak to už nemám :(

roxana61
autor
30. okt 2022

@majka879742 je to len vytvorene cez rovnaký program. Jedálny zostavuje už konkrétny poradca alebo ako ich nazvať. Teda v extrémnych Michal Pálenik a tu ona. Ona nastaví kcl, jedlá,zloženie....ten program len vygeneruje rozloženie energie, cholesterol v jedle a podobne

silvia3121
30. okt 2022

@majka879742 dakujem krasne aj tak za ochotu ❤️

kacusik69
30. okt 2022

@silvia3121 ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera

silvia3121
30. okt 2022

@kacusik69 dakujem skusim nieco z toho 😊

kacusik69
30. okt 2022

@silvia3121 to je len priklad… tych receptov tam je cca 550, bez “vynimiek” a obmedzeni… + je to nastavene na konkretny prijem konkretnej osoby, aby to fungovalo, treba mat nastavene vlastne “parametre”

Ja osobne som si jedalnicek vytvorila, no neriadim sa nim od A po Z, skor sa chodim inspirovat receptami, uz sa stravujem podla vlastnej chuti tak aby som naplnila kcal a mala vydaj vyssi ako prijem, plus nutricne vyvazene jedlo

kacusik69
30. okt 2022

kto robi tieto jedalnicky, ti dokaze vytvorit plan na mieru, s obmedzenim potravin ktore napr. nemas rada alebo mas na ne alergiu a podobne… vtedy je samozrejme alternativ menej… ale konkretne tie priklady ktore som uviedla, absolutne nemusia sediet tvojim “potrebam”, myslela som ze chces vidiet vzorovy jedalnicek/vzorove jedla z daneho jedalnicku… je ich tam dokopy niekolko, vseobecny, so znizenymi sacharidmi, v tehotenstve, tusim aj vegetariansky, max. 5 surovin atd. (ja mam ten vseobecny na 5 jedal denne cca 110 alternativ z kazdeho)

monikas03
Autor odpoveď zmazal
didi19
7. feb 2024

@kacusik69
Zdravim ja by som sa chcela opýtať aku apku ste použili. Ďakujem