icon

Čo vás motivovalo začať chudnúť?

11. aug 2024

Baby, kedy ste si povedali, že už stačilo priberania alebo života s nadváhou a schudli ste? Čo bola pre vás posledná kvapka alebo motivacia? Ja mám 170 cm a 80 kg a chcem ísť naspat na 60 a ide mi to veľmi ťažko. ..

Strana
z2
bublinka1426
11. aug 2024

ze ta varuju pred predcasnym umrtim

majamat
11. aug 2024

ja vobec netusim.
1x sa mi podarilo 14kg, vtedy som mala asi 2m pred stretavkou a to spustilo chudnutie.

2x sa mi podarilo asi len 7kg, po tehu

3x som hcudla asi 2r po sebe, cez sviatky cosi pribudlo, dokopy asi 22kg s tym, ze som chudla asi 3-4kg 2x. no a vtedy ma nakoplo jedine to, e mi uz zle travilo, po sviatkoch som bola nafuknuta, prejedena, uz niekolko mesiacov ma palievala zaha.

teraz sa pokusam a nedari sa. aj ked par dni vydrzim, potom pride zly dena hotovo. ako na hojdacke. opat som totiz pribrala cast tyhc schudnutych kg.

mamamasama
11. aug 2024

A čo máte z toho, že chudnete? Ľudia si ešte stále neuvedomujú, že kľúčom k dlhovekosti sú svaly. Chudnutie je popritom už len bonus.

tramtada31
11. aug 2024

Nakoplo má to, že som sa videla na videu, ale nemala som pri rovnakej výške toľko ako ty, 80 kil som mala, keď som šla rodit, je to celkom veľa. Takze popozeraj si fotky a videa seba a kriticky zhodnot, že tvoja postava veľmi atraktívna nie je.

bublinka1426
11. aug 2024

@mamamasama tak zas nadbytocny tuk kolem organov nie je ziadne terno preto asi..

som tucna ale mam vela svalov a co mam z toho...iba ze nemam celulitidu

really8
11. aug 2024

No to ze som sa nezmestila/necitila dobre vo vacsine zo satnika. Ale tak rozumej to bola motivacia po porodoch, kedy mi ostalo asi 8-9 kilo. Dalej sledujem na insta zeny ktore sa pekne obliekaju a cvicia. Motivuju ma, chcem mat postavu ako ony a moct si obliect co chcem. Pozrela som si fotky, tie stehna a paze. Brrrr. A v neposlednom rade pohlad na seba, idealne nahu po leziacky.

mamamasama
11. aug 2024

@bublinka1426 ,ak by si mala veľa svalov, nebola by si tučná.

bublinka1426
11. aug 2024

@mamamasama si predstav ;) mam

svaly mam na rukach nohach niekedy som sportovala

mamamasama
11. aug 2024

@bublinka1426 🤣🤣🤣 Aha. Takže ti ostali nejaké pozostatky? Nemáš veľa svalov bublina. Máš svaly. Tak ako každý. Ak by si mala viac svalov, nebola by si bublina.

simsalabim
11. aug 2024

Ked mi sestra povedala, ze po menopauze jej uz nejde dat dolu ani gram.

di1234
11. aug 2024

Keď som sa videla na fotkách z promócií. Ja som neschudla na kilách takmer nič, ale postava sa mi markantne zmenila čo sa týka pomeru svalstva a tuku. Z veľkosti 42 som sa dostala na 36-38.

bublinka1426
11. aug 2024

@mamamasama ostali mi pozostatky ale zial sa mi svetko uklada do brucha

mamamasama
11. aug 2024

@bublinka1426 lebo necvičíš. Ak by si cvičila, papala bielkoviny, mala by si veľké svaly a nemala tuk. Svaly spaľujú tuk extrémne rýchlo. Pri dobrej strave pravdaže.

bublinka1426
11. aug 2024

@mamamasama

mam svaly nohy ruky genetika aj pri 70kg som nosila M velkost a mala 36cm biceps genetika sa to vola. ja som nidky necvicila cielene na ruky a svalky som mala hned. nechapem je to tak. aktualne mam svalnate nohy ruky a velke brucho. ano asi som expemplar ale ja mam brusny tuk. moja kamoska zas ma tu istu vahu ako a ja chudsie bruchoa tucne ruky a nohy
postavy su rozne.

salamistka
11. aug 2024

Cvičím celkom dosť, ale žiaľ svaly sú očividne prekryté tukom 😆 ,lebo ich nevidieť. A na bruchu sa mi usádzajú všetky prehrešky (sladkosti) v strave a chcela by som sa toho tuku z brucha zbaviť, pretože už ho mám v takom stave, že si nemôžem dať obtiahnuté šaty...a na UZV mi povedali, že mám stukovatenú pečeň. Krvné výsledky sú v norne, ale zas nie je mi to jedno, že mám ten viscelárny tuk.

beata_k
11. aug 2024

3 strie na stehne som si vsimla. Po 2 tehotenstvach sa mi urobila jedna a teraz 3. To som si uz seriozne poklepala po cele. Kalorie nepocitam, ale jem mensie porcie. Ide to pomaly, ale ide.

colsami
11. aug 2024

Ked som na vahe videla ako prvu osmicku, dovtedy som sa vzdy utesovala ze ved "sedemdesiatnieco". Oblial ma studeny pot a dala som dole takmer 20kg.

angelous1991
11. aug 2024

Tiež som sa videla na fotkách a zle som sa cítila veľmi deprimovana že si nemôžem kúpiť na seba žiadne pekne veci . Do obchodov som sa chodila len pozrieť a odchádzala so slzami v očiach že mi nič nepadne … začínala som na 99 kg .. chvalabohu po schudnuti sa mi podarilo udržať si váhu už cez 2 roky , aj keď by som mala ešte schudnúť na svoju výšku , zatiaľ to stojí ale nejako to ani neriešim . Držím si stravu a na plno sa zas do toho pustím po lete .

cica8
11. aug 2024

Musíš mat správnu motiváciu, správne produkty ak chceš pomôžem ti 😊

mmoonna
11. aug 2024

Ja som si kúpila nohavice, o ktorých som bola presvedčená,že mi budú voľné a neboli. To bola moja posledná kvapka. Schudla som zo 75 kg na 50kg. Túto váhu +- 2kg si držím už cca 20 rokov

veronika2021
11. aug 2024

@bublinka1426 tuk medziorganmi je ukladany kortizolom pokial viem….treba dat dokopy kortizol a i zulin a malo by sa to pohnut spravnym smerom.

duppka13
11. aug 2024

Ked mi muz povedal ze som tucna (pouzil skaredsi vyraz)

nene05
Autor odpoveď zmazal
fizbo
11. aug 2024

Mna nakoplo to, ze mi kamoska ukazala Kaloricke tabulky. Dovtedy som si myslela, ze je to blbost a ze to pocitanie musi byt mega komplikovane. Ale vobec nie, hned ma to zacalo dokonca bavit a schudla som pekne

evcagabi
12. aug 2024

Posledna kvapka bude pre mna porod 😅

blancheporte
12. aug 2024

Pohľad do zrkadla. Už to bolo cez ..... Začala som chodiť do fitka, úprava stravy,pohyb. Schudla som 33 kíl a ešte 10 chcem. Už to ide ťažšie 🤗

autor
12. aug 2024

@blancheporte vau,to si super zhodila ..koľko ti to trvalo

autor
12. aug 2024

@evcagabi to sa neráta 🙂)

blancheporte
12. aug 2024

Najprv za rok a pol 23 kíl a potom pauza....bola Corona. A tak cvičím zase od apríla a išlo dole 10 kíl.

acsa
15. aug 2024

Dovolenka 🙈 Mala som 172cm a 73kil. Chcela som schudnúť a spevniť na 65kg. Teraz mám 62kg ale ja sa takto cítim lepšie, keďže som zistila že som sa prežierala, zbytocne som veľa jedla, potom ma vkuse bolel žalúdok. Teraz papám menej ale 5 krát za deň. Sledujem si kalorické tabuľky a kila idú dole.

Strana
z2