icon

Cvičenie 30 minút denne - formovanie postavy

12. jún 2025

🌞 Dobrý deň. Som vysoká a štíhla. Chcela by som si tu postavu aspoň vyformovať ale bez fitka. Na neviem aké brutálne cvičenia nemám čas. Je tu niekto komu sa akotak podarilo vyformovať sa cvičením cca 30 min denne, a to klasika drep, klik, plank, brušaky a troška s činkami? Nepotrebujem tehličky ani svaly alebo čo. Rada by som mala tú postavu troška takú pevnejšiu, a chcela by som troška pribrať cca 5kg... napíšem vám moju predstavu aby ste ma pochopili. Zacvičim si ráno drep, klik, plank, brušak + niečo ešte na zadok. Dám nejaký proteín, večer znova zacvičim,...(ešte ma láka švihadlo, že by som aj to skúsila niekdy)....a takto keby to bolo každý deň, dobre by to bolo? Robíte to niekto tak a máte fajn postavu?

evcagabi
12. jún 2025

Zbytocne moc cvicenia.

0silvia0
12. jún 2025

Inspiruj sa u saska2208 v profile, cvici doma

mamamasama
12. jún 2025

Nooo, takto to fakt nefunguje 😅🤣

radkaradix
12. jún 2025

staci cvicit raz denne, vikendy v pohode vynechaj, protak ti urcite netreba pri takomto cviceni, radsej si daj sunku, tvaroh.. a teda ja presne takto cvicim, aj to svihadlo som robila, lenze mi po skakani byva na odpadnutie a silna bolest hlavy, tak som skoncila so skakanim a len cvicim s cinkami, expandermi a vlastnym telom..

mango46
12. jún 2025

Presne takto cvicenie nefunguje. Nepisem to ako hate, len seriozne musis pochopit, ze cvicenie (aj vo vseobecnosti byt aktivna) je vec, do ktorej treba investovat cas. Formovanie postavy znamena, ze svaly musis nabrat. Toho sa netreba bat, lebo na nas zenach to vlastne ledva vidno… Nemusis si mysliet, ze pod pojmom nabrat svaly myslim mat ramena ako kulturista. Svaly naberies aktivitou, pri ktorej konkretny sval stimulujes. Potrebujes na to vahu. Drepy, vyskoky a neviem co je fajn ako rozcvicka, ale svalu to nic nerobi. Skus si pozriet napriklad videa od Pamely Reif, ktora ma velmi dobre cviky s vlastnou vahou 🙂.

mango46
12. jún 2025

A tiez ak chces pribrat a formovat telo, musis prijimat viac proteinu, aby telo neukladalo zasoby len do tukov, ale prave do svalov. Nielen praskovy protein, ale vo vseobecnosti viac masa, menej vyprazaneho, sladkeho a podobne.

zero1
12. jún 2025

Tomu sa hovori športom k trvalej invalidite. Telo si potrebuje aj oddýchnuť. Cvičením každý deň si len privodíš nejaké zranenie. Ako normálne mi pripadá cvičiť jeden deň a jeden deň oddychovať.

hipuska
13. jún 2025

myslim,ze autorka zvolila tuto formu cvicenia, kvoli nedostatku casu. Cize by cvicila 15 mint rano, 15 minut vecer...

klaridka
13. jún 2025

Prečo anonymná otázka a čakáš odpovede od žien, ktoré Ti ju nemôžu dať anonymne? Ja cvičím už dlhšiu dobu na You Tube s " Body Now" a som veľmi spokojná. Telo sa pekne spevňuje a formuje....

liliana8
13. jún 2025

Skus wall pilates

libusak
20. jún 2025

Naco cvicis plank? Podla mna zbytocne v tvojom pripade 🤔