icon

Cvičenie a redukcia strií

domincek
20. mar 2014

Cavte baby,

mam otazocku, je tu nejaka ktora cvicila a tym si zredukovala strie. Resp. znizila ich viditelnost, viem ze nezmiznu, ale predsa ci svicenie pomaha nejako nato.
Dakujem za kazdu reakciu.

PS: ak niektora nechcete napisat nic mudre, radsej ani nekomentujte. 😀 😝

ivec16
20. mar 2014

@domincek pochybujem o tom, ze cvicenie ich zmierni.... podla mna niektora zena ma na ne predispoziciu a niektora nie... ja som kedysi sportovala, napriek tomu ak som len trochu pribrala tak sa mi hned urobili... uvidim ako to bude pocas tehu, ide o kvalitu pokozky (zvyseny kortizol- tiez sposobuje strie), takze skor kremovanie moze byt prevenciou

biancarv
20. mar 2014

Ahoj cvičenie nepomáha na strie v žiadnom prípade bohužiaľ. Venujem sa bodybuildingu a zdravému stravovaniu, ale to nie je cesta ako zabojovať s týmto, skús radšej tento olej http://www.feelgood.sk/produkt/arganovy-olej-250ml

domincek
autor
20. mar 2014

@biancarv dakujem za odpoved,,, 🙂 pouzivam kokosovy a bambucke maslo, pomaha to, ale ma zaujima, ci cvicenim, ked sa mi brucho stiahne, tak strie nebudu tak viditelne,lebo ked si napnem pokozku, tak ich takmer nevidiet... alebo to niesu strie? 🙂 asi pisem ako z inej planety, ale co uz... 🙂 😀

domincek
autor
20. mar 2014

@ivec16 ja som sa pocs tehu aj 1. aj 2. kremovala olejovala ako blazon no nepomohlo... ☹ genetika nepusti zial... 😒 nech si vravi kto co chce ked sa maju spravit spravia sa...

ivec16
20. mar 2014

@domincek jj presne tak...

ivec16
20. mar 2014

@domincek co sa tyka uz existujucich stri, tak som pozerala relaciu, kde hovorili ze najucinnejsie je osetrenie laserom (ale asi aj dost nakladne, neviem...)

domincek
autor
20. mar 2014

@ivec16 ja som sa s nimi zmierila, a manzel nekomentuje, kedze ma miluje a porodila som nase deti, tak si ma vazi a miluje taku aka som.. 🙂 sice obcas to na mna dolahne.. ale tak co uz... ale tak len ma zaujimalo, ci by to aj takto neslo.. 🙂

modrofuzik11
20. mar 2014

aj mne sa urobili strie. na stehnach a aj na bokoch. teraz cakam tretie babatko, tak sa nejak zvyraznili... skoda, az teraz ku koncu tehotenstva som narazila na krem bepanthen proti striam. vyzera byt dobry. vraj strie zmierni. tak natieram. je velmi prijemny. myslim, ze sa pomaly dostavuju aj efekty. zmiznut ale nezmiznu... aspon ich nebude tak vidiet...

biancarv
20. mar 2014

@domincek opálenie pomáha na menšiu viditeľnosť strií 🙂

demonika11
21. mar 2014

Ja som olejovala cele tehu....a aj tak sa mi urobili a strasneee. Cvicim a chudnem a vsetky sa mi stahuju, najma na bruchu, tam som ich mala najhorsie. Cize mne cvicenie pomaha, ale asi to fakt zalezi od elasticity???

lencika
30. mar 2014

Ahojte baby ja pouzivam na strie pripravok od Bepanthenu zacala som ho pouzivat uz pocas tehotenstva a som velmi spokojna jasne ze pravidelne bez toho by to asi neslo

milota164
30. jún 2014

Ahojte ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu, treba natierat 2x denne, super je , ze nie je mastny takze nenechava stopy na obleceni, nelepi sa a aj pekne vonia

konkm819
4. júl 2014

aj mne pomáhalo cvičenie a strie mi zmizli 🙂 ... ale teraz som tehu a zasa sa mi objavili :(

daduska132
16. júl 2014

cahojte, cvičením vám strie úplne zmizli alebo sa len zmenšili? Ja som počula, že na strie sú dobre derma rollery