Cvičíte podľa programu " Cvičte so Zuzanou"?
Dobrý deň, cvičíte prosím niektorá podľa Zuzky? Premýšľam o jej novom programe,čo má začať 1.5. novoročna výzva. Rada by som aj reálne skúsenosti. Zuzku sledujem,a zdá sa že je dobrá,ale aj tak by som počula rada vaše názory, ďakujem.
dáš link, kde to je? je to zadarmo?
@anonym_67d2fe nie, zadarmo to nie je. Akože pár videí nájdeš na YouTube,aj keď si ju dáš na FB vyhľadať, nájde ti ju . Má viacero programov, výzva do plaviek ,pred letom,na brucho,zadok,no veľa. Cvičí myslím len v stoji,bez "náradia"
@anonym_autor mala som zaplatené cvičenie. Cviky boli v stoji. Páčia sa mi jej videá akurát že mi niekedy chyba ako v iných videách,ze nic nehovorí. Niekde popisujú správnu techniku cviku, dýchanie správne. Ale v zásade som spokojná.
@anonym_autor cvicim s nou uz niekolko mesiacov, za mna super
@anonym_autor cvičím iba tie zadarmo. Ale mám ju rada, má super cviky.
@anonym_autor cvicim s nou uz niekolko mesiacov, za mna super
@sssss123 takže tiež máš predplatený program? Neviem si celkom predstaviť ako to funguje.
Totiž ja som si asi pred 8 rokmi zaplatila okolo 80€ jeden program od jedného pána. Poslal mi na mail asi trojmesačný cvičebny program s receptami .
Zuzka teraz ponúka tu novoročnu výzvu za 33€ myslela som , že pošle tiež na 2-3 mesiace nejaký cvičebný program. Ale potom čosi ďalej spomína , že 33€ mesačne tak akože nechápem. Nemienim dávať každý mesiac 33€ alebo ako to vôbec funguje? Ďakujem
@anonym_autor mala som zaplatené cvičenie. Cviky boli v stoji. Páčia sa mi jej videá akurát že mi niekedy chyba ako v iných videách,ze nic nehovorí. Niekde popisujú správnu techniku cviku, dýchanie správne. Ale v zásade som spokojná.
@anonym_b56251 a ako to prosím funguje? Zaplatila si program a na koľko to bolo týždňov? A keď si chcela pokračovať ,tak zasa si musíš predplatiť? Alebo môžeš cvičiť ten program dookola? Ďakujem
Ja ju cvičím, má super videa na YouTube zadarmo a je ich riadne veľa, a krásne sa dá postava vyformovať bez vyhadzovania peňazí len treba mať vôľu cvičiť pravidelne
A to je tá Zuzana Hoferica?
@sssss123 takže tiež máš predplatený program? Neviem si celkom predstaviť ako to funguje.
Totiž ja som si asi pred 8 rokmi zaplatila okolo 80€ jeden program od jedného pána. Poslal mi na mail asi trojmesačný cvičebny program s receptami .
Zuzka teraz ponúka tu novoročnu výzvu za 33€ myslela som , že pošle tiež na 2-3 mesiace nejaký cvičebný program. Ale potom čosi ďalej spomína , že 33€ mesačne tak akože nechápem. Nemienim dávať každý mesiac 33€ alebo ako to vôbec funguje? Ďakujem
@anonym_67d2fe nie, to je ina Zuzana
@anonym_autor ano, mam predplatene, je tam tych videi vela, mozes aj pozastavit clenstvo a neskor sa k tomu vratit, ale samozrejme platis, ja to beriem tak, ze nepijem, nefajcim, tak investujen do seba
@anonym_autor každý mesiac ti stiahne, mala som zaplatené, ale pre mňa je to príliš drahé cvičenie.
@anonym_autor každý mesiac ti stiahne, mala som zaplatené, ale pre mňa je to príliš drahé cvičenie.
@jannali ďakujem, tohto som sa bála 😬tak asi počkám, alebo skúsim tie videá zadarmo.
@anonym_67d2fe nie, to je ina Zuzana
@anonym_autor ano, mam predplatene, je tam tych videi vela, mozes aj pozastavit clenstvo a neskor sa k tomu vratit, ale samozrejme platis, ja to beriem tak, ze nepijem, nefajcim, tak investujen do seba
@sssss123 ďakujem za odpoveď, toto som práve nechcela, skúsim tie videá zadarmo. Akože ja mám bežiaci pás a cvičím nejaké cviky na brucho,ale nato , že cvičím už vyše dvoch rokov, zďaleka nemám postavu ako Zuzka,tak asi robím niečo veľmi zle 😬
Ja ju cvičím, má super videa na YouTube zadarmo a je ich riadne veľa, a krásne sa dá postava vyformovať bez vyhadzovania peňazí len treba mať vôľu cvičiť pravidelne
@zuzubb007 ďakujem, skúsim tie zadarmo zatiaľ 😊
@anonym_b56251 a ako to prosím funguje? Zaplatila si program a na koľko to bolo týždňov? A keď si chcela pokračovať ,tak zasa si musíš predplatiť? Alebo môžeš cvičiť ten program dookola? Ďakujem
@anonym_autor najskôr som mala zaplatený mesiac a potom ročne členstvo kde cvičenia pridávala postupne. Neplánujem však znova platit a pozriem si niečo inde. Tento rok bol ťažký a popravde polovicu som ani nevidela, takze pre mňa to boli vyhodené peniaze,žiaľ. človek nevie co mu zivot prinesie.

dáš link, kde to je? je to zadarmo?