icon

Cviky na vypuklé brucho

18. apr 2021

Ahojte zienky, chcela by som si trochu vyformovat postavu. (prioritne zmensit brucho, zväcsit zadok) Problem je, ze nechcem schudnut, lebo mam 165 cm a 49 kg, takze som dost chuda a nevyzera to velmi dobre. Som rok a pol po porode. Schudla som samovolne do predoslej vahy, co som mavala. Mam vsak stale vypukle bruchu, diastazu nemam, nemozem cvicit klasicke cviky ako napr. brusaky lebo ma boli z toho chrbtica. Vedeli by ste ma nasmerovat, ake typy/druhy cvicenia by boli vhodne, pripadne nejake konkretne linku ci online trenerov

lenuska9999
18. apr 2021

Na zadok a stehná odporúčam si kúpiť odporove pásy. Moje má stály 3 kusy 9 eur z Ali. Na YouTube je veľa videí na cvičenia s týmito gumami. Ja tomu venujem pol hodinu večer keď dám malého spat.

ninyart
19. apr 2021

Ladylab, Jilian Michaels, Landl, Fitshaker. Chrbtica ta boli z brusakov, lebo mas zlu techniku a slaby stred tela. Treba ho posilnit a zamerat sa na spravnu techniku, lebo si cvicenim viac ublizis ako pomozes. Na youtube zadas nazov cviku a odkukas prevedenie cviku. Odporove gumy su fajn na zaciatok, ale neskor treba pridavat zataz, 2-3 gumy naraz v kombinacii s cinkami, zatazovou vestou alebo naplnenym ruksakom. Sval potrebuje stimul a to samotne odporove gumy bez ciniek proste v urcitej casti cviku nedaju. A ak brusaky rada nemas, tak ich necvic, brucho presvicis aj pri drepoch, mrtvych tahoch, planku a xy dalsich cvikoch a budes mat krasne brucho 🙂