icon

Dá sa cvičením zbaviť "vankúšikov"?

rutyruth
1. mar 2026

Ahojte. Prosim vas je mozne sa zbaviť v tejto casti tela nejakými cvikmi tych "vankusikov" 😄. Alebo je potrebne znížiť percento tuku? Ďakujem

Dá sa cvičením zbaviť "vankúšikov"?
anonym_225a8a
1. mar 2026

Ono to tak pôsobí, lebo máš hip dips, teda tú priehlbinku medzi bokom a stehnom, je to prirodzená vec u mnohých žien, s ktorou sa nedá veľa spraviť, lebo je daná stavbou tela (kostry). Tuku sa cielene na jednom mieste na tele nezbavíš, druhá možnosť je budovať sval, zamerať sa na malý a stredný sedací sval. Avšak v niektorých prípadoch tým túto priehlbinu skôr zvárazníš ako zmierniš, naozaj tam ide o to ako máš "uložené" kosti.

rutyruth
autor
1. mar 2026
@anonym_225a8a

Ono to tak pôsobí, lebo máš hip dips, teda tú priehlbinku medzi bokom a stehnom, je to prirodzená vec u mnohých žien, s ktorou sa nedá veľa spraviť, lebo je daná stavbou tela (kostry). Tuku sa cielene na jednom mieste na tele nezbavíš, druhá možnosť je budovať sval, zamerať sa na malý a stredný sedací sval. Avšak v niektorých prípadoch tým túto priehlbinu skôr zvárazníš ako zmierniš, naozaj tam ide o to ako máš "uložené" kosti.

@anonym_225a8a tak už sa s tým len zmieriť ? 😆🙈

anonym_225a8a
1. mar 2026
@rutyruth

@rutyruth zmieriť a naučiť sa podľa toho obliekať, vyberať dobré strihy nohavíc a napríklad pod obtiahnutejšie večerné šaty to riešim sťahujúcim prádlom, aby sa tie boky trochu vyrovnali. Tiež sa mi to na mne nikdy nepáčilo. 😅

simsalabim
1. mar 2026
@rutyruth

@rutyruth aj ja to mam, odjakziva a nezalezslo na tom, ci som mala viac ci menej kg. Je to anatomicky dane a preto zbytocne sa kvoli tomu trapit. Nenosim oblecenie, ktore to zvyrazni a viac sa tym nezaoberam.

anonym_77639f
2. mar 2026

Vy sa musíte mať veľmi dobre keď máte len takéto problémy

rutyruth
autor
2. mar 2026
@anonym_77639f

Vy sa musíte mať veľmi dobre keď máte len takéto problémy

@anonym_77639f mám 😄

anonym_bab91b
2. mar 2026

Vies sa toho zbaviť kalorickými deficitom. Ja som presne toto mala a akonahle som schudla, vankúše su fuc.

anonym_68ea75
3. mar 2026

Zlatko to je tvoja panva 😊

rutyruth
autor
3. mar 2026
@anonym_68ea75

Zlatko to je tvoja panva 😊

@anonym_68ea75 taká mäkká? 🤣🙈

anonym_68ea75
3. mar 2026
@rutyruth