icon

Dá sa schudnúť na chodiacom páse s doplnkami?

18. feb 2026

Je tu niekto kto takto cvičí na pase ?
Ja som začala asi pred mesiacom a chcela by som pridať nejaké výživové doplnky ako proteíny alebo nieco na podporou chudnutía,len neviem čo
Nikdy som nič podobne nebrala
Potrebujem schudnúť

zmrzlinka2021
18. feb 2026

@anonym_autor schudnete iba kalorickym deficitom. Pás - aký si dávaš sklon?

a0
18. feb 2026

@anonym_autor proteín ti pri vyváženej strave netreba keď len “chodíš”. Ale čo odporúčam úplne vždy a všetkým je kreatín - ochraňuje mozog, drží vodu vo svalstve,… 🙂

anonym_09b2f7
18. feb 2026

Běháš? Chodíš? Jak dlouho? Protein není na hubnutí. Bílkoviny jsou přirozenou součástí stravy, měla bys jich mít cca 1,5g na kg váhy. Máš?

autor
18. feb 2026

Chodím viac ako mesiac 5 dni v týždni 50 minút
Posledný týždeň mám najvyšší sklon aký sa dá dať na chodiacon pase a ešte si pod neho vlkadam aj dosku aby som ho mala vyšší
Preto chcem nejaké doplnky lebo kvôli práci nie vždy dokážem prijať toľko bielkovín koľko potrebujem

esther100
18. feb 2026

Pozri si srvatkový izolat,tie majú menej tuku a cukru ,ako normálne proteíny.tiez nedokážem prijať dostatok bielkovín, tak dopĺňam tým

slavomira236
18. feb 2026
@anonym_autor

Chodím viac ako mesiac 5 dni v týždni 50 minút
Posledný týždeň mám najvyšší sklon aký sa dá dať na chodiacon pase a ešte si pod neho vlkadam aj dosku aby som ho mala vyšší
Preto chcem nejaké doplnky lebo kvôli práci nie vždy dokážem prijať toľko bielkovín koľko potrebujem

@anonym_autor a kolko si schudla za ten mesiac??

anonym_0a1ae3
19. feb 2026

Hlúpa rada ale skus sa spýtať Chatgpt. Ja konzultujtem tam a vždy sa odtiaľ dozviem iba normálne rady bez pridrbaných komentov, hlavne ohľadom športových výkonoch, stravy, chudnutia... Aj ti vysvetli aký konkrétny protein je pre teba vhodný, aké dávkovanie, čo ešte teoreticky k nemu, poradí návod ako zefektívniť svoj trening atd. A potom ti môžme skúsiť poradit napríklad konkrétne značky a príchute s ktorými sme spokojne 🙂 inak tiež som začínala chodiť na pase a neskôr aj behať a dosť mi to pomohlo s chudnutim a tiež mi pomohlo poradiť sa s Chatgpt 🙂

anonym_630791
19. feb 2026

na schudnutie je to ozaj zufalo malo pohybu ak nemas vyraznu nadvahu. Ale ak chces chudnut zameraj sa na stravu vseobecne nie na proteiny. Aj popri praci sa daju krasne nabehnut bielkovyny, zarad tvaroh, vajicka, cottage, tuniaka.... pri takto malo pohybe ozaj nepotrebujes doplnat cez prasky

slavomira236
19. feb 2026

@anonym_autor ja sa snazim iuz tiez mesiac na stepoeri bocnom roobim tak skor rychlu chodzu ako posilovanie odpir slaby a schudla som uz 2 kg z vahy 58 tak som rada ze nieco slo dolu kedze vaha nie vysoka a vek skoro 50 .chcem ist na 53-54 aspon .

anonym_a16d40
19. feb 2026

Kontroluj si stravu. Inak neshudnes.