icon

Dá sa schudnúť tabatou?

nezabijes
10. dec 2014

Ahojte.tak som sa odhodlala cvicit A natrafila som na tabatu.cvičí to niektorá alebo cvičila? Dá sa stým schudnut?

mawka
10. dec 2014

ano, ale nestaci ti len jedno kolo. lebo vela sa pise, ze uaaa, par minut staci, nie je to tak. treba riadne makat asopn pol hodinu. inak nebudes spalovat.

guinevre
10. dec 2014

@nezabijes Mne to pomohlo viac ako roky behania a aerobiku. Jasne, musis vyradit sladkosti a na zaciatku aj cestoviny, chips a pod. a staci 30min tri krat do tyzdna, postupne to mzoes zintenzivnit.

nezabijes
autor
10. dec 2014

@mawka
@guinevre dnes som začala dala som si len dve kolA. 🙂 ale chcem postupne zvyšovať .chcem aj zmeniť stravu.ale mám problém že nemôžem jesť zeleninu .neviete poradiť akú stravu jesť?

guinevre
10. dec 2014

@nezabijes Ranajky ovocie, ovsene vlocky (nie visokokaloricke muesli), obed a vecera vacsinou maso, ryba, trosku ryza, alebo opekane zemiaky, ale neprehanat s porciami. No, neviem co by som robila bez zeleniny, skuste jest aspon taku co vam chuti. Mliecne vyrobky som tiez malo jedla, obcas na veceru syr alebo jedno-dve vajicka a zeleninu. V podstate aj to pecivo si dam, ale tak minimalne. Postupne sa mi metabolizmus tak nastartoval, ze teraz doslovne zerem vsetko 🙂 ale v mensom mnozstve , stava sa ze jeden den si dovolim viac, na druhy sa zase obmedzim, a obcas si aj zacvicim, tak zatial nepriberam.

mawka
10. dec 2014

@nezabijes iste radsej menej a pridavat, ak sa necitis a nemas kondicku. aspon nebudes trpiet ako kon a nevzdas to. aj mne to pomaha.
vyhod cukry, bielu muku a vybavene. a jedz vela bielkovin

mawka
10. dec 2014

ja som si kupila bielkovinu v prasku. a vzdala som sa sladkych jogurtov. radsej si dam tvaroh a bielkovinu s mliekom. dobre je vajecne bielko, to mozes jest kolko chces, uvarene a aj mozarella.

nezabijes
autor
10. dec 2014

@guinevre
@mawka dakujem 🙂 za aký čas ste videli prvé výsledky S tabatou ? Ako neponáhľam sa nikam 😀 len ma to zaujíma.

nezabijes
autor
10. dec 2014

Ešte ma zaujíma keby som si dala spaľovac chudla by som rýchlejšie?

mawka
10. dec 2014

@nezabijes asi po tyzdni som citila, ze sa citim lahsie a aj veci mi boli pohodlnejsie. potom to slo tak normalne dole, teraz som to mala zastavene, ale som sa dozvedela od jednej kocky tu, ze mam maly prijem kalorii. ono spalovanie nejde bez tukov a bielkovin. a ja som tuky skoro uplne obmedzila. ale kazdy si aj tak najde to svoje, si myslim. kazdemu inak funguje metabolizmus.
teraz som napriklad spuchnuta pred menzesom, cize neriesim. to mam vzdy. o tyzden splasnem 😀 a som strasne zrava. tak do seba tlacim mozarellu a rajciny. inak by som zjedla chladnicku aj s mrazakom. neznasam tento "PMS" tyzden.

mawka
10. dec 2014

@nezabijes nie 😀 zbytocne vyhodene peniaze. ani to neskusaj. skusala som. ciste placebo. hovadina. akurat ta to bude prehanat, budes mat riedku stolicu a inak nic. a creva vycistis aj tak vlakninou, vlockami, ovocim. kasli na to. fakt zbytocne vyhodene peniaze.

guinevre
10. dec 2014

@nezabijes Aby som bola preciznejsia, vyskusala som tabatu, ale vacsinou som cvicila HIIT, je to vlastne to iste, striedaju sa vysokointenzivne a nizkointenzivne intervaly ale nemusi but 8 opakovani, staci 3. Vela mi pomohla stranka www.fitnessblender.com. Daju sa tam vyhladat cvicenia podla typu, intenzity, casu, vybavy a pod. Dala som dole cca. 10kg, uz ani neviem presne za kolko, 8-12mesiacov asi, ale nesilila som to, islo to postupne, obcas som aj "zhriesila", zur, alkohol, pizza, kolacik, ale vzdy som to sekla v cas a pokracovala zase nejaku dobu cdisciplinovane 🙂

mawka
10. dec 2014

@guinevre ja na blenderoch ficim. milujem ich. uz som vyskusala kadeco, ale toto mi najviac sadlo. a hlavne ze si mozem vybrat co chcem. kazde ich cvicenie je ucinne 🙂

nezabijes
autor
10. dec 2014

@mawka wow tak to by bolo super keby som videla výsledky po týždni 🙂 mne treba schudnut len 😀 5 kg max.

mawka
10. dec 2014

@nezabijes vies ako, cim viac clovek vazi, tym rychlejsie chudne a naopak. cize mne sa to rozbehlo, ale ono sa to potom prirodzene spomaluje a ten ubytok uz nie je taky rychly ako na zaciatku.
jeeezis keby som uz ja mohla napisat ze uz len 5 kilo 😀

guinevre
10. dec 2014

@mawka @nezabijes Len sa nevzdavajte, zhriesit obcas ano a nerobit si z toho tazku hlavu. Ja mam vysku 161cm, a mala som 63 kg, nebolo to strasne, ale bola to uz ta horna hranica. A dufam, ze keby som zostala tehotna, tak po porode lahsie to pojde dole ked pred tehotenstvom nemam nadvahu a pravidelne cvicim.

nezabijes
autor
10. dec 2014

@mawka no 5 kg to je len tak aby som sa ja cítila dobre lebo mám 170cm A 65 kg lebo keď mám 60 tak sa mi aj tehličky na bruchu rysujú 😀 .takže by som chcela mať tých 60.nieje to vela na moju výšku?

mawka
10. dec 2014

@guinevre tak tych mojich 85 😀 ale boli casy, ked som mala 100 kg. pred rokom 92-95 kg, nejaky cas som na to kaslala, a tri mesiace so sebou nieco robim, teda pokusy boli, priprava a teraz som sa do toho vrha, mam 85 kg. takze vysledky su. ale stale sa citim ako vorvaň. este 15 kg. moja vaha je okolo 70 kg, taka normalna.

mawka
10. dec 2014

@nezabijes to zalezi od typu postavy. uz som to tu niekde pisala. to nie ze meriam tolko a mala by som vazit tolko. zalezi od stavby tela, atd. to je viac udajov. moja vaha k 169 cm a k mojmu typu postavy je 70 kg, ok, mozno 65, ale pritom konfekciu obleciem potom ako baba o 5-10 kg chudsia. chapes, co tym chcem povedat. bud si mohutnejsi typ postavy alebo utlejsi, atd.

nezabijes
autor
10. dec 2014

Jasné chapem 🙂 len ja neviem aký typ postavy som 😒

nezabijes
autor
10. dec 2014

@guinevre
@mawka nepodporili by ste ma V chudnuti? Viem že vy cvicite už dlhšie ale keby sme si tu raz za týždeň písali vysledky kg, cm, nakoľko by ma to viac

nezabijes
autor
10. dec 2014

NakoPlO

mawka
10. dec 2014

@nezabijes ja sa vazim raz za mesiac. vaha nie je pre mna velmi smerodajna. pretoze cvicim, zacinaju mi vazit svaly. skor to citit na obleceni. ale bojujem so stehnami a s bruchom. 🙂
ja by som skor uvitala, keby realne niekto so mnou cvicil. to je lepsia podpora. moje zname to vzdy vzdaju.

nezabijes
autor
10. dec 2014

@mawka tak škoda 😒 ja cvičím len doma A nemám také kamarátky ktoré cvičia .

guinevre
10. dec 2014

@nezabijes No, mohla by som sa nakopnut, lebo uz 3-4 tyzdne som necvicila, tak mozno raz, ale nejak kvoli sukromnym problemom sa mi ani nechcelo... No, mozeme, zacnem ale od buduceho tyzdna, chcem do svadby schudnut 2-3 kg, ale na to mam este zopar mesiacov casu :D Je aj taka tema kde baby davaju aj fotky pocas/po chudnuti, aj to moze byt motivujuce.

aladarka
10. dec 2014

@nezabijes ahoj, ja cvicim tabatu od septembra ( plus donedávna ešte beh k tomu ) a schudla som doteraz 6 kil, ale teraz som mala 28 dnovy detox podľa macingovej ešte. Tabatoz teda určite schudnes, ale tak jak baby pisu, chce to aj upravu jedalnicka.

nezabijes
autor
10. dec 2014

No ja mam celkom dobrý metabolizmus. Pred 2 r. Som schudla za 2 mes. 15 kg.ani neviem ako. 😀 A váhu som si držala doteraz 😀 ja to zamknem

nezabijes
autor
10. dec 2014

Ďakujem za rady určite to všetko využijem.