icon

Dá sa takto cvičiť?

16. jan 2022

Ahojte chcela by som začať behať ráno, aj keď už aj tak dosť skoro stávam 4:40. Myslíte že keby som stavala o 4 a išla behať na 30 minút dalo by sa to? A mal by ten beh zmysel?

mamamasama
16. jan 2022

Zmysel v čom? Aby si sa cítila lepšie, zdravšie? Na chudnutie nie, ak si cez deň nebudeš sledovať kalórie. Chudne sa len kalorickým deficitom. Najdôležitejšia je strava.

dadis
16. jan 2022

Podla mna to nie je dobry napad. Pride mi to ako trapenie. Cvicit treba s radostou, aby sa z toho stal dobry zvyk a nema to byt ako za trest..

dadis
16. jan 2022

A pre chudnutie je dolezite mat aj dostatok kvalitneho spanku. Splnila by si 8h spanok? Ved to by si musela zalahnut o 20.

zuzubb007
16. jan 2022

No riadna kravina ist behat vecer je rozumnejsie a aj tak ak nebudes sledovat prijem, vydaj nebude to mat ziadny vyznam

dskjhfdlkdjhl
16. jan 2022

Kazdy pohyb, ktory Ti prinesie radost, ma zmysel. Prinesie Ti ten ranny beh radost? na toto si musis dat odpoved sama.

mauduska
16. jan 2022

Ja som jeden čas vstávala 3:50, chodila som do práce na 5:15 (cesta mi trvala niečo vyše pol hodiny). Pre mňa to bolo skvelé, chodenie spať medzi 20:00 a 21:00 mi vôbec nevadilo 🙂 Ale každý je iný.

@zuzubb007 ja by som večer už nevládala ísť behať, niektorí ľudia majú energiu keď sa zobudia, nie večer.

ibrunova
16. jan 2022

Prečo tak skoro vstávaš? Ak chodíš do práce na 6, tak do večera stíhaš aj pobehať. o 4 ráno ísť behať je podľa mňa blbosť.

autor
16. jan 2022

@ibrunova áno 5:10 idem do práce. Chcela som ráno aby som to mala za sebou. Ale myslím že na dlhodobej báze je to nereálne. Musela by som ísť skoro spať aby som sa dostatočne vyspala. Po obede chodím domov okolo tej 16 pol 17. A už sa mi nechce. Ale budem musieť to zmeniť. Najlepšie asi hneď po práci

medulienka81
16. jan 2022

Ja vstávam 4:10, behavala som po práci.. Sú takí co chodia na ôsmu do práce a cvičia pred tým.. Ale keď chodím na siestu, tak radšej na večer treba cvičiť..

ibrunova
16. jan 2022

Už si niekedy chodievala behať?

leuska1991
17. jan 2022

Poobede ,na vecer. Nie pred robotou. Bude to mat zmysel. Postupne pridavaj k 30minutam neskor