icon

Darí sa vám schudnúť pri užívaní antidepresív?

danielkadandy
7. sep 2025

Prosim hlavne nepiste rady ze vysadit a mysliet pozitivne..prosim nech pisu len ti co maju skusenosti suvisiace s otazkou dakujem ♥️

marianarem
7. sep 2025

@danielkadandy Ano, ja som pocas brania AD schudla 25kg.

danielkadandy
autor
7. sep 2025
@marianarem

@danielkadandy Ano, ja som pocas brania AD schudla 25kg.

@marianarem a ake si brala? Cielene si chudla ci to bol nejaky ucinok liekov?

anonym_4c2c4b
7. sep 2025

@danielkadandy moj znamy schudol 18kg na AD, kedze mu bolo ovela lepsie, zacal chodit von medzi ludi, do prirody, zacal sa venovat novemu sportu, zameral sa na seba nie na ine problemy, zmenil nastavenie mysle
Chodil na psychoterapie, po postupnom vysadeni schudol este asi 5kg, momentalne bez liecby, nenabral kila spat, na psychoterapiu chodi

anonym_f6b947
7. sep 2025

Schudla som 22 kg na AD pri užívaní 40 mg Paretinu a 45 mg Mirzatenu. Iba úpravou stravy. Z 82 na 60 kg.

danielkadandy
autor
7. sep 2025
@anonym_f6b947

Schudla som 22 kg na AD pri užívaní 40 mg Paretinu a 45 mg Mirzatenu. Iba úpravou stravy. Z 82 na 60 kg.

@anonym_f6b947 a nebola si unavena na tych liekoch? Nemala so stale chut jest?

anonym_f6b947
7. sep 2025
@danielkadandy

@anonym_f6b947 a nebola si unavena na tych liekoch? Nemala so stale chut jest?

@danielkadandy ja som unavená celý život a musím fungovať, pracovať, cvičiť aj popri únave. Ak som mala chuť na niečo, dala som si mrkvu, pomaranč, niečo zdravé. Vylúčila som pečivo, ryžu a zemiaky, všetky sladkosti, sladké vody, mastné veci. A váha išla dole za pol roka.

danielkadandy
autor
7. sep 2025
@anonym_f6b947

@danielkadandy ja som unavená celý život a musím fungovať, pracovať, cvičiť aj popri únave. Ak som mala chuť na niečo, dala som si mrkvu, pomaranč, niečo zdravé. Vylúčila som pečivo, ryžu a zemiaky, všetky sladkosti, sladké vody, mastné veci. A váha išla dole za pol roka.

@anonym_f6b947 a nespomalovali ti metabolizmus?

danielkadandy
autor
7. sep 2025
@anonym_f6b947

@anonym_f6b947 ze vlastne keby si si cielene na to nedala pozor a nebola v tom prisna asi by si na nich aj pribrala ze??

anonym_f6b947
7. sep 2025
@danielkadandy

@anonym_f6b947 ze vlastne keby si si cielene na to nedala pozor a nebola v tom prisna asi by si na nich aj pribrala ze??

@danielkadandy mám hypotyreózu, ťažkú. To je odpoveď prečo som pribrala. Nie som na seba prísna. Nejem hlúposti a cvičím 5x do týždňa. Voľakedy pred AD som cvičila denne dvojfázovo, ráno hodina, večer hodina.

anonym_358a23
7. sep 2025

Môj manžel pri užívaní AD pribral, zmenili sme psychiatra, ten zmenili liek a aj pri tom pribral. Akurát ideme riešiť aby sme zmenili AD

marianarem
7. sep 2025
@danielkadandy

@marianarem a ake si brala? Cielene si chudla ci to bol nejaky ucinok liekov?

@danielkadandy Praveze ani nie cielene len som vylepsila stravu a bol to dokonca Mirzaten ktory je povestny tym ze sa po.nom pribera.

anonym_f6b947
7. sep 2025
@marianarem

@danielkadandy Praveze ani nie cielene len som vylepsila stravu a bol to dokonca Mirzaten ktory je povestny tym ze sa po.nom pribera.

@marianarem veď aj ja presne to. Pri ťažkej poruche štítnej žľazy, pri mirzatene najvyššej dávke a paretine najvyššej dávke som iba úpravou stravy schudla za pol roka. A to som ani necvičila. Ani som sa výrazne neobmedzovala. Len som vyhodila hlúposti, ktoré som začala jesť pri AD / sladkosti, chlieb /. Dnes mám po 40tke a musela som pridať pohybovú aktivitu silovú, lebo metabolizmus je už v perimenopauze a iba strava nestačí. Do 40tky som bola ako prútik.

knmmch
7. sep 2025
@anonym_f6b947

@anonym_f6b947 paráda.. ..nakoľko Mirtazen zvyšuje chuť na jedlo😉

knmmch
7. sep 2025

@danielkadandy ja som schudol zatiaľ 5kg, plánujem ešte ďalších 15 kg🙂 užívam 3 druhy AD.. ..základ je upraviť stravu a zaradiť pohyb..