Delená strava - ako na to a recepty
Delená strava- ako na to a recepty? ZDRAVOTNE PROBLEMY
Ako fungujete, kto ju máte? Nejaké recepty?
Ja neriešim chudnutie, ale zo zdravotných dôvodov a problémy s trávením musím prejsť na takýto typ stravy
Ono to je vlastne klasika len davas pozor co s cim kombinujes takze bielkoviny len so zeleninou ..sacharidy nie s bielkovinami.. a zelenina a ovocie tiez nie dokopy ..striedat bielkovinovy sacharidovy den...alw ako pise vyssie treba davat aj pozor ma ine veci..drzala som delenu stravu pred 25 rokmi cca schudla som 17 ake stravovala som sa tak potom dlhsiu dobu..yz som nestriedala dni ako zo zaciatku ale dodrziavala rozostupy medzi bielkovinou sacharidom...za ,aciatky som obmedzila vyprazane celkom ziadne vody farebne ...menej cukru. Po schudnuto som uz jedla aj vyprazane a vahu som si drzala dlhodobo

@stellariaaquatica vela diet moze fungovat, vacsina z nich len docasne (kym sa nevratis naspat do starych kolaji)... Odporucam "chudnutie" riesit komplexne:
1, upravou stravy tak, aby si to bola schopna dodrziavat navzdy (mensie porcie "zdravsieho" jedla... teda teoreticky obmedzit sladke vody, alkohol, smazene, zaradit viac zeleniny, bielkovin... nevyhadzovat jednu zlozku, nerobi to dobrotu (dlhodobo)
2, kvalitny a dostatocny spanok
3, pohyb / sport (mozno posilka)... aby telo bolo pevne a zdrave...