Diéta: Ako schudnúť jedlom päťkrát denne?
Podarilo sa niekomu takto dat dole pár kíl.
Ano. Mala som jedalnicek,ale uplne normalne jedla
@deana100 áno...jem 5x denne s tým že si počítam kalórie aby mi to vydalo do 2000kcal+ pohyb...zatiaľ cca 7kg dole za mesiac🤷
@natalia912 z akej váhy chudneš ?
@riesska123 99.6🙈
A kolko to je v malom mnozstve?
@riesska123 85kg
@zuzinka888 mala miska
zo 100 kg nie je veľký problém schudnúť. ale treba nastavené pravidlá aj dodržiavať. ale tie pravidlá treba aj vedieť nastaviť tak aby boli udržateľné celý život. lebo ináč treba čakať jojo efekt.
Ja jem 2x denne. Raňajky a obed. V začiatkoch som si namiesto večere dával jabĺčko alebo iné ovocie. Telo si zvyklo a teraz už od obeda nič nejem a cítim sa fajn.
Na raňajky a obed jem všetko bez obmedzenia. Ale striedme porcie. Varím si sám tak, že 75% stravy je zelenina. Aspoň jeden deň v týždni mám rybu. Za obedom si dám sladký koláčik alebo puding. Strava musí byť pestrá t.j. musí obsahovať aj cukry a tuky.
Hlavne treba pravidelne piť obycajnú vodu alebo nesladený čaj.
Ak denne pridáte hodinu cvičenia alebo iného pobybu, tak váha ide sústavne dole postupne bez toho, aby ste si rozhádzali svoj metabolizmus.
Hlavne nejedzte večer pri telke nejaké oriešky alebo nebodaj chipsy!
Dnes som naposledy jedol presne 12:15. Na obed krémová brokolicová polievka (áno, so smotanou), ryba a zemiaková kaša s hráškom a kukuricou. Za tým koláčik. Teraz je 22:30 a nepociťujem žiadny hlad. Všetko je to v hlave!

Ano, pri pravidelnej strave, aj ked mnozstva neboli velmi male ale davala som si pozor co bolo na tanieri. No a pridala som pohyb