Diéta Vulmdiet
Žienky, pekný večer 🙂 máte niektorá skúsenosť s diétou Vulmdiet ? Videla som teraz na JOJ-ke reklamu na to .. Myslím, že to budú zas hovadiny ako všetky tieto produkty, ale len tak, pre zaujímavosť 🙂 Ani som nenašla recenziu na to ... Ďakujem za odpovede 🙂 🙂
prosím ťa netrep, že si ju držala minulý rok, veď táto podradná značka za veľa peňazí je na trhu asi 2 mesiace, ja som si to kúpila a je to hroza nedá sa to jesť a vôbec sa to nedá porovnať so starou osvedčenou značkou, ktorú som ja obsolvovala
@rijabanska milá moja,trepeš tu jedine ty,predávala sa pod názvom protissimo,je to úplne to isté zloženie,nie je to žiadna podradná značka,zrejme ti nepomohla a to je len tvoj problém ak si sa napchávala nepovolenými potravinami.A najradšej tu mám výroky takýchto blbých trúb,ktoré si tu zrejme liečia svoje pocity menejcennosti tým,že sa navážajú do druhých....🙂
babikah - a preco mudr belcak prestal so znackou protissimo?

@doublexgirl ahoj,držala som túto diétu na jeseň min.roku,za tri mesiace som dala dole 16 kg 🙂 ,ak ju dodržiavaš a nešvindluješ,je naozaj účinná,ale musím podotknúť,že je to aj dosť drahá strava 😖 ...ak ťa niečo zaujíma,rada odpoviem