Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
no baby ako dobre píšete :D
@ninuuus nieee nie, v dobrom samozrejme 🙂 veď píšem, že máš aspoň viac možností, keď máš tofu v jedálničku 😉 haha, keby sme boli kolegyne, prehadzovala by som ho z môjho taniera do tvojho 😀
@silvinecka dúfam, že už si aspoň pol litra vody vypila!!!! 😎
Hlásim sa k vám...tých 10 kíl určite dole nedám do Nového roku,ale keby bolo aspoň 5 ,tak skáčem dva metre..začala som chodiť behať..viac chodiť peši a rýchlou chôdzou..tak som zvedavá,dokedy moje nadšenie vydrží...držím palce všetkým a hurá do pitného režimu 🙂
No ja už detoxikujem 😀 nápoj nič moc hladná zatiaľ nie som.uvidím do večera 😀
@beate1 vitaj medzi nami
raňajky: jogurt
obed : zapekaná ceketa a motzarela mňam mňam
olovrant : polievka bude
a večera : žeby tá voda ? 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@gabinka279 tak to by som nedala by som skapala 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Žienky, ja už mám od piatku 4kg dole...stačí že otec začal robiť v rodine bordel...a kila idú smutne dole....píšem že smutne, lebo zatkatých okolností sa to neoplatí :(
Ahojte žienky ja som sa dala na detox, dnes mám 10 deň a zhodila som 2 kilecka, pokračujem ďalej 🙂
Ja som si kupila tabl na chudnutie,nie som zastancom tych produktov ale ucinkuju,neprepada ma ten vlci hlad ako predtym a dajak ani na sladke mi moc nejde. Dam si obcas horku cokosku
Ja som schudla pomocou C9 od forever!vobec som nehladovala.Je to taká čistiaca kúra.za 9dní schudneš.
@beate1 to je iba nejaký detox sa mi zdá vhodné možno pred chudnutim za 9 dní len očista alebo také niečo
Ahojte dievcata, nie je niektora z Vas z Vrakune, alebo Pod.Bisk., ktora by chodila so mnou behavat? Pre vacsiu motovaciu....
@fit1 čo to je to C9
@silvinecka To som zvedava aj ja...
@natuska87 tak som našla 126 eur 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@silvinecka No, "nekup to", ze? A o co ide? tablety, caje, krabicky, alebo ine hogo fógo?
tak uz som nasla aj ja...Detox...Moznost 15% zlavy 😎
Detox za 126€ 😀 to by som radšej pila iba čistu vodu a čaje :D a potom by som si za ušetrené peňáááze kúpila nove boty na behanie 😎
@natuska87 no ved toto som sa sama sebe dohodla že dostanem odmenu keď schudnem :D !!!
@yakina však ja by som na to z zvysoka ...
a baby pijem vodu :P poctivo
ja som kupila z lekarne slim maliny tak uvidime, dost sa mi to pozdava
@petruska1212 čo to je ?
@silvinecka zadaj do googlu ten vie vsetko
Och no už ste ma hneď z rána navnadili baby!!! Čo si kúpim... čo si len kúpim za odmenu, keď schudnem... No, niečo si musím vymyslieť.. Chlap mi sľúbil nákupy potom 😀 <3
Dnešné menu:
Raňajky: ochutený tvaroh vanilkový + oriešky
Desiata: nemááám ☹ máme doma prázdnu chladničku
Obed: kuracie prsia vo vajíčku, čerstvá zelenina, dresing
Olovrant: Banán
Večera: kuracia pečeň s dusenou zeleninou
Dnes má kolega meniny, plný stôl bonbonier, slaného, koláčikov, chipsov.... Inokedy som schopná zjesť(zožrať) aj polovicu, kým sa ostatný hanblivo ponúkajú :D Ale dnes nie!!! 😎
ja som nastatá sama na seba ale neskutočne večer pi tej sprostej dile som zas žrala syr a šunku
no ja krava sprostá nenažratá vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

@yakina ja som ti ho nechcela nanútiť - dúfam, že si to tak nezobrala.... len keď som čítala, že ty tofu nemusíš, hneď moja odpoveď v hlave bola - že ja teda áno. Ja napríklad nezjem dukátové buchtičky a všeobecne sladké jedlá, ale sladkosti mám rada.