icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
25. máj 2012

@tinika mne iba do obeda a občas poobede,keď sa mi podarí ho uspať

penelope111
25. máj 2012

@zuzu188 Však mi šup šup furt a furt nič 🙂

nicky182
25. máj 2012

baby, aku tu citam, tak syry nemozme ???? a ja jem veselo "kleopatru" a ,mozzarelu light ....nie kazdy den, hmmm a dokonca som niekde citala, ze sa moze taveny syr vynimocne - nasla som karicku light 7% tuku ...tak som si natrela na chlebik .... 😨

nicky182
25. máj 2012

@tinika ano ano k acikdu 🙂

penelope111
25. máj 2012

@nicky182 No musím aj ja niečo vymyslieť 🙂 Som si spravila otrubovú kašu na večeru 🙂 Ináč dnes som zjedla asi 3,5 PL otrúb keď som to zrátala čo som všetko zjedla 😀

penelope111
25. máj 2012

@nicky182 No to stými syrmi je tak, že ja keď som napísala že jem karičku 7% tak ma išli zožrať že to sa nemôže, ale ďalšie písali, že do 20 % jedia normálne ale nie vo veľkých množstvách 🙂 Tak si vyber 😀 Ináč som na jednej stránke našla, že sa môžu mliečne výrobky do 5 % 😀

penelope111
25. máj 2012

Dnes mi všetko smrdí 🙂 Robila som mužovi bravčové mäso na šťave. Bléé úplne sa mi zhnusilo, robila som si otrubovú kašu a smrdelo mi teple mlieko a teraz mi zasmrádla aj dobrá žemlička 🙂 Asi mi prepína 😀

tinika
25. máj 2012

tak zajtrajsie menu :D tuniakova natierka, bylinkovy chlebik, pečienka s horčicovou omačkou a jogurtovy kolačik (ten je asi tmavsi ako mal byt a to som ho ani nepiekla tolko ako pisalo) tak neromanticky ale az zajtra budem papat u nasich a nebudem mat kedy fotit

penelope111
25. máj 2012

@tinika Super 🙂 Robíš mi slinu 🙂 Ja som zjedla dva párky a kopu horčice a chrenu k tomu 😀

penelope111
25. máj 2012

Asi pred hodinu sa ma manžel opýtal, že prečo chodím stále na záchod no nieje čudo keď som vypila cca 3 litre vody 😀

tinika
25. máj 2012

@penelope111 a mas obyč abo nizkotučnu horčicu? a si v ktorej faze? mozem normalne hydinove parky? to by bolo super by som mala poriesene ranajky s prazenicou a tym dakedy

tinika
25. máj 2012

@penelope111 mne nehrozi tolko vypit, ja aj ked nepijem furt chodi m:( a ked som von s detmi ta des len hladam kam na wcko ist

penelope111
25. máj 2012

@tinika No už som to tu písala, že párky by sa vraj nemali ale ja ich aj tak jem ale iba kuracie. Lebo šunky nechcem ani vidieť a teraz ani ryby lebo som sa toho prejedla 🙂 Takže mi ostali iba tie párky 🙂

tinika
25. máj 2012

recepty k obrazkom

TUNIAKOVA POMAZANKA
tuniak vo vlastnej šťave, nechám ho odkvapkať, nakrájam polku malej cibulky zmiešam, pridám 2PL tvarohu 1PL jogurtu, trolinku horčice sol korenie a ak mám tak kvapnem citronovu šťavu pák kvapiek, pridám pažitku

http://www.dieta-protal.sk/jogurtovy-kolac/
http://www.dieta-protal.sk/pecienka-v-horcicove...
http://www.dieta-protal.sk/bylinkovy-chlieb/

penelope111
25. máj 2012

@tinika A horčicu mám obyčajnú 🙂 So mňa si príklad neber ja som len polovičná dukanka 🙂

tinika
25. máj 2012

@penelope111 Tak ja to este vydrzim par dni bez nich do druhej fazy :D

tinika
25. máj 2012

@zuzu188 tak to časom sa zlepsi, my sme mali des 4 mesiace, v noci nespal skoro do pol 3 ja robila po nociach som bola uz ako troska

penelope111
25. máj 2012

@tinika Ešte som zabudla, ja som v druhej fáze 🙂

tinika
25. máj 2012

@penelope111 tak zase nebuem sa nahanat ked len jednu dve lyzice sli do jedla, ked sa neda pozhanat abo o nej neviem, sak otruby nepomlete som v celom meste nenasla .(

penelope111
25. máj 2012

@tinika Otruby ovsené neviem či sú pomleté a nepomlete si myslím, že sú to len otruby a hľadaj v bio obchode, DM drogérií a už som počula, že aj v bille ich mali.

tinika
25. máj 2012

@penelope111 nenasla som ani v dm ani v bio obchode v bio sice vravela teta ze mavaju len teraz len mlete, dnes bola ina teta a ta ani nevedela ze take su ma vsetci presviedčaju ze to určite myslim vločky

penelope111
25. máj 2012

@tinika Teda aspoň ja som ešte nevidela mleté vyzerá to takto ako na tom obrázku. Ono to síce vyzerá ako pomleté vločky ale to niesu vločky 🙂 http://www.biopurus.sk/fotky682/fotos/_vyr_392o...

tinika
25. máj 2012

@penelope111 presne tieto som dnes kupila :D
a u nas vsade len take maju mlete

penelope111
25. máj 2012

@tinika No tak to máš tie čo majú byť 🙂

tinika
26. máj 2012

@penelope111 takze lepsie su mlete? super

zuzu188
26. máj 2012

@penelope111 mne mäso smrdelo,keď som bola tehu 😉

nicky182
26. máj 2012

@zuzu188 presne aj mne, akurat som to chcela Penelokpke napisat 😀

cleo02
26. máj 2012

oneskoreny obed sa prave pripravuje hovadzi steak a zeleninovy salat - som uz tak hladna ze ani nevidim poriadne 🙂

idris
26. máj 2012

@tinika koláčik a chlieb je supre ja sa chystám zajtra piecť chlieb lebo už nejdú do mňa čisté otruby 🤐 🤐

ahojte kočky tak ja som dnes mala na obed zabíjačkovú kapustu ale tak som sa najedla že mi je ťazko a určite dnes už nechcem jesť možno si dám len niečo ľahké no a spravila som si aj polievku karfiolovo-špenatovú no tú dám do mrazáka lebo jej mám za 2 l a keďže je hustá tak to nemá šancu zjesť . Dnes som šelmu odložila u svokrovcov a mne sa tak nič nechce

zuzu188
26. máj 2012

konečne sme doma..ráno som sa vážila a mám od stredy iba -0,1 kg (6,4 kg),ale cm ma potešili brucho -5 cm a stehno -4,5 cm 🙂..a dnes som mala aj obrovský prehrešok syrovú pizzu a nanuk..už nejdem radšej nič jesť,bo som totálne prejedená..dokým nepôjdem spať budem piť už len vodu