Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte ... môžem sa pridať 🙂 ? .... Začala som v pondelok 1. fázu . Začala som s váhou 89,5 kg .... dnes na moje prekvapenie bolo ,,len,, 😀 84,7 ... nečakala som že to pôjde tak rýchlo ... v pondelok by som chcela prehupnúť do druhej fázy, lebo mi veeeľmi chýba zeleninka 🙂 . Potajme vás tu už asi týždeň špehujem 😎 😎 . Do akých obchodov chodíte najčestejšie kupovať syry a šunky ? ... vďaka za info 😀
ahojte baby,tak od pondlka sa aj ja pridavam...mam motivaciu,moju kamosku..ked som ju dnes videla, ona co bolo od ZS baculka dnes riadna cica :D a to vdaka dukamńke dala dolu uz 23 kg na 5 mesiacov..normalen som tomu neveerila..povysvetlovala mi co a ako,tak zajtra sa este poriadne ako v nedelu napracem a potom ideme na to... zacina niekto od pondelka,alebo ste uz dalej 🙂 ???
@maj2011 ahoj,mozem sa pridat od pondelka? Ja som s tym zacala v piatok,ale hned som s tym sekla. Neviem ci to vydrzim ☹ . Ja nemusim maso, stale pocit hladu...potom nervozita. Mne staci zhodit 10kg 🙂.
@redangel32 ja som pocit hladu ešte ani raz nemala 🙂...veď môžeš jesť neobmedzene celé dni 🙂
@zuzu188 Pekne ti išli cm dole. Akurát som dnes myslela na pizzu, že by som si dala 🙂
@penelope111 keby tak šli aj kilá,ale od zajtra mám zas 1/1,tak sa to rozbehne 🙂
@zuzu188 Akurát si varím párky 🙂 No som zvedavá kedy sa to mne rozbehne 😀 Ja mám zajtra dva mesiace diety ale budem sa merať až v pondelok. Zajtra nestíham skoro ráno vstávam a idem s manželom zase pracovať 🙂
@redangel32 jasne budemlen rada,ked bude niekto na tom podobne ako ja :D ja som uztiez raz zacala, minuly rok a za tyzden som dala 2 kg...tak teraz to uz dodrzim riadne :D25
ahojte uz dlho som tu nebola ..bola som pri mame a to bolo strasne 😉 ..stale len musis jest a musis ☹ ...nieco som zjedla co som nemala 😢 ale kontrolovala som sa ako som mohla....mala som 58kg a teraz mam 55,7kg 😀 tak som velmi rada..chcela by som 53kg tak pokracujem 😀 😀 prajem pekny den
@penelope111 fiiha, to mas rada ? ja take nejem, ani ovsenu kasu by som nezjedla, ani gris ... 😝 ale tak lepsie mozno zhresit otrubami ako cokoladou, nie ?
@penelope111 hmmm, super, tu karicku si dam mozno 2 x do tyzdna jeden trojuholnik na chlieb , no rozmyslala som, ze si z neho spravim syrobu omacku na prsko .... 😀 vcera som bola na nakupe ta 😀 k som si nekupila syr ziadny, mam doma iba mozzarelku 8,5 % tuku, tak iba tu si dam ...syr som si kupovala borynu (20%), 10 deka som mala na tyzden skoro ....
@cleo02 ahoj, ty si uz v tretej faze vsak ? povedz mi prosim ta, ci naaahodou nepriberas spat ? lebo ja sa chystam o nejaky tyzden do 3 fazy, no bojim sa normalne, zemiaky a ani ryzu jest nebudem, enchybaju mi ....len tie cestovinky by som si uz dala ....ako vyzera tvoj jedalnicek zhruba ? dakujem
ako pozeram, je nas tale viac a viac, super 😀 baby drzme sa, lebo leto je uz tu aby sme boli "cice" v plavkach ... 😀 😀 😀
@penelope111 ja som si dala párky dnes ráno 😀
@maj2011 a uz vies z coho bude pozostavat tvoje menu v pondelok? 😀 Mne je jogurtovanie a IBA maso malo 😠 . Moze sa jest aj ten "polystyrenovy chlieb"? Pre mna je to velmi takze nejest ani ovocie a zeleninu. Preto potom ten pocit hladu. O sladkom uz ani nevravim. Planujes aj cvicit?
baby ahojte, pridavam sa k vam, prosim vas neda sa mi pri malinkej citat dozadu, pokusim sa neskor. chcem od zajtra zacat prvu fazu, prosim vas mohli by ste mi niektora napisat jedalnicek? ako ste vy zacinali??? dakujem moc
@redangel32 mne to drzi kamoska a ona to robi tak ,ze je iba vsetky povolene potraviny a v mnozstve ako jej raci... takze ja rano do prace kupujem iba kocku syrceka dakeho a na obed si dam biely jogurt...a na vecer zas syr,alebo morcaciu sunku....ten polystiren tusim,ze nieeee 🙂)) kolko chces zhodit? ja planujem drzat 1 fazu iba 3 dni ci ako a potom vsak uz mozez kazdy druhy den zeleninku to sa daaa :D teda uvidime...ja som si bola akurat otruby kupit,som ich ochutnala a zuvala som ich ako taka krava 🙂 co mi dole krkon nesli... :D
@liat
@redangel32 skuste toto kuknu t http://www.dukanovadieta.com/zoznam-povolenych-... , ja idem podla toho daco navyberat
jaaaj idem sa ja pomerat a povazit,aby som videla,ci nieco ide dole 😀 😎
Ahojte kocky,chlapom doma idem na veceru varit halusky z bryndzou,aj ja by som si dala,ale neviem ako sa tie nase robia.Viem,ze raz som niektora davala recept,ak VAs mozem poprosit napiste mi ho.DAkujem velmi pekne. 🙂

@idris ja sa uz tesim na zeleninku, povodne do zajtra som mala mat 1.f. ale rozmyslam ze este potiahnem dva dni, myslis ze to ma zmysel? som prvy den dala 2kg dole a stojim :( a dnes som este 2x kusla do kolača u nasich :(