Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 ahoj ano uz som nejake dva tyzdne v tretej faze, nejem uplne podla povolenych pravidiel, zemiaky som mala za ten cas len raz, niekedy si poviem ze to co uberiem na zemiakoch, ryzi a cestovinach, mozem si dat o trosku viac toho sladkeho, ja som sa stale vazila a merala kazde rano a podla toho ak jeden den si trosku viac dovolim, den dva potom si zas dam vacsi pozor. Za tie dva tyzdne vaha hore sla len mierne (ani nie 0,5 kg), a to prisudzujem MS ktoru uz kazdym dnom cakam. Takze zatial som velmi spokojna 🙂 prve dve fazy ma naucili jest menej priloh, co som rada a aj viem coho ubrat ak to niekedy s jedlom prezeniem 🙂
@maj2011 ja by som chcela 10kg dole. To su 3dni prvej fazy. Len prave,ze tie tri dni to je pre mna najhorsie. Tie otruby su psenicne?? Ovsenne vlocky - 2lyzice. To ma extra nezasyti 😀 😠 . To co si napisala na ten zajtrajsok,tak to umriem od hladu.Dakujem za link uz som tuto stranku pozerala. Som si kupila tuniaka a v OLEJI,kuknem na stranku a to mal byt vo vlastnej stave. Mam sa este co ucit 😀 😀 😀 .
@nicky182 no a este som zabudla k jedalnicku....jem skoro rovnako ako v druhej faze, niekedy si dam celozrnnu zemlu, zeleninu mam kazdy den, niekedy to ovocie, cim hresim je asi to, ze si dam viac pudingu ako len z jednej lyzice kukuricneho skrobu, vlastne ani neviem kolko je dovolene v tretej faze a niekedy to svihnem mnozstvom otrub na den 🙂
baby, ak si potrebujete overit energeticke - nutricne hodnoty potravin, kliknite tu www.vaha.sk
zastreľte ma niekto ☹..neska som zožrala všetko,čo som videla ☹
@nicky182 ja si dukanov chlebik peciem kazdy den, normalne pecivo len malokedy, v tretej faze by som mala byt 60 dni cca, pre mna osobne je tato faza tazsia ako ta druha, tam som presne vedela co kolko mozem a nemozem, tu je to tazsie tym, ze je toho viacej dovoleneho, co ma casto laka viac prekracovat "hranice"
čafte, tak povodne som mala mat dnes 5. den 1.f. ale tak svokra robila super salatik k masku a neodolala som :
( takze uz som začala 2.f. zajtra si dam BD
Ahojte ... máte niekto overený chutný receptík na chlebík alebo žemličky ? ..zatiaľ som to skúšala 2x ... zjedla som, ale neverím že sa nevymyslelo ešte niečo chutnejšie 😀 😀
12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky
všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°
nejaky dobry receptik na rybku nemate?
@nicky182 Ja si myslím, že ked si dáš občas syr tak sa nič nestane 🙂
@penelope111 ani som si ziadny uz nekupila, iba mozzarelku mam, pomaly dojem ...
ahojte tak čo ako sa vám darí ja mám pocit že dnes príde ms tak uvidíme čo bude ale zaital sa držím tie dva týždne bolo peklo čo som mala telo odmietalo všetko ale teraz je už všetko ok a možem opat spapat všetko čo možem🙂)
ahojte tak od dnes to skusim aj ja 🙂
ake máte už úspechy za sebou?
Dnešné meranie po týždni:
z váhy -1,1kg (celkovo -7,4kg od 24.apríla), a v cm(po týždni) stehno nič, boky -0,5cm, brucho -6cm, pás -2cm.....
Prvá fáza šla krásne, 5kg dole, v druhej fáze sa mi to seklo, dva týždne nič, ani dole ale ani hore váha... a teraz posledné dva týždne len klesáááááám na váhe 😀
Takže vydržte, ja mám ešte čo zhadzovať....

babenky moze sa ovci syr..teraz mi sestra doniesla kilo ..manzel neni doma ..a je mi luto to nechat pokazit .. ☹