icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

natahli
27. máj 2012

babenky moze sa ovci syr..teraz mi sestra doniesla kilo ..manzel neni doma ..a je mi luto to nechat pokazit .. ☹

cleo02
27. máj 2012

@nicky182 ahoj ano uz som nejake dva tyzdne v tretej faze, nejem uplne podla povolenych pravidiel, zemiaky som mala za ten cas len raz, niekedy si poviem ze to co uberiem na zemiakoch, ryzi a cestovinach, mozem si dat o trosku viac toho sladkeho, ja som sa stale vazila a merala kazde rano a podla toho ak jeden den si trosku viac dovolim, den dva potom si zas dam vacsi pozor. Za tie dva tyzdne vaha hore sla len mierne (ani nie 0,5 kg), a to prisudzujem MS ktoru uz kazdym dnom cakam. Takze zatial som velmi spokojna 🙂 prve dve fazy ma naucili jest menej priloh, co som rada a aj viem coho ubrat ak to niekedy s jedlom prezeniem 🙂

redangel32
27. máj 2012

@maj2011 ja by som chcela 10kg dole. To su 3dni prvej fazy. Len prave,ze tie tri dni to je pre mna najhorsie. Tie otruby su psenicne?? Ovsenne vlocky - 2lyzice. To ma extra nezasyti 😀 😠 . To co si napisala na ten zajtrajsok,tak to umriem od hladu.Dakujem za link uz som tuto stranku pozerala. Som si kupila tuniaka a v OLEJI,kuknem na stranku a to mal byt vo vlastnej stave. Mam sa este co ucit 😀 😀 😀 .

cleo02
27. máj 2012

@nicky182 no a este som zabudla k jedalnicku....jem skoro rovnako ako v druhej faze, niekedy si dam celozrnnu zemlu, zeleninu mam kazdy den, niekedy to ovocie, cim hresim je asi to, ze si dam viac pudingu ako len z jednej lyzice kukuricneho skrobu, vlastne ani neviem kolko je dovolene v tretej faze a niekedy to svihnem mnozstvom otrub na den 🙂

nicky182
27. máj 2012

@cleo02 tak to som rada, lebo ja mam teraz hroznu krizu, ako sa blizim do ciela, tak som pazrava ...tak sa zato bojim, ze ked budem v 3.faze, dovolim si este viac 😝 aj ja som si odvykla od priloh, to je super ...ako dlho chces byt v 3.faze ?

nicky182
27. máj 2012

@cleo02 jasne, aj ja by som to tak chcela, vies co, na to , ze ja som bola chlebova doendavna, tak mi staci dukanov chlieb a chcem sa chleba este aj v 3.faze vzdat pokial to pojde ...lepsie mozno viac otrub ako muku alebo sladke 😀

nicky182
27. máj 2012

@natahli podla mna nemozes- nemala by si, ovci syr je dost tucny ...viem si predstavit, ako ti tecu slinky, lebo ja tento syr milujeeeem 😀 ma okolo 30-40 %tuku .... 😢

nicky182
27. máj 2012

baby, ak si potrebujete overit energeticke - nutricne hodnoty potravin, kliknite tu www.vaha.sk

nicky182
27. máj 2012

@renata32 ahoj, dnes som robila tie tofu placky, podla tvojho receptu, boli vyborne !!!! len som nemala kefir, tak som dala mlieko, a bolo trosku redsie cesto, ale chut bola vyborna, mnaaam ...dakujem 😀

ninimini
27. máj 2012

@renata32 všetky recepty zaznamené teším sa na ne ked vyskúšam🙂) zajtra pečienka

zuzu188
27. máj 2012

zastreľte ma niekto ☹..neska som zožrala všetko,čo som videla ☹

cleo02
27. máj 2012

@nicky182 ja si dukanov chlebik peciem kazdy den, normalne pecivo len malokedy, v tretej faze by som mala byt 60 dni cca, pre mna osobne je tato faza tazsia ako ta druha, tam som presne vedela co kolko mozem a nemozem, tu je to tazsie tym, ze je toho viacej dovoleneho, co ma casto laka viac prekracovat "hranice"

tinika
27. máj 2012

čafte, tak povodne som mala mat dnes 5. den 1.f. ale tak svokra robila super salatik k masku a neodolala som :
( takze uz som začala 2.f. zajtra si dam BD

macekova
27. máj 2012

Ahojte ... máte niekto overený chutný receptík na chlebík alebo žemličky ? ..zatiaľ som to skúšala 2x ... zjedla som, ale neverím že sa nevymyslelo ešte niečo chutnejšie 😀 😀

nicky182
27. máj 2012

@zuzu188 haaa, ja som mala vcera taky den, bola som na oslave a jedla som kolace jeden cez druhy ...neviem sa vobec krotit ! je to so mnou teraz zlee ...aj ty sa takto citis ?

nicky182
27. máj 2012

@cleo02 chapem ta, no ked tato 3.faza skonci, mala by si jest uz cokolvek, hmm ...to si neviem predstavit 😀 horkotazko schudneme - najhorsie je si tu vahu udrzat ...jaaj

zuzu188
27. máj 2012

@macekova

12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky

všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°

zuzu188
27. máj 2012

@nicky182 ja sa cítim hrozne ☹..ale pripisujem to tomu,že mám teraz kopu stresu

tinika
27. máj 2012

nejaky dobry receptik na rybku nemate?

penelope111
27. máj 2012

@nicky182 Ja si myslím, že ked si dáš občas syr tak sa nič nestane 🙂

nicky182
27. máj 2012

@zuzu188 citala som , ze si robis aj skolu, aj maly da zabrat, tak to chapem ...ale ja nemam dako sstres, sice dcerka je ako 10000 certov pokope, no v pohode ...uz sa blizim k cielu, tak moja vola klesa ....snazim sa velmi bojujem, vydrzim, musim !

nicky182
27. máj 2012

@penelope111 ani som si ziadny uz nekupila, iba mozzarelku mam, pomaly dojem ...

zuzu188
27. máj 2012

@nicky182 a ešte nám aj tatino ide nečakane na 2 týždne na služobku..som zvedavá,ako to zvládneme..teraz sa cez týždeň budem kontrolovať,hádam sa mi opäť podarí bez prehreškov...držím palce..3. fáza bude dosť náročná

nicky182
27. máj 2012

@zuzu188 joooj, to je na milu jarmilu ...moj muz pracuje 16 hod. denne, viem, co je to byt cely den sama, este aj v noci je to na nervy ....neboj sa, zvladnes to 🙂

ninimini
28. máj 2012

ahojte tak čo ako sa vám darí ja mám pocit že dnes príde ms tak uvidíme čo bude ale zaital sa držím tie dva týždne bolo peklo čo som mala telo odmietalo všetko ale teraz je už všetko ok a možem opat spapat všetko čo možem🙂)

1lussy1
28. máj 2012

ahojte tak od dnes to skusim aj ja 🙂
ake máte už úspechy za sebou?

alen24
28. máj 2012

baby tento tyzden pozor...vsetko co zjeme sa udrzi a nebudeme chudnut 😝 ...aspon podla telerana 😝 ,
@cleo02 ja by som uz od 1.6 sla tiez do 3 fazy tak uvidim 😝 🙂

jogobelka
28. máj 2012

Dnešné meranie po týždni:
z váhy -1,1kg (celkovo -7,4kg od 24.apríla), a v cm(po týždni) stehno nič, boky -0,5cm, brucho -6cm, pás -2cm.....

Prvá fáza šla krásne, 5kg dole, v druhej fáze sa mi to seklo, dva týždne nič, ani dole ale ani hore váha... a teraz posledné dva týždne len klesáááááám na váhe 😀
Takže vydržte, ja mám ešte čo zhadzovať....

natahli
28. máj 2012

@nicky182 ..uz som ho dala kamaratke lebo doma by som ho nemohla mat...to by siel ako teple rozky 😀 😀

natahli
28. máj 2012

@zuzu188 neboj zvladnes to v pohode ja som teraz 6 tyz. sama a mam 2deti ☹ ..po prvom tyz. uz to bude pohoda...ale je to smutne ☹ ked nemozte byt spolu...velmi dobre to poznam ☹