Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 gratulujem 🙂)
@ninimini Ďakujem 🙂
@penelope111 ja som pred chvíľou zjedla rožok
@zuzu188 Dala by som si taký čerstvý voňavý rožok 🙂
@penelope111 mne by stacila aj polka 😀
@natahli Ja som si najprv len odkusla a aj to mi zabehlo 🙂 a potom zase niekde zmizla 😀
@penelope111 😀...viem,že by nám netrebalo dvakrát hovoriť 😀
@zuzu188 Veru áno 😀
@natahli Až teraz ma napadlo, že to si asi myslela na ten rožok 🙂
@penelope111 ano na ten rožok 😀 😀 😀
rozhodla som sa,že od zajtra idem odznova,lebo takto to ďaleko nedotiahnem a chudnúť budem ešte budúci rok 😖
@natahli Nevadí však som blondína 😀
Skúšali ste niektorá ten seitan? Čo budete zajtra variť? Zas ma nič nenapadá :-/
Ahojte,dnes som zacala Dukanovu dietu 😀 ,som neuveritelna hladna snad to vydrzim 🙂
@penelope111 mna osobne to nejak nelaka skusat, ja mam na zajtra madarsky gulas z hovadzieho a k nemu si dam trosku chlebika (dukanov knedlik sa mi nechcelo)
@cleo02 To je dobrý obed ten guláš, ale nad ním rozmýšľam cez víkend že ho spravím 🙂 Ja absolútne neviem čo mám variť, ale už viem polievku bude brokolicová 🙂
@penelope111 gratulujem k mieram a k vahe, dufam, ze to ide podla tvojich predstav 😀
" Chudnutie zacina v hlave. V hlave su usta a aj mozog, ktory to cele riadi. " Miro Vesely ....tento vyrok hovori za vsetko ....
@nicky182 Ďakujem 🙂
@penelope111 aky bol vikend ?
@nicky182 Ťažký 🙂 Bola som pracovať s manželom a to sme boli od rána do neskorého večera v obidva dni 🙂 Unavená a nachodená ako kôň 🙂 A ty si mala aký víkend?
@penelope111 a to co ste robili ? tak si vypotila, vychodila nejake to kilecko, nie ? 🙂 vies co, vikend dobry, v sobotu som mala na oslave, starky mal 79 rokov a moja starka zlata napiekla kolace samoska, z kazdeho som si dala aspon 2, ale najhorsie je, ako som ich jedla, rychlo a jeden cez druhy akoby mal prist koniec sveta ... 😠 moja mama na man hladela, ze co robim - naco drzis dietu, ked hned pri proej prikezitosti sa nazgas kolacmi ?? klasika u nas ...no potom zachvat ustal a bolo mi dobre, no vycitky svedomia ...prestavam sa kontrolovat, a to za to, ze som uz tak blizko ciela ...jooj ☹
@nicky182 Tak si mala parádny víkend 🙂 Mňa to čaká teraz dva víkendy po sebe jeden víkend budem oslavovať iba s manželom a druhý s rodinou a známymi 🙂 Práveže nič som nezhodila keď som sa vážila cez víkend aj som málo pila nafúknutá som bola ako balón až dnes ráno mi váha klesla keď som sa konečne poriadne vyspala 🙂 Neboj sa nemusíš mať výčitky ten jeden deň ťa nezabije 🙂

@cleo02 no hovoria v telerane kdy sa lepsie chudne a kedy nie tak ked je spln a po splne sa lepsie chudne 🙂