icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
31. máj 2012

@penelope111 aj dukanka ma langos...

alen24
31. máj 2012

@natahli ja robim 3 pl otrub,1 vajicko,2pl jogurtu,troska prasku do peciva,potom ked je upecene davam par.pretlak a korenie na pizzu a sunka syr alebo tuniak

nicky182
31. máj 2012

@penelope111 alebo na kupalisku ...juuj, najlpsie langose su na kupalisku na Kovacovej ...mam to 10minut cesty, no tuto sezonu maju zavrete kvoli rekonstrukcii ....

nicky182
31. máj 2012

@cleo02 katastrofa s tymi cena, nastastie tato dite nie je taka narocna finacne, aspon mne sa nezda ....si super sikovnica, ked takto odolas, mas pevnu volu, len tak dalej 😀 a to bolero kde kupujes ?

penelope111
31. máj 2012

@alen24 Ja viem ale ja som dostala chuť na taký klasický niekde vonku 🙂

penelope111
31. máj 2012

@nicky182 Aspoň ťa to nebude lákať keď je tento rok zavreté 🙂 Až mi sliny tečú 🙂

nicky182
31. máj 2012

@penelope111 to heeej, len som chcela chodit s dcerkou obcas sa okupat ...aky si mala narodeninovy den ?

penelope111
31. máj 2012

@nicky182 Na ho... Manžel prišiel okolo deviatej z roboty tak som bola naštvaná 😠 Potom som chystala jemu večeru sebe večeru a za chvilu môžeme isť spať sme si ani nepripili 😠 A zajtra idem sním do práce takže skoro ráno vstávame, ale to ja mám vždy na nejaký sviatok keď mám vždy ma musí niečo vytočiť a ešte som od nejakej piatej len porušovala od nervov 😠

tinika
1. jún 2012

čafte tak po tyzdni mam dole 3,2kg, co je fajn, ale cm akosi nevidim:( hoci nohavky mi su kus volnejsie, ale to sa asi roztiahli nosenim

cleo02
1. jún 2012

@nicky182 nie vzdy sa mi dari dodrzat to ako chcem, ten vodovy den som napriklad podvecer nezvladla a dala som si tvaroh. bolero som nasla v potravinach bala, inde som este nepozerala ci maju 🙂 konecne ma navstivila ms, tak som rada, vaha poskocila o 0,5 kg, uvidime o tyzden z coho to bolo

minka21
1. jún 2012

Vitam 🙂 tak to drzim od stredy ako som tu napisala,a pekne pol kila za den dole🙂 inak mne sa podarilo dat uz 30kil dole za rok a pol,ale zasa som dve kila pribrala🙂to som sa ale isla vyhladovat🙂)))) potrebujem dat dole este aspon 10,ide leto a stale nie som spokojna,hlavne to brucho!!!! 😕 tak mam kilecko dole a idem dalej hlavne vydrzat ,to je to najhorsie!🙂

minka21
1. jún 2012

inak ten vodny den je povinny kazdy tyzden ci ako to je?

cleo02
1. jún 2012

@minka21 nie to nie je vobec povinne 🙂

minka21
1. jún 2012

co take jedavate cez den?ja vacsinou len tu kuracinu ale o chvilku sa jej asi zasa prejem a budem zhanat nieco ine🙂 a ked peciete chlieb davate si k nemu normalne sunku zeleniinku?

alen24
1. jún 2012

@penelope111 jaj 🙂

alen24
1. jún 2012

@minka21 ahoj,z akej vahy ides ?si dobra 30 kg 🙂

alen24
1. jún 2012

baby kedy je spln?

nicky182
1. jún 2012

@penelope111 tak to mi je luto, vikend bude urcite lepsie , neboj 😀

nicky182
1. jún 2012

@cleo02 aj my tu mame Balu, sle skor by som to nazvala ARO - metro vyrobky ...no skoda reci ....pol kilo hore dole nie je take strasne, hlavne, ze cm sli dole, vsak ? MS je na nervy, kludne by som brala keby po porode uz zeny MS nemali 🙂 🙂

nicky182
1. jún 2012

Ahojte Dukanky, dnes som sa po tyzdni vazila a cislo na vahe ukazolo 63 kg ...moj ciel je naplneny, ALE rozhodla som sa, ze este potiahnem nejake 2 tyzdne a prejdem do tretej fazy, ktorej sa trosku obavam ....je to fajn pocit 😀 Uprimne Vam drzim palce, aby ste ma skoro dobehli a budeme vsetky stihle ako lane 😀 neporusujte a vela pite ..pekny den

nicky182
1. jún 2012

@minka21 vodny den v diete nie je 🙂 ale niektore baby tu maju raz za mesiac vodny den pocas splnu - asi, lepsie sa potom chudne a zrejme to ma aj detoxikacne ucinky ...

minka21
1. jún 2012

@alen24 ja som mala po porode 96kil!!!!!!!!! som sa ledva gulala!!:D dala som na 66,a zasa som pribrala tak davam zasa dole,momentalne mam 68,5 a chcem mat aspon 60,ale moj sen je 55:D aspon raz v zivote!🙂 ty uz kolko dole? je tazke to tu vsetko precitat pri mojej malej ale aspon tieto posledne skusam vas citat 🙂

Mozem kuraciu polievku?s mrkvou petrzlen?a len ten vyvar a masko,som este v 1faze dnes,a robim malej tak ci si ohrejem zaludok ci radsej jogurt🙂

minka21
1. jún 2012

@nicky182 z akej vahy?dokopy kolko si uz dala?dufam ze ta coskoro dobehnem,krasne cislo🙂

nicky182
1. jún 2012

@minka21 mozes jest napr. jogurt s tvarohom na sladko, acidko,kefir, mlieko,sunka, chlebik s natierkou -- tuniakovou, vajickovou ..., s cotage cheesom, sunkove rolky s cimkolvek ....ked mam BZ den jem pomedzi kalerab, je zdravy a zasyti, jem tak 5-6 krat denne, na veceru o 19tej si dam vacsinou pohar mlieka s Carom ...este ma napadlo, ak neches maso, urob si krabie tycinky na panvici s dressingom, rybku, alebo "cestoviny" (vajickova omeleta, pokrajana na rezance) s omackou a mletym maskom ...pripadne si upec nieco sladke - babavku ... 😀

nicky182
1. jún 2012

@minka21 zo 68 kg ...presne tuto dietu drzim 5 tyzdnov ... 🙂 priemerne chudnem 0,5 kg za tyzden ...niektore baby schudli viac, no pri vyssej vahe ...

minka21
1. jún 2012

@nicky182 0,5 za tyzden?ty podvadzas!:DD to je strasne malinko na dietovanie🙂 dakuejm za rady o stravovani,este keby si mi tak varit a chystat prisla🙂 to by sa mi chudlo:D

nicky182
1. jún 2012

@minka21 nepodvadzam, teraz neviem ci je to pre teba vela alebo malo 🙂 jaaj, ja varim pre seba, dcerku a este manzela, takze 4 hladny krk by som isto zvladla 😀 nemas za co dakovat, ja mam jednotvarnejsi jedalnicek, baby tu jedia kadeco, ked mas cas, da sa povymyslat ....obcas sem hodia nejake recepty, pocitaj a vyskusaj napr. tofu placky, tie su perfektne - za 10 minut hotove a za minutu zjedene 🙂

macekova
1. jún 2012

@minka21 .... Jeeeej tak ty budeš moja motivácia 😀 😀 ...vo februári som mala ešte 95,5 .... teraz 21.5. som začala s DD s váhou 89,5 ... a po prvej fáze to bolo nejakých 83,4 😀 ...ja budem skromná ...mne bude stačiť aj 70 😀

ja som si včera urobila toto z polovičnej dávky a mala som to aj dnes na obed , nie ako závitky len tak poukladané na sebe v jánskej 😉 .... neviem prečo je písané od 2.fázy ...podľa mňa aj od prvej, ale veeeeľmi to bolo dobré :

http://www.dukanovadieta.com/products/kuracie-p...

16kristina02
1. jún 2012

Ahojte, prvíkrat som začala dukanovu pred mesiacom ale som to nezvladla 😀 teraz som začala včera s váhou 64kg a chcem ist na 55kg. Tak sa kvám pridam, snad to teraz už dobojujem do uspešneho konca 😀

ninimini
1. jún 2012

@nicky182 dakujem ide to po kríze som celkom teraz ok