icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
1. jún 2012

@nicky182 krásne gratulujem ked budem tak kde ti tak budem happy 🙂)
další vodný den je tuším 4.6

ninimini
1. jún 2012

@16kristina02 vitaj a bojuj 🙂) ja som tiež dva týždne nezvládla a potom som sa opat nakopla

minka21
1. jún 2012

@macekova ja ked som zacinala som ani nevedela ze nejaka dukanovka je🙂))) a najhorsie bolo varit pre manzela a podobne,to sa nedalo odolat🙂tak somzasa nabrala cosi nazad a stale hore dole som lietala,katastrofa,ale hlavne pevnu volu treba a tej mam ja strasne malo🙂 tak dufam ze uz teraz ked som tu a budem mat sa s kym podelit o tie moje gramy tak to pojde jednoduchsie,

@nicky182 ja som vydrzala raz tyzden drzat dukanku a to len niz. jogurty,kuracie sunky,a kuracie prsia,sem tam bielko,a vela vody,a ked som mala na nieco chut do pohara som si dala otruby,rozmiesala s vodou a exla:DDDa 3,5kila dole, a hlavne nejest vecer,po tej 18tej a ist radsej spat!ale som to nabrala naspat lebo som nevydrzala🙂))))

@16kristina02 aj ja chcem 55🙂teda dufam ze raz mat budem🙂

zuzu188
1. jún 2012

konečne namáhavý "pracovný" týždeň za mnou a tak tu budem môcť byť častejšie 🙂..a zajtra ma čaká váženie a meranie

alen24
1. jún 2012

@minka21 no ja idem z 78 kg a mam teraz 65 kg po 4 mes.chudnutia.a chcem 60kg...ja som niekdy mala 52-55 tak to uz po 2 detoch asi nebudem mat ale ked budem mat 60budem spokojna 🙂

ninimini
1. jún 2012

@alen24 ty kokso gratulujem si dobré aj ja chcem ale teraz to už zvládnem určite aj porušíš občas alebo nie🙂)

penelope111
1. jún 2012

@nicky182 Gratulujem, si šikovná 🙂

nicky182
1. jún 2012

@ninimini to je dobre, mavam aj ja zachyvaty pazravosti ako dnes - za odmenu 😀 a u mna je vikend kriticky ... ☹

nicky182
1. jún 2012

@minka21 hmm, tak to si mala riadny rezim, otruby by som surove nezjedla ani nevypila 😝 ja sa neviem az takto zatat 🙂

nicky182
1. jún 2012

@penelope111 dakujem ti, nie je to take jednoduche, ako sa zda ...vravim, najviac sa obavam tretej fazy ....inak dnes na veceru som si dala za odmenu fliacky s kapustou u mamy ... 😀

nicky182
1. jún 2012

@ninimini nebooj sa, budes zachvilu, schudla si krasne ....pockam ta tu 😀

penelope111
1. jún 2012

@nicky182 Ja viem že to nieje jednoduché ja od včera do seba džgám sladké 🙂 Fú ťažké je to somňou 🙂

lucyfuk77
1. jún 2012

Dieta nastudovana, vhodne potraviny prvej fazy vypisane, v pondelok rano na vahu, pomerat sa, sup do obchodu na nakup maska a ....zacinam... 😉

kkkatarinkaaa
1. jún 2012

dobry vecer,zdravim vas...prave som studovala tuto dietu a napadlo ma pozriet sem,ci tu nie je nejaka skupina 🙂 ja som v minulosti-cca 2 roky dozadu schudla delenou stravou spolocne v skupine na MK 15kg....ale-skoro 5kg mam spat 😖 a chcem ich dat dole...a este ovela viac...delene uz na mna nezabera,tak chem skusit toto....a podla vlastnych skusenosti viem,ze v skupine to ide ovela lahsie 🙂 takze papiere mam vytlacene,uz len dostudovat ich porioadne a mohkla by som ist na to..s vami

alen24
2. jún 2012

@ninimini porusim ale nie vela 🙂...bez maleho porusenia sa to neda 😀

alen24
2. jún 2012

@kkkatarinkaaa ahoj pridaj sa k nam...lepsie to ide v skupine 🙂 kolko chces schudnut? 😉

barka29
2. jún 2012

Ahojte Dukanky, zdravím vás po dlhšom čase, diétu stále držím ale s prehreškami:O),napriek tomu od 18.4. som schudla 9kíl, pás -10cm, boky aj stehná -4cm!!!Som spokojná,z veľkosti L som začala nosiť veľkosť S:O)Do dovolenky 2 týždne a prechádzam na 3fázu,ale fakt sa to dá aj s tými prehreškami,vďaka nim som stále vydržala!Majte sa pekne a želám veľa úspechov pri chudnutí!!!!papa

zuzu188
2. jún 2012

tak po týždni - 0,1 kg,celkovo - 6,5 kg,do cieľa ostáva ešte 12,6 kg..brucho zišlo o 0,2 cm (- 5,2 cm) a stehno o 0,4 cm (- 4,9 cm)

penelope111
2. jún 2012

@barka29 Gratulujem 🙂

penelope111
2. jún 2012

@zuzu188 Gratulujem 🙂 No vidíš že to ide pekne dole a ako vidím cm ti idú úžasne dole 🙂 Ja sa radšej ani nemeriam teraz 🙂

jazminn
2. jún 2012

Zdravím...Ja mám dnes štvrtý deň, dole 1,5kg, ale už dva dni som nebola na veľkú...
asi po druhom dni mi bolo trochu zle, ale prešlo to. To naozaj aj najmenší prehrešok
zastaví to chudnutie?
Je to naozaj veľmi ťažké variť a piecť pre rodinu a ani neochutnať z toho...ja som
dnes piekla koláč a ani som nelízla...

minka21
2. jún 2012

robili ste niekto tu pizzu?neviem ci robim nieco zle ale to cesto je na silne zaludky.... ☹ a tak som sa tesila ☹

zuzu188
2. jún 2012

@penelope111 cm hej...len tie kg sa ma držia ako kliešť 😀

zuzu188
2. jún 2012

@jazminn nezastaví,len to bude trvať trochu dlhšie

penelope111
2. jún 2012

@zuzu188 Nevadí hlavné su cm 🙂

zuzu188
2. jún 2012

@penelope111 veď to..v pondelok som ešte musela mať na gatiach na praxi rozopnutý gombík a včera mi už padali aj keď som ho mala zapnutý 😀 😀

penelope111
2. jún 2012

@zuzu188 Tak to je super. U mňa tie cm nejako nechcú ísť dole na bruchu sa mi zdá že ešte aj išli hore od posledného merania 🙂 Počkám ešte týždeň a pomerám sa 🙂

zuzu188
2. jún 2012

@penelope111 mne iba tie kg skáču hore dole 😖 ...už aby sme mali po diéte 😉

jazminn
2. jún 2012

mne sa vidí, že mi spadol tuk z brucha niejak dole...

nicky182
2. jún 2012

@barka29 gratulujem to, perfektne vysledky, klobuk dole 😀