Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby, kto kazdy ide zajtra na vodovy den? potrebujem nejake partacky, aby som vydrzala 🙂
Ahojte tak dnes som sa naozaj dst napraskala varenym mesom a aj to stehno bez koze som si dala a tie hnusne otruby same,ale sksuim aj ja nieco z toho urobit takto to neviem ani prehltnut🙂teraz sa naopak citim uplne plna..baby a vy dodrziavate pitny rezim ja velmi zle,najviac pol litra denne..
Teda to fakt tolko vypijete?dam na vas uz aj naplnam flasu,moj ciel je za mesiac 5 kil:.)
ja som zatiaľ ovsené otruby nezohnala len pšeničné...
@zuzu188 Nevadí radšej s plným bruchom len aby ti nebolo blbo.
Práve do seba džgám šunku, mozzarelu a k tomu kyslú uhorku 😀 No som ja normálna? 😀 A už sa mi rozmrazuje pečienka a ešte si pôjde tú spraviť 😀
@penelope111 veď to..ma potom muž zvozil,že najskôr pijem vodu a potom sa napchávam 😀
@penelope111 ja som dnes na tom rovnako a k tomu ešte celý den sa to striedalo raz bolela raz nie no katastrofa už ma to nebaví aj ja budem zajtra sekat dobrotu chcem íst nižšie
@nicky182 neviem ja sa do toho nejak extra nevyznam, ale baby tu spominali ze je faj mat akoze detox, ked je spln 🙂 aj ked uvazujem ze apson neico by som si predsa len dala, mozno tvaroh - lebo minulu stredu,l ked som to skusala, tak na mna poobede strasne kriza dosla a potrebovala som apson nieco dat do zaludka
@ninimini Toto počasie je na zabitie. Od zajtra musím poslúchať lebo som sa neskutočne rozožrala a hlavne sladké 🙂
Baby pisala som ze 3tyzden ani deka dole v II.faze. Brutalne som dietu jeden vecer porusila a do 4dni kilo dole, to je zahada co? Nechapem, to sa v knihe nepise. Ozaj podarilo sa niekomu z vas zohnat tie cinske cestoviny s nulovym obsahom tuku?
@cleo02
@penelope111 tak začíname plávat držím palce aby nám to išlo dobre dole krkom🙂)
-tak- idem0 aj, ja prvy krat skusit vodovy den...tak som zvedava do kolkej to zmaknem 😀

hah..a mám p vodovom dni..vydržala som len do 3-tej 😖